نه نداره !
عزیز من همون هاردش تازه 60 گیگ 70 یورو مایشه
واسه چی ؟ مگه دوراسل رو هم بر میدارن ؟
نه نداره !
عزیز من همون هاردش تازه 60 گیگ 70 یورو مایشه
واسه چی ؟ مگه دوراسل رو هم بر میدارن ؟
دوست عزیز متاسفانه شما داری با یک سری شکل و فرمول همه چیزو با هم قاطی میکنی در صورتی که به هیچ وجه ربطی به هم ندارن!
خوب شما اشتباهت همینجاست دیگهربطی به موتور نداره عزیزم ، وقتی دیسک در حالت افقی داره سطح بیشتری از اون تحت تاثیر نیروی جذبه قرار میگیره تا زمانی که در حالت عمودی .![]()
شما داری برعکس میگی. هر چقدر سطح اتکا کمتر باشه فشار بیشتره و نه نیروی جاذبه! شما نیروی جاذبه را با فشار داری اشتباه میگیری!
مثالش هم خیلی معروفه که همون راه رفتن در برف هست که هر چقدر سطح اتکای پای شما با سطح برف بیشتر باشه فشار کمتر و نتیجتا پای شما کمتر در برف فرو میره پس جاذبه ثابت و فشار هست که تغییر کرده.
میشه در مورده اون قسمتی که رنگی کردم بیشتر توضیح بدین!!در روی کره زمین هم میشود وزن را تغییر داد ! کافیه شما در مدار گردی با سرعتی ثابت حرکت کنید ، وزنتون بیشتر میشه چون نیروی بیشتری بهتون وارد میشه به عبارتی میزان وزن یک جسم رابطه مستقیم داره نیروی جاذبه یا سایر نیروهایی که بهش وارد میشه اگر این نیرو کمتر بشه وزن جسم کمتر و اگر بیشتر بشه وزن جسم بیشتر میشه و از همین قانون برای ساخت جاذبه مصنوعی در فضاپیما ها و ساخت بیوزنی در چنین وسیله هایی میکنند
من باز هم میگم شما دارید فشار را با جاذبه اشتباه میگیرید مثلا زمین که به دور خورشید روی یک مدار بیضوی حرکت میکنه وزنش تغییر میکنه!!!؟
در مورد اون عکسها هم که همون حرفه من شده که گفتم وزن در فضا تغییر میکنه! مثلا در اون عکس 1 اومدن و با استفاده از جریان هوا و قوانین ایشتین و نیروی گریز از مرکز این بی وزنی و یا بهتر بگم شبیه سازی فضا را انجام دادن وگرنه منو شما که در حالت عادی زندگی میکنیم یا دیسکی که در داخل درایو در حالت افقی یا عمودی داره که وزنمون در روی زمنین کم و زیاد نمیشه. و البته این خیلی به موضوع ما ربطی نداره و همون مورد بالا هست که باید روش بحث بشه.
و اما:
من سوالی از شما دارم؟همین قانون (چون قانون فیزیک هست) در درایو شما هم هست ، یعنی هر چه از مرکز دیسک دور تر میشویم در هنگام چرخش و به لبه ها نزدیک تر میشیم وزن جسم بیشتر میشه
ایا در حالت عمودی و اقفی مرکز دیسک تفاوت داره یا بهتر بگم نقطه ثقل زمین و دیسک تغییر میکنه!!؟
در ضمن فرمولی هم که گذاشتین به بحث ما ربطی نداره.
نه اخه خیلی ها از بحث کردن خوششون نمیاد.چرا ؟ مگه شما به من فحش دادید ؟![]()
من منکر این نمیشم که شما اطلاعاته خوب و جامعی دارید ولی در این مورد دارین اشتباه میکنین و بی خودی کاربران را گیج میکنید و به اشتباه میندازینشون و این درست نیست.
این بحث ها خیلی هم بی مورد به موضوع تاپیک نیست چون ثابت میکنه که ایا عملکرد درایو در حالت عمودی و افقی فرق میکنه یا خیر!
Last edited by shab_2008; 14-02-2010 at 14:32.
