چطور قبلن با همین admin باز میشد ولی الان باز نمیشه!!!
مودمم d- link هستش.
چطور قبلن با همین admin باز میشد ولی الان باز نمیشه!!!
مودمم d- link هستش.
برای منم باز میشه! ؟![]()
برای شما خودش درست شد یا مودم رو دوباره تنظیم کردین خوب شد؟برای منم باز میشه! ؟![]()
نمیدونم والا.
شایدم ه-ک کردن.اگه IP مودمت رو داشته باشم راحت میتونم بیام تو کانفیگ مودمت و هر کاری دلم خواست انجام بدم.
الان بهتره مودم رو ریست کنی تا همه چی به اولش برگرده و بعد دوباره کانفیگ کنی.
چه جوری میشه ip مودم کسی گرفت؟؟ اصن به چه دردی میخوره؟
وارد قسمت استاتوس مودم بری ای پی معلومه ، ای پی که متغیره ، یعنی با هر بار خاموش و روشن شدن مودم یه ای پی جدید بهت میدن(حداقل باید 30 دقیقه مودم خاموش باشه تا تغییر کنه ، زمان هم متغیره)
البته میتونی ای پی اختصاصی هم بگیری. ای پی شناسه شما در اینترنت هستش دیگه.
الان من اگه ای پی شمارو داشته باشم میتونم -- کنم اکانتتون رو ، البته اگه یوزر و پس مودم رو تغییر نداده باشین(پیش فرق همون ادمین هستش دیگه برای همه)
برای بدست اوردن ای پی شما هم حتما نباید بیام خونه شما و وارد کانفیگ مودم شم و قسمت اساتوس برم تا ای پی شمارو پیدا کنم.
میتونم با استفاده از یه برنامه ای رنج ای پی بدم بعد خودش از 1 تا 255 سرچ میکنه و ای پی های باز رو پیدا میکنه، دستی هم میشه انجام داد.
حالا من نمیخوام اموزش -- بدم ، ولی روال کار رو گفتم که بدونی ، بهتره یوزر و پس مودم رو تغییر بدی و پیش فرض نباشه.
دوستان مهندسان گرانقدر مخابرات طی یک اقدام متفکرانه زدن udp رو محدود کردن کسانی که بدونن udp چیه به عمق فاجعه پی می برن![]()
اینم از پینگ امروز
# IP Address Response Time TTL
= ========== ============= ===
1 No reply from host
2 209.244.0.3 653 ms 64
3 209.244.0.3 640 ms 64
4 209.244.0.3 632 ms 64
5 No reply from host
6 209.244.0.3 650 ms 64
7 209.244.0.3 648 ms 64
8 209.244.0.3 633 ms 64
فک کنم ول کردن رفتن تعطیلات....!![]()
چی هست این ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)