به زودي ميدلتون حمله ميكنه!! با اين وضعي كه سيلوري ها حمله كردن ...!!!حالا یکی نمیاد به فورت ما حمله کنه یکم در نقش مدافع حال کنیم .
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
به زودي ميدلتون حمله ميكنه!! با اين وضعي كه سيلوري ها حمله كردن ...!!!حالا یکی نمیاد به فورت ما حمله کنه یکم در نقش مدافع حال کنیم .
مننو دعوت كنيد سيلور!! البته اگه دعواها تموم شده!!
(اسم شهر هنوز كورشه؟!!!)
نمی تونند ببرنمون من خودم شخصا با دست های خودم میرومیعنی می رومد داخل مانیتور همشون را با دست خودم نابود می کنم
![]()
من که الان توی 41 بیدم !! اکانتم SaEiD بید !! 2 تایی با یک اکانت بازی میکنیم !!
حالا چرا اینقدر علامت تعجب استفاده میکنی . نزدیک بود از تعجب شاخ در بیارم کنترل خودمو از دست داده بودممن که الان توی 41 بیدم !! اکانتم SaEiD بید !! 2 تایی با یک اکانت بازی میکنیم !!
آقا اسم شهر رو عوض کنید . زشته پیش در و همسایه آبرو داریم![]()
راس میگه !! عوض کنین !! فردا شب این خانوم همسایه تخت خواب رو روی سرم خراب میکنه !! عوض کنید !! یالا !!
حالا ممد تو چرا از علامت تعجب استفاده مي كني!!
فكر كنم كلا منو و برسام از اين تعجب ها استفاده مي كنيم!!
در ضمن زن همسايه شما ربطي به من نداره!! اوكي؟!
بمیرید !! تاپیک عجب جایی قفل کرده !! بیایین پست بدین الان یکی از اینجا رد میشه چیز تو چیزم میکنه !!
برای اضافه ی آرای ادبی به پست هام انقدر از !!! استفاده میکنم !!![]()
زن همسایه ی من به هیچکی ربط نداره !! یه بار دیگه اسمشو بیاری با انبردست زبونت رو از حلقومت میکشم بیرون !!![]()
چيز ديگه چيه؟ زنگ ميزنم بيان ببرنت كانون اصلاح تربيت ها!!بمیرید !! تاپیک عجب جایی قفل کرده !! بیایین پست بدین الان یکی از اینجا رد میشه چیز تو چیزم میکنه !!
اهل كدوم ولاتي مگه؟!زن همسایه ی من به هیچکی ربط نداره !! یه بار دیگه اسمشو بیاری با انبردست زبونت رو از حلقومت میکشم بیرون !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)