آقایونی که فکر میکنن این بحث ها بیهوده و الکی هست بدونن که اکثر پیشرفت های علمی و پی بردن به خیلی از مسائل
به خاطر بحث ها و گفتمان ها و به هر طریقی قانع کردن طرف مقابل بوده !!
به نظر من این جور بحث ها خیلی بهتر از سوال هایی کلیشه ای مثل Ban شدن و ... هست.
1. ها این که گفتی چیه؟ ی وسیلست؟
2.یعنی میشه ماوس به 360 وصل کرد؟ چجوری آقا؟ بگو بگیریم خب
3. راستی آقا رجیونش رو کجاش نوشته؟
این سوال هم بی جواب موند:
شما که میگین از لایو او کدک برای Divx رو دانلود نکنم، خب پس از کجا دانلود کنم که ردم رو هم نزنه مایکروسافت؟
راستی یه چیز مهم:
درد و بلای نینتندو دو دستی بخوره تو سر مایکروسافت و سونی!
کنسول خفن بخوره تو سرشون! اینهمه تبلیغات و بازاریابی، 1001 جور مشکل تو کارشون هست!!!!
اون مایکروسافت دزد که واسه آنلاین بازی کردن اینهمه مشتریهاش رو تیغ میزنه،
کنسولشون رو بن میکنه،
کنسولش 3 چراغه میشه و....!!
بعد یه فیلم دایویکس درست حسابی نمیتونیم با کنسولی که اینهمه واسش ادا اطوار در آوردن ببینیم! مملکته داریم؟(الان جو گیر شدم. گودر خون باشین جریان رو میفهمین
)
ببین دوست عزیز شما اشتباهتون اینه که دارین LIVE را با PSN مقایسه میکنید که رایگان هست در صورتی که LIVE از نظر امکانات از زمین تا اسمون با PSN فرق فوکوله! واگه شما یک بار به LIVE برید اینو متوجه میشین.
شما میگید ماکروسافت دزده چون بن میکنه!!؟ شما اصلا میدونید چی باعث میشه که ماکروسافت کنسولی را بن کنه!!؟ دلیلش این هست که طبق قوانین کپی رایت و غیر مجاز تکثیر کردن بازیها(بازیهای کپی) ماکروسافت کسانی را که با این بازیها به LIVE برن بن میکنه که با این کار با یک تیر 2نشون میزنه. واگه کسی قرار باشه دزد باشه کسانی هستن که بازیهای اوریج را میدزدنو رایت میکنن و به شرکتهای بازی ساز ضرر وارد میکنن و نه ماکروسافت.
xbox که DVD Player نیست بیشتر کنسوله که برای بازی استفاده میشه و توصیعه هم میشه فیلم رو با دیسک های کپی نبینید چون به لنز دستگاه آسیب جدی میزنه.درد و بلای نینتندو دو دستی بخوره تو سر مایکروسافت و سونی!
کنسول خفن بخوره تو سرشون! اینهمه تبلیغات و بازاریابی، 1001 جور مشکل تو کارشون هست!!!!
اون مایکروسافت دزد که واسه آنلاین بازی کردن اینهمه مشتریهاش رو تیغ میزنه،
کنسولشون رو بن میکنه،
کنسولش 3 چراغه میشه و....!!
بعد یه فیلم دایویکس درست حسابی نمیتونیم با کنسولی که اینهمه واسش ادا اطوار در آوردن ببینیم! مملکته داریم؟(الان جو گیر شدم. گودر خون باشین جریان رو میفهمین
)
این کنسول هم به طور پیش فرض از دیسک های اورجینال استفاده میکنه ودلیلی نداره بخواد فرمتهای غیر اصلی رو اجرا کنه ولی با این وجود شما میتوانید با وصل شده به لایو فرمت Dvix رو بگیرید.
همین قضیه هم در مورد PS3 صدق میکنه.
WII هم یک دستگاه بسیار سطح پایین تر کنسولهای HD هست و طبیعتاً به علت پایین تر بودن تکنولوژی درصد خرابی پایین تری داره مثلا در قابلمه به مراتب کمتر از ماکروفر دچار خرابی و مشکل میشه.
الان در حال حاضر XBOX 360 هیچ مشکلی نداره و خیلی کمتر خراب میشه و در صورت خرابی هم تا 3 سال گارانتی تعویض داره که هیچ حرفی باقی نمیمونه.
حامد جان بالاخره هرکی یه نظری داره دیگه شما خودش رو ناراحت نکن !
آخه میدونی MS واسه خودش یه سیاست هایی داره که یکسری اصلا متوجه اش نیستن واسه همین فکر میکنن MS یا دزد هست
یا کلاه بردار.
ببینید MS برای اینکه سعی کنه اکثر کنسول هاشو زیر سلطه ی خودش داشته باشه و تعداد اونها رو یک جورایی سر شماری کنه
کاری کرده که شما حداقل یک بار هم که شده وارد LIVE بشید که این کار میتونه ID و S/N کنسول شما رو به MS بفرسته و ثبت کنه.
وگرنه گذاشتن یک Codec با حجم 5 MB در داخل فایل داشبورد مشکلی نداره !
این تازه یکی از سیاست های MS هست.
طبق آزمایش هایی که با Sound Play Back و Home Theater انجام شده Xbox 360 یکی از قویترین Player های حال حاظر شناخته شده و همچنین پیش بینی شده پخش فیلمهای (Full HD (1080i,1080p برای این کنسول امکان پذیر هست.
البته نا گفته نماند خودم هم تست هایی انجام دادم و واقعا لذت بردم.
Last edited by SamGun; 14-02-2010 at 11:37.
دستگاه من چراغ شماره 2 اش چشمک میزد بردم دادمش تعمیردرست شد ..بعد از یکروز دوباره شروع کرد چشمک زدن..دلیلش از چی میتونه باشه؟>تاحالا دوبار هم سه چراغش روشن شده..ممکنه از پاور باشه؟
تک چراغ شده ارور E74 میداد..؟ اگر آره که از GPU دستگاه هست و با X-CLAMP به صورت موقت درست میشه ولی اطمینانی بهش نیست و بین 15 روز تا 2 ماه بیشتر کار نمیکنهدستگاه من چراغ شماره 2 اش چشمک میزد بردم دادمش تعمیردرست شد ..بعد از یکروز دوباره شروع کرد چشمک زدن..دلیلش از چی میتونه باشه؟>تاحالا دوبار هم سه چراغش روشن شده..ممکنه از پاور باشه؟
اگر ریبال کنی تا 6 ماه هم کار میکنه
فشار بر روی چی ؟ شمای اینجا اشتباهی گرفتی ! دیسک یک نقطه اتکا داره که در همه حالات ثابت هستش نه پهن میشه نه باریک !خوب شما اشتباهت همینجاست دیگه![]()
شما داری برعکس میگی. هر چقدر سطح اتکا کمتر باشه فشار بیشتره و نه نیروی جاذبه! شما نیروی جاذبه را با فشار داری اشتباه میگیری!
مثالش هم خیلی معروفه که همون راه رفتن در برف هست که هر چقدر سطح اتکای پای شما با سطح برف بیشتر باشه فشار کمتر و نتیجتا پای شما کمتر در برف فرو میره پس جاذبه ثابت و فشار هست که تغییر کرده.
ربطی ندارد !
باز هم شما اشتباهی گرفتید ، زمین تحت نیروی جاذبه خودش نیست و البته جاهایی که تاثیر نیروی خورشید بر زمین بیشتر میشود بله وزنش هم بیشتر میشود .میشه در مورده اون قسمتی که رنگی کردم بیشتر توضیح بدین!!
من باز هم میگم شما دارید فشار را با جاذبه اشتباه میگیرید مثلا زمین که به دور خورشید روی یک مدار بیضوی حرکت میکنه وزنش تغییر میکنه!!!؟
دیسک داره حرکت میکنه عزیزم من ، در هنگام چرخش دیسک هر چه از مرکز دیسک دور تر میشیم وزن بیشتری رو داریم ، این قانون بقاء ماده و انرژی هستش !در مورد اون عکسها هم که همون حرفه من شده که گفتم وزن در فضا تغییر میکنه! مثلا در اون عکس 1 اومدن و با استفاده از جریان هوا و قوانین ایشتین و نیروی گریز از مرکز این بی وزنی و یا بهتر بگم شبیه سازی فضا را انجام دادن وگرنه منو شما که در حالت عادی زندگی میکنیم یا دیسکی که در داخل درایو در حالت افقی یا عمودی داره که وزنمون در روی زمنین کم و زیاد نمیشه. و البته این خیلی به موضوع ما ربطی نداره و همون مورد بالا هست که باید روش بحث بشه.
