منم اروزی چنین چیزی رو دارم چون 5 ساعت طول میکشه اپگرید
منم اروزی چنین چیزی رو دارم چون 5 ساعت طول میکشه اپگرید
سلام دوستان خيلي ممنون از راهنما يي دارم ميبرم بالا تا فردا كامل ميشه
اون هم درست بود اشتباه كردم فكر كردم قابل تخريب
باشه(حالا كي به ما دعوت نامه ميده)
واقعا دستت امین درد نکنه
یه کم اوضام روبراه شده
ولی احتمال حمله باز هست
راستی کسی هست که تو 12 چوب یا اهن بده به جاش خاک رس بگیره ؟
نه هيچ تاثيري ندارد.تنها مزيتش اينه كه 3 تا نوبت مجاني براي اپ دارد(بدون پر 2 تاست) همچنين ميتوانيد صف اپ تشكيل بدهيد يعني بزنيد پشت سر هم ساختمانها اپ بشوند ولي تنها 3 تاي اول به قيمت معمولي حساب ميشوند.بقيه افزايش بها دارند
من که این بازی رو ول کردم
راستی دارید به صتدلی داغ میرسید ها !
فعلا روبراهم
خاک هم که از اون یکیا بالاست
نمیدونم باهاش چیکار کنم
همه تو این وضع بهش نیاز شدیدی دارن
من هم ازش کلی زیادی اوردم
بلد هم نیستم که تو ترایب معامله بکنم
اگه ساپورتا برسن یه نفس راحتی میکشم![]()
الان میفرستم راستی برای معامله برو تو مارکت و همونطور که میدونی قسمت اول یا Send resources برای فرستادن ریسورس و قسمت دوم یا Your offers پیشنهاد تجاری تو و قسمت سوم یا Other offers پیشنهادات دیگران هستش اگه خودت میخوای یه پیشنهاد بدی برو تو قسمت دوم و تو قسمت اول با توجه به لول مارکتت تو گزینه اول مقداری که میخوای بفروشی را تایپ کن مثلا اگه میخوای 2 کیلو سفال بفروشی تعداد 2000 تا رو تایپ کن و روی علامت کنار عکس سفال کلیک کن و در قسمت پایینش هم مقداری که میخوای در ازاش بگیری را تایپ و جلوی آهن یا چوب علامت بزن مثلا 4000 تا تایپ کن و جلوی آهن علامت بزن
تو قسمت سوم هم پیشنهادهای بقیه رو میبینی و اگه خواستی بپذیریش روی accept کلیک کن
![]()
کاظم جان کی قرار بهت حمله بشه؟ من به یارو 1 اتک کوچیک زدم فکر نکنم فعلا بهت حمله کنه.
من 16 ساعت باهات فاصله دارم برا همین برات ساپورت نفرستادم چون وضع ریسورسی خرابه فعلا ندارم بسازم. ولی با این حال باز اگه بهت حمله کرد من فردا صبح برات ساپورت میفرستم.
راستی علی تو را دسترسی به پروفایلت را غیر فعال کردی؟
اینجوری که نمیشه بهت پیام خصوصی داد!!!!!
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)