اره این جالب شد این سوال منم هستش ! ممنون میشد چی دقیقا فرق می کنه ؟
اره این جالب شد این سوال منم هستش ! ممنون میشد چی دقیقا فرق می کنه ؟
سلام
در مورد عکس که فکر کنم منظورتون من بودم دقیقش 365 تا عکس گرفتم.استفاده از تجهیزات عکس برداری کلا در نظام ممنوع هست اما خوب دیکه پایه خدمتی بالا باشه حله من هیچ عکسی از اموزشی ندارم و همون بهتر که ندارم.
منشی هم خویه بد نیست دست خط هم معمولی باشه کفایت میکنه فوقش میگن خطت خوب نیست بگیر بشین!!
یگان هم دست شما نیست که کجا بیوفتی
ریش هم تاثیری نداره داداش
قبلا ها گروهان 1.1 سروان کشاورز خیلی خوب بود
sent from my open source device
خوب مرکز اموزش صفر یک که دیگه سختی نداره!! شما صبح تا ظهر باشی سختی دوری هم به نظرت داره؟
sent from my open source device
سرچ نمیکنید همین میشه دیگهمن 01 افتادم، منظورتون چیه که صادق نیست؟ ممنون میشم اگه یکم توضیح بدید دوست عزیز.
هیچی یعنی بی قانون بی قانونه ، جدی میگما
قانون میگه تو پادگان نباید وسیله الکترونیکی تایید نشده باشه ولی اونجا پلی استیشن داره ! فک کن چقدر بی قانونه![]()
vahidreza2007 و dg1 واقعا ممنونم.
من الان دارم با يك ديد باز و كافي به خدمت ميرم و اين واقعا عاليه و خداييش اين رو مديون اين مكان و همه كسايي كه با جواباشون دلكرم و روشنم ميكنن هستم.
ولي خدايي به مجردِ اين كه از اموزشي بركشتم همه ي اطلاعتم رو در اختيار دوستان ميكذارم تا دينم رو ادا كنم. :دي
خواهش می کنم دوست عزیز . منم تجاربی که چند وقته از سرچ کردن و دریافت دوستان خوبم در این سایت و ... اطلاعتی بدست اوردم که در اختیار دوستان تا حد امکان قرار میدم ایشالا بعد از اموزشی منم اطلاعات مفیدی که به دوستان می تونه کمک کنه رو در اختیار دوستان خواهم گذاشت .
سلام به دوستان عزیز. من امروز با این تاپیک برخورد کردم و از همه بچه ها بابت اطلاعاتشون ممنونم. یه سوال داشتم. اگه کسی امریه بگیره ( که گیر ما نمیاد...) بعد حین خدمت به صورت امریه ، دانشگاه برای ارشد قبول بشه از خدمت راحت ترخیص میشه میره و بعد از اتمام تحصیل برمیگرده به همون ارگان ادامه خدمتشو میده؟ یا نمیشه اصلا؟؟؟؟؟
اقا ما هم 06 افتادیم : دی
شما نفهمیدی باید شنبه بریم یا جمعه؟
بعد یه سوال دیگه...مستقیم باید بریم پادگان دیگه؟ نظام وظیفه که نباید بریم؟
سلام داداش
من از گرگان
دوم دی عازم هاشمی نژاد
tati.star@yahoo.com
مخلص شما محمدم![]()
با اونایی که میگن برای گرفتن امریه پارتی حتما لازمه موافق نیستم
خودم خیلی راحت بدون پارتی تونستم امریه رو اوکی کنم![]()
هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)