تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1186 از 1321 اولاول ... 186686108611361176118211831184118511861187118811891190119612361286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,851 به 11,860 از 13209

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

والا هیچ وقت نباید از sim دائم برای اینترنت استفاده کرد, فقط اعتباری, تعجب میکنم از دوستان
    sim اعتباری همه جا مفت میفروشند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حتما. فعلا که قبض ام 300 تومن شده...
    مملکت نیس که خراب شده
    شاید ساعت‌هاشونو عقب نکشیدن!

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان حتما از سیم کارت اعتباری استفاده کنید و اگر امکان داره شارژ زیاد بیشتر از 2 تومن تو سیم کارت هم نداشته باشید . این مشکلی که برا دوستان پیش میاد چه خودشون مصرف کرده باشن و چه اشتباهی از طریق همراه اول صورت گرفته باشه راحت مثل اپراتور ایرانسل با بستن مصرف ازاد اینترنت قابل حل هست ولی نه سازمان تنظیم مقررات نه وزیر جوان و نه همراه اول زیر بارش میرن و دوست دارن برا خودشون و مشترکین مشکل درست کنند . در ضمن با پایان بسته پیامک میاد و میگه شما در حال استفاده از اینترنت با نرخ ازاد هستید و برا همین شکایت هم میکنی به جایی نمیرسه مگر اینکه پیامک نیومده باشه و بتونید ثابت کنید . رایتل هم مثل همراه اول هست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2019

پيش فرض

دوستان حتما از سیم کارت اعتباری استفاده کنید و اگر امکان داره شارژ زیاد بیشتر از 2 تومن تو سیم کارت هم نداشته باشید . این مشکلی که برا دوستان پیش میاد چه خودشون مصرف کرده باشن و چه اشتباهی از طریق همراه اول صورت گرفته باشه راحت مثل اپراتور ایرانسل با بستن مصرف ازاد اینترنت قابل حل هست ولی نه سازمان تنظیم مقررات نه وزیر جوان و نه همراه اول زیر بارش میرن و دوست دارن برا خودشون و مشترکین مشکل درست کنند . در ضمن با پایان بسته پیامک میاد و میگه شما در حال استفاده از اینترنت با نرخ ازاد هستید و برا همین شکایت هم میکنی به جایی نمیرسه مگر اینکه پیامک نیومده باشه و بتونید ثابت کنید . رایتل هم مثل همراه اول هست .
    وزیر جوان که خودش از همراه اول سود می‌کنه ، اون شب لایو گذاشته بود توی لایو به اون شلوغی گفت سیم کارتم همراه اول هست و از اینترنت همراه اول استفاده میکنم ، این حرفش کاملا تبلیغ بود و یه اصلا وزیر نباید چنین حرفی رو بیان کنه ، خبرش هم اومد که همراه اول براش پرواز اختصاصی گرفته بوده ....

5. 4 کاربر از persian.godfather بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

وزیر جوان که خودش از همراه اول سود می‌کنه ، اون شب لایو گذاشته بود توی لایو به اون شلوغی گفت سیم کارتم همراه اول هست و از اینترنت همراه اول استفاده میکنم ، این حرفش کاملا تبلیغ بود و یه اصلا وزیر نباید چنین حرفی رو بیان کنه ، خبرش هم اومد که همراه اول براش پرواز اختصاصی گرفته بوده ....
    دقیقا همینطوره اینها جوان یا میان سال پخته یا ناپخته همه از قماش دزد هستن و فقط به فکر جیب خودشون و دوره اطراف هستن .

7. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

خیلی کم پیش میاید که قبول کنند اشتباه کردند! در اون شرکت معمولا کارمندها بخاطر ترس از جریمه و حتی اخراج زیر بار قبول اشتباه نمیروند
    در نهایت اثبات هم بشود این را به اسم مشکل نرمافزاری و سیستم میگزراند!!!
    همه باید هواسشون باشد چون مشکل یکی دوتا نیست و متاسفانه همه اطلاع ندارند و مخصوصا اونهایی که سیمکارت دائمی یا شارژ زیادی در سیمکارت دارند حتما حقشان ضایع میشود

این اعتماد داشتن به شرکتی که عمد یا غیر عمد اطلاع رسانی درستی نمیکند کاملا اشتباه است!

