اینو بعد کلی پیگیری برام فرستاه بودن از جایی نمیتونی دانلود کنی یه روبات تلگرام هم داشتن نمیدونم الان کار کنه
اینو بعد کلی پیگیری برام فرستاه بودن از جایی نمیتونی دانلود کنی یه روبات تلگرام هم داشتن نمیدونم الان کار کنه
تهدیدشون کن به شکایت در 195 شاید جواب داد![]()
مشكل ديگه كه داره اينه كه پروفايلاش فقط به اندازه ي سرويسان مثلا نميتونن رو ١٠ يا ١٢ يا ٦ مگ بزارن و اين يه معضله برا اونايي كه خطشون كشش نداره ولي شركتاي ديگه اكثرا رو هر مقداري بخاي ميزارن و با تغيير سرويس هم تغيير نميكنه اما شاتل هر سرويسي كه تغيير بدي يهو پروفايلتم باهاش تغيير ميكنه دوباره يه پروسه ي چند ساله رو بايد طي كني تا خطتو تغيير بدن ، اگه اين امكانو ميزاشتن تو پنل كه هر كس خطشو روي هر مقداري كه ميخاد بزاره خيلي خوب بود
من تو این چند سال 50 بار زنگ زدم پشتیبانی شاتل و شفاهی سه سوته سرعت رو آوردن پایین. آخریش همین سه چهار ماه پیش بود.
خیلی داغونه دوستان نه؟
یا کابلایی شما بسیار داغونه یا فاصلتون با مرکز خیلی زیاده
سرویس گیم 16 هم میدن جدیدا
اره ميارن پايين ولي براي ١٢ ساعت ، اگه بخاي دايم باشه بايد درخواست كتبي بفرستي
قبلا هم گفتم اگه مودم ایسوس داشته باشید دستون بازه میتونید ریت رو دستی بیارید پایین
این مودم های اشغالی زایکسل و بقیه برندا از این قابلیت ها فک کنم نداشته باشن
من از بار آخر سرعتی که میخواستم حفظ شده و تغییری نکرده. حالا شاید تازگیا پیاده میکنن. یا شاید برای fair که تعهد سرعت عین سرعتی که میخری رو دارن و بخاطر همین باید کتبی درخواست سرعت پایین بدی تا بعدا دردسر نشه براشون. برای من fmc هست که سرعت تعهدیشون 512kb هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)