خیر ، ولی در حالت عمودی همزمان چند نیرو وارد میشه یکی نیروی جاذبه که بخشی از دیسک که بطرف پاوین در حال حرکت هست رو تحت تاثیر میذاره ، یکی نیروی موتور و گریز از مرکز که نیمه دیگر که در حال خرکت به باالا هست رو تحت تاثیر میذاره ! در صورتی که در حالت افقی فقط و فقط نیروی جاذبه زمین بر حرکت تاثیر میذاره (البته همه اینها بدون در نظر گرفتن سایر نیرو هاست که مساله ساده تر شود)و اما:
من سوالی از شما دارم؟
ایا در حالت عمودی و اقفی مرکز دیسک تفاوت داره یا بهتر بگم نقطه ثقل زمین و دیسک تغییر میکنه!!؟
فرمولی که گذاشتم رابطه چرخش و تولید جاذبه در لبه های خارجی رو توضیح میده :در ضمن فرمولی هم که گذاشتین به بحث ما ربطی نداره.
g = کسر ده دهی جاذبه زمین
R =شعاع از مرکز چرخش بر حسب متر
rpm = دور موتور (گردش) در هر دقیقه
عدد P هم که معرف حضور هست و نیازی به توضیح نداره
به عبارتی با توجه به این فرمول اگر هیچ نیرویی بر جسم در حال گردش وارد نشه ، در محیط داخلی آن نیروی جاذبه بوجود می آید ، اگر سایر نیرو ها مثل جاذبه زمین و ... بر جسم وارد شود هر چه از مرکز دور تر میشویم وزن جسم بیشتر میشود ، چون نیروی جاذبه تولیدی بیشتر میشود
هر چه جاذبه بیشتر باشد ، وزن جسم بیشتر است ! فکر کنم دوم دبیرستان خوندیم !
اون چیزی که تغییر نمیکنه حجم هستش دوست عزیز نه وزن !
من منابع خودم رو آوردم ، اگر منبعی در رد سخن بنده دارید ارائه بفرمایید خوشحال میشوممن منکر این نمیشم که شما اطلاعاته خوب و جامعی دارید ولی در این مورد دارین اشتباه میکنین و بی خودی کاربران را گیج میکنید و به اشتباه میندازینشون و این درست نیست.
این بحث ها خیلی هم بی مورد به موضوع تاپیک نیست چون ثابت میکنه که ایا عملکرد درایو در حالت عمودی و افقی فرق میکنه یا خیر!
سخن شما در مورد تغییر نکردن وزن درسته ، ولی نه در حالت دورانی ! چونکه در اون حالت کلی نیروی دیگه هم داره بر جسم وارد میشه که همه اونها در گردش تاثیر گذار هستند ! و نباید فراموش بشوند !
بهتره سخن خودم رو تصحیح کنم : وزن دیسک نسبته به جاذبه زمین تغییر نمیکند و ثابت است ولی نسبت به خود جسم تغییر میکند ! که فرمولش اون بالا هست .
نمیدونم شاید بیان من بد باشه چون برای خیلی از موارد در فارسی معادل نداریم و بیشتر ترکیب میشوند با هم که من با اونها آشنایی ندارم !
احتمالا همین طوری هم هست چونکه در این مورد توی همون مقاله ویکی پدیا حسابی توضیح داده
اینجا هم هست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه خیلی خوشگل توضیح داده وزنی که شما بهش اشاره میکنید در تعادل های مختلف فرق داره ! که من نمیدونم فارسیش چی میشه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه منابع فارسی در حد بوقلمون توضیح مینویسند همیشه :
فقط فرق دو تا توضیح رو با هم ببینید ! اون یه چیز دیگه میگه این یه چیز دیگه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آها یافتم ، اونی که من میگم فارسیش میشه شتاب ثقل
آخه گفتم یهو بچه ها گیر میدن اینجا جای فیزیک نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)