سلام دوست من شما باید سرور مجازی رو دانلود کنید اما معمولا سرور همراه با بازی نصب میشه یک بار دیگه بازی رو نصب کن شاید اومد چون حجم سرور بالاست از این جا میتونی سرورو دان کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست من شما باید سرور مجازی رو دانلود کنید اما معمولا سرور همراه با بازی نصب میشه یک بار دیگه بازی رو نصب کن شاید اومد چون حجم سرور بالاست از این جا میتونی سرورو دان کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه توي فايل هات Steambackup.exe داري قبل از نصب بازي بايد اينو اجرا و نصب كني بعد بازي رو نصب كني مشكل حل ميشه
اينو extract كن توي مسير C:\program files ربطي هم به محل نصب بازي نداره:
اگه سرچ ميزدي توي تاپيك خود بازي بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل این هستش که توی بازی gta iv نسخه pc
ساختمونها مردم و چیزهای دیگه دیر لود میشن منظور تکستنچر هاست
مثلاً موقعی که دارم با ماشین توی شهر می پلکم میبینم یک ساختمان داره طبق طبق لود میشه می زنه تو حالم
ولی تو سرچ هام بعضی یا مشکلشون فجیع تر بود چون اونا فقط ادم لود می شدند ساختمون ها نبودن روش هاشون بدرد من نخورد چون مال من تا کمی نصبت به آونها بهتر بود اما توی ویندوز xpوضعیت هم مثال اونا بود اما ویستا همونطور که شرح دادم
اخیراً می خوام تو سون نصب کنم اول نصب آرم مایکروسافت توی کادر آبی توی ذوق می زنه بعد finish تنهاست next نمیده
گرافیک:club ati 3870 x2 1024gb ddr3
Cpuچهرا هسته ای
رم ddr3 دوجین رو هم 2gb
در ضمن تنضیمات گرافیک بازی همون خط که تا اخرین قدرت گرافیک رو می کشه تا 512 نشون میده 1024 قرمز می شه هم xp هم vista
تکستنچر آخرین تب رو مدیام نشون میده در صورتی که من دیدم رو سیستم های دیگه بالاتر از این حرف هاست تا high و very high هم می ره در صورتی که من روی بقیه بازهای openworld هیچ مشکلی ندارم جرء این بازی
بازی دیگه assassin creed 2هستش از اون راضی هستم فقط نمی دونم چرا مثل یک توی بخش dna نمی تونی مراحل رو انتخاب ودوباره انجام بدی
راهی هست
دوم بعد از کشتن برادران اودیس و زخمی شدن توسط اون برادر شره و بردن گوی سیب مانند توسط کشیش بد قواره و بهوش اومدن توی خونه کاترینا که فکر کنم یک شخصیت تاریخی مهم بوده اما اینجا تو بیوگرافی اش نوشته اشراف زاده بالای اون برج که پسرش رو آزاد کردم special memory حافظه ویژه میده میرم بالای برج و سط نوار نور دور میشه رخدادی پیش نمی یاد از یک شهر به این شهر می یام باز هم میده چندین و چند بار رفتم چیزی نشد
چی هستش به چه کاری می یاد ؟
در ضمن dlc هاش باسه pcاومده اگه هست فروشگاه اینترنتی سراغ دارید یا لینک دانلود بزارید اگرنه کی می یاند بدتر از fall out نباشند هدف سود جویی
بازی command&conquer 4 رو گرفتم واسه کرک کردنش تویc:\windows \system32\drivers\etcیه فایل متنی هست به نام hosts\
که باید توش یه تغییراتی بشه اما فرمت فایل طوری هست که ذخیره نمیشه .چه کار باید کرد؟
برو به مسير:
Start>All Programs>Accessories
روي Notepad راست كليك كن و Run as administrator رو بزن
حالا از منوي file برو روي open و برو به مسير فايل hosts و تغييرات رو انجام بده و سيو كن
اگه ازت پسورد خواست بايد پسورد ادمين رو بزني
ba salam ahga man bazio nasb kardam vaghti ejra mikoni shomare serial mihkad chikar konam khahesh mikonam komak konid
rasti tamame karhayi ke goftido kardam faghat serial mikhad
سلام
خيلي وقته دارم دنبال يه راهي ميگردم تا بتونم اين مشكل رو تو most wanted رو بشه درست كرد.
به اين عكس نگاه كنين:
كسي ميدونه چطوري ميشه اينو درست كرد؟![]()
شما گرافیکت که ضعیف نیست؟؟
اگه گرافیکت مشکل خاصی نداره آخرین درایور روزش رو دانلود کن ببین درست میشه یانه....
بازی های سگا و میکرو رو چجوری روی کامپیوتر نصب کنم؟
منظورم ورژن پی سی اونها نیست
به همون صورتی که با سگا و میکرو بازی میشه روی کامپیوتر هم بشه بازی کرد یعنی تصویر دو بعدی باشه نه سه بعدی
و با گیم پد هم بشه بازی کرد
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)