دقیق یادم نیست، ولی فکر کنم از سمت چهار راه به سمت غرب که بری یه دکل هست که تجهیز شده بود، سمت جنوب شهر تحت پوشش نبود هنوز
دقیق یادم نیست، ولی فکر کنم از سمت چهار راه به سمت غرب که بری یه دکل هست که تجهیز شده بود، سمت جنوب شهر تحت پوشش نبود هنوز
دوستان کسی میدونه پهنای باند خراسان از کجا تامین ميشه؟
Last edited by mcuteangel; 13-04-2015 at 09:28.
متاسفانه بعد از هفت ماه به جای پایداری شبکه، فضاحت رو مشاهده می کنیم ایرانسل پیشرو در ارائه تکنولوژی اما عقب افتاده در ارائه اینترنت و پهنای باند
به اینترانت ایرانسل خوش آمدید 50 گیگ 50 تومن و الا اینترنت که قیمتش اینطوری نمیشه که تر بزنه به کل شبکه
اینترنت با طعم با دایل آپ
حواستون باشه اینترنت اصلی شما رو سایت testmy.net نشون میده نه speedtest.net چون قبل از دانلود باید بگردی
![]()
سلام
فرکانس 3G و 4G ایران الان چنده؟
این سوال غلطه درستش اپراتور ایرانسل و ... هست
اما ایرانسل تری جی 2100 و 4 جی 1800 هست
طبق مصوبه تنظیم مقررات هم 2600 هست که فعلا خبری ازش نیست
تری جی همراه اولم فکر کنم 2100 و 4 جیش هم فعلا معلوم نیست
اگر می خواهی دستگاهی بخری حتما اف دی دی 800 900 1800 و 2600 رو داشته باشه اینطوری آینده نگری هم کردی
Last edited by ak313; 13-04-2015 at 20:01.
چرا هیچ جای شهر انتن نمیده؟
الان داره نزدیک 5 روزه که زدن فعال شده 3g ولی هنوز هیچی راه اندازی نشده
اینم نتیجه تستهایی که امروز گرفتم:
محتوای مخفی: تست
:|
امروز و دیشب به معنای واقعی افتضاح بود. اینترنت ایرانسل فقط هفت صبح خوبه آخه اینم شد اینترنت. سرعت ایرانسل مثل طلا شده لحظه ای بالا و پایین میشه یک دقیقه بهت 10 مگ میده یک دقیقه بعدش یک مگم زورکی میده و این بین 12 تا دو شب بیشتره. جالبه یه دفعه ای سرعتت صفر میشه دوباره میاد بالا
فرستنده های شرکت ایرانسل مخصوص پهن باند در استان خراسان رضوی که کار اتمام آن تا پایان سال خاتمه میابد
1.ثامن الایمه(ابتدای جاده کلات)
2.کوی سیدی_خلج
3.قلعه زو
4.رباط سفید
5.پوژان
6.افنچنگ(سبزوار)
7.کاریز
8.کامه سفلی(گلدار)
9.کلات سفید
10.زو باران
11.درگز
12.سنگان
13.خلیل آباد
14.کوه سیاه گناباد(افقوی)
اطلاعات بیشتری در دست نیست
Last edited by masooumi; 14-04-2015 at 01:08.
کسی می دونه چجوری می شه نت گوشی رو از H آورد رو H+؟
آخه تو یه منطقه گوشی دوستام H+ اما من H هست
در ضمن گوشی من HTC ONE E8
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)