البته بعضی وقتها هم مشکل اطلاع رسانی و... نیست

برای خودم پیش امده که تقریبا 2GB از حجم بسته باقی مانده بود تصمیم گرفتم همزمان با ورود به حساب کاربری و مشاهده مصرف پهنای باند اقدام به دانلود یک فایل 1GB کنم
    ( خب اگر فکر میکنید از 2 گیگ حجم 1 گیگشو دانلود کنی 1 گیگ واست باقی میمونه و طبیعتا نت هم قطع نمیشه پس کاملا اشتباه فکر کردی)

من که اعتماد نداشتم پس اول وارد پنل شدم و همزمان شروع به دانلود کردم و تقریبا 900MB با IDM دانلود شده بود که اینترنت قطع شد
    متاسفانه بدتر از اون پیامک قطع شدن اینترنت را هم ندیدم و چند تومنی هم از شارژ داخل سیمکارت هم نوش جان کردند

قبول نکردند و خبر ندارم این رو درستش کردند یا خیر ! با خودم گفتم اگر سیمکارت دائمی بود....
    در نهایت چند روز بعد هم خودبخود یک بسته 10GB اینترنت برایم فعال کردند که بدلیل زیر من هم استفاده نکردم.

اگر قبول میکردند که همچین مشکلی وجود دارد و همان حجم کم باقیمانده را برمیگرداندند و اینترنت دوبار فعال میشد بیشتر خوشحال میشدم! همین.
    وقتی ریاست جمهوری و وزیر محترمشان از روز اول قدم اشتباه برمیدارند و تا امروز هم به اشتباه خودشان اعتراف و از مردم عذر خواهی نمیکنند این میشود که همچنان کل مسئولین این دولت بشکل سینه خیز میروند الی برکت الاه!! ....چقدر باید گندکاری بزرگ باشد که حاضر به عذر خواهی نشوی! خب بقیه هم یاد میگیرند!
    از خودت و وزیر و فامیل و اطرافیانت! تا همین شرکتهای بزرگ کشور که پدر مردم را دراوردند یا عذر خواهی نکردن و طلبکار هم بودن!
    نمیفهمم و نمیدونم 1 گیگ حجم و قبول اشتباه چه ربطی به دولت داشت!

9. 2 کاربر از xshya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

قبض من درست شد!

اینا خودشون هم فهمیدن نمیشه اینطوری نون خورد
    در هر صورت باید سیمکارت اعبتاری بگیرم الان بسته یه ماهه دارم میترسم از اون استفاده کنم !

11. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

دوستان چند شبه مودم (CA60) پلاس نمیشه. من سرعتم با پلاس 15 مگ بود. الآن هرجا مودمو میذارم روی فورجی گیر کرده و سرعتشم به یه مگ نمیرسه. ممکنه محدودیت به سبک جدید باشه؟! (مشهد - عبدالمطلب)

13. این کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض در پاسخ

میتونی به 9990 زنگ بزنی برات چک کنن

15. این کاربر از sdfssdfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه A-L PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

والا هیچ وقت نباید از sim دائم برای اینترنت استفاده کرد, فقط اعتباری, تعجب میکنم از دوستان
    sim اعتباری همه جا مفت میفروشند
    من سال ۹۰ یکبار بسته اینترنت گرفتم ،‌ با اینکه تو همون ساعت مصرف استفاده کردم روی قبضم ، ۷۰ تومن پول اینترنت امد،‌ هر کاری کردم قبول نکردن ، اخرش هم مجبور شدم قبض رو پرداخت کنم.
    از اون موقع من پشت دستم رو داغ کردم ، هیچ وقت رو سیم کارت همراه اولم از اینترنت اش استفاده نکنم ، همشون یک مشت دزدن.

17. 2 کاربر از A-L PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •