تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1185 از 1635 اولاول ... 185685108511351175118111821183118411851186118711881189119512351285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,841 به 11,850 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه knight110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خب بهترین تو این رنج قیمتی چی میتونه باشه،از این سایتها زیاد دیدن کردم
    دوست عزیز.

ممکن است نظر من و شما نسبت به بهترین متفاوت باشدو اگر منظور کیفیت عکس است که تمامی دوربین های کانن از کیفیت عالی در عکاسی برخوردارند. ممکن است که من تاچ اسکرین را بپسندم و شما نپسندید. یا شما به عکس هایی باسایز بزرگ علاقمند هستید و نیاز هست که دوربینی با رزولیشن بیش از 10را به کار ببرید ولی یک دوربین با رزولیشن 8 برای من کفایت کند.سلیقه و نیاز افراد متفاوت است. در این رنج قیمتی که شما مد نظر دارید تعدادی دوربین وجود دارد. با یک بررسی گزینه مناسب و طبق سلیقه خود را می توانید بیابید. البته با مراجعه به سایر سایت ها نیز گزینه های بیشتری از از این برند سایر برندها را نیز می توانید بررسی نمایید. در خرید پس از مشورت و بررسی، خودتان تصمیم بگیرید.
    Last edited by knight110; 21-01-2012 at 19:31.

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممکن است که من تاچ اسکرین را بپسندم و شما نپسندید.
    در این مورد هم بد نیست بحث شه.چون موضوع سر سلیقه نیست چون مطمئناً همه چنین چیزی رو میپسندن بلکه موضو سر کارایی و کاربردش در دوربینها هست..
    در یک کلام در حال حاضر صفحه ی نمایش لمسی چیز بدرد بخوری در دوربینها نیست(برعکس گوشیها) و دنبالش نباشین!(چون خودم یه زمانی بدجور دنبالش بودم و خیال میکردم کاراییش مثل نمایشگر لمسی گوشهای مدرنه)
    تا جاییکه من میدونم هیچ دوربین حرفه ای(SLR) یا نیمه حرفه ای(SLR-Like) یه همچین امکانی رو نداره.. حالا ممکنه استثنائاً شما خیلی خیلی بگردین و شاید فقط یکی دو مدل بازم شاید پیدا کنین! ولی من هنوز چیزی ندیدم.
    ولی توی رده ی کامپکت های جمع و جور فقط چند مدل وجود داره که سرامدشون Panasonic ZS10 که به TZ20 هم در بازار آمریکا موسومه هست که دارای نمایشگر لمسیه.
    من داخل یوتیوب بدقت ویدئوهایی که صفحه ی لمسی این دوربین رو آزمایش کرده بودن نگاه کردم دیدم کاربردش خیلی مختصر و جزئی بود مثلاً برای مرور عکسها و حداکثر کاربردش که یه ذره ارزشمندتر بود بعنوان تغییر دادن فوکوس-شاتر با یک اشاره بود.. دیدم در مجموع ارزشی نