با سلام من هاواکس رو میخوام lan بازی کنم ولی تو یکی از کامها نشون میده تو دو تای دیگه error out serverمیده خواهشن کمکم کنید.09359804778
با سلام من هاواکس رو میخوام lan بازی کنم ولی تو یکی از کامها نشون میده تو دو تای دیگه error out serverمیده خواهشن کمکم کنید.09359804778
خب دوست عزیز شما باید متن پیغامی که میده رو اینجا بزاری .
نه گزینه هایی که داری .
احتمال زیاد سیدی بازی خش داره و نمیتونه یه سری از فایل ها رو نصب کنه .
سلام من در مورد اجرای بازی just cuse 2 اشکال دارم:
دوستان وقتی من این بازی رو نصب میکنم(سه تا دی وی دی هستش)بعد که میخوام بازی رو اجرا کنم صفحه ی سیاه میاد و نشونه ی موس هم اون وسطه که داره کار میکنه مثلا.ولی هر چقدرم وایسی هیچ اتفاقی نمیفته و هیچ چیز نمیاد و آخرش باید کنترل+آلت+دیلیت رو بزنم.
بعدش که اونو زدم میبینم صفح ه ی ارور اومده همونی که واسه ویندوز 7 هست(close progrram ) و (chek online...)
ویندوزمم 7 هست.
دو تا فایل تو یه دیویدیش بود مال دایرکت ایکس و یه چیز دیگه که هر جفتشم نصب کردم.
آقا من تو بازی Warhammer 40000 Dawn of War II - Chaos Rising فکر کنم در مرحله آخر وقتی اون غول شکم گنده رو می کشم از بازی در میاد و ارور don't send رو می ده تا حالا دو بار یارو رو کشتم و هر دو بار در اومده دیگه اعصابم خرد شدکسی می دونه مشکل از کجاست و باید چه کار کنم؟
![]()
کرک رازور توی اینترنت هست از گوگل سرچ کن و دان کن اموزش هاش هم هست فقط مواظب باش کرک خود رازور باشه وگرنه سیوهات میپره
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
سلام دوست عزیز شما برای شبکه کردن این بازی به نسخه اورجینال بازی احتیاج دارید چون قسمت انلاین بازی کرک نشده
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
شما میخوای با 7100 cod 5بازی کنی؟ بهت توصیه میکونم تنظیماتو بیار پایین
بازی های ps1 رو اون هم بعضی هاشو میشه با برنامه خاصی اجرا کرد اما بازی های ps2 اجرا کردنشون جون ادمو به لب میرسونهو فقط اون گرافیک پاییناش اجرا میشه در ضمن اینجا مال بازی های کامپیوتری نه کنسول برو به انجمن های کنسول ها اونجا یه توضیحاتی دادن بچه ها
مشکلی دارم در اجرای assinssans creed 2
وقتی بازی رو اجرا میکنم این ارور لعنتی خودش رو نشون میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من توی بازی Assassins CreedII گیر کردم.
بعد اینکه همه ی Codex هارو میگیرم باید روی Codex Wall اونارو مرتب کنیم تا نقشه قاره ها درست شه ولی هر کاری میکنم آسیاش درست نمیشه.
لطفا یه راهنمایی بکنید.
کسی نیست جواب منو بده؟؟؟
بچه ها هر کی سریال نامبر(product code) بازی(Just Cause2)را داره به کمک کنه!
تازه من دیدم که یکی دیگه هم این مشکل را داشت که بهش گفته بودند باید وضعیت ساخت اکانت Steamرا باید آفلاین قرار بدی و دیگه نیاز به سریال نداره که من این موضوع را امتحان کردم و دیدم در وضیعت آفلاین اصلاً نمیشه کاری کرد!!!
تازه من سایت های ایرانی و خارجی را هم گشتم و فقط در سایت های خارجی سریال نامبر بازی موجود بود که کشور ایران قادر به دانلود این فایل ها نبودند و تمامی سرورها خارجی بود!
خواهشمند است هرکی دی وی دی این بازی را داره روش نصب این بازی را یاد بده و یا سریال نامبر این بازی را به من بده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)