من متوجه شدم این لیستی که ایرانسل تحت عنوان شهرهای تحت پوشش تری جی و فورجی ارایه کرده به هیچ وجه صحت نداره. مثلا برای شهر خرمشهر هم تری جی و هم فورجی نوشته فعال. در صورتی که حتی تری جی هم وارد شهر نشده و فقط حومه شهر قابل دریافته
من متوجه شدم این لیستی که ایرانسل تحت عنوان شهرهای تحت پوشش تری جی و فورجی ارایه کرده به هیچ وجه صحت نداره. مثلا برای شهر خرمشهر هم تری جی و هم فورجی نوشته فعال. در صورتی که حتی تری جی هم وارد شهر نشده و فقط حومه شهر قابل دریافته
چند روزه سرعت نسل ۳ خیلی خوب شده و بین ۶ تا ۱۰ مگ نوسان داره از اون مهمتر بالا رفتن کیفیت وب گردی و سرعت بارگذاری صفحات هست برای همین مواقعی که دانلود حجیم ندارم گوشی رو میزارم رو نسل ۳.
بخاطر نزدیک بودن و کیفیت بهتر سیگنال نسل ۳ مصرف باتری هم خیلی کمتر شده
اهواز
![]()
4G
![]()
بعد از دزفول و اندیمشک تو شمال خوزستان؛ امروز چند منطقه شهر ما (شوش دانیال) هم تحت پوشش نسل سوم ایرانسل قرار گرفت(دکل نزدیک ما البته تجهیز هم نشده حتی).
سعی میکنم اگه شد فردا تست سرعت بگیرم و اینجا قرار بدم.
امیدوارم سرعتش خوب باشه لااقل.
ایرانسل اکثر شهرهای استان خراسان را خیلی وقته تجهیز کرده (اسفند سال پیش) ولی هنوز فعال نشده و ظاهرا مشکل تامین دیتا دارن توی استان خراسان رضوی
فریمان ، تربت حیدریه ، سبزوار ، تایباد و ... شهرهایی هستن که تجهیز شدن ولی بعضی ها را چندروزه فعال کرده ولی باقی مونده تا تامین دیتا
مرسی بابت اطلاعات داداش
فعال شده ولی هنوز راه اندازی نشده چون مناطق شهر رو رفتم هیج جا انتن گرفت
یه خوبی داره دکل زیاد داره تو شهر
تو خیابون بیهق کجاست دکل تا برم مشاهده کنم؟
ادرس دقیق میدی؟
میخوام طرح نامحدود شبانه بزنم invalid میده
طرح رو برداشتن مگه ؟
بله برداشتن
بسته ها اینجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چطور میتونیم اعتراض کنیم نسبت به برداشتن بسته نامحدود شبانه؟؟؟ راهی هست؟؟؟
اینم اونقدر اینور اونور جار زدن گندش در اومد ایرانسل هم دید همه دارن مفتکی شبی 50 گیگ دان می کنن برش داشت
اگه تعداد معترض ها زیاد باشه ممکنه بازم برگردونن.
Last edited by mosa1365; 13-04-2015 at 01:58.
این یک طرح از طرف اپراتور بوده و حالا هم برداشته و هیچ اعتراض رسمی نمیشه بهش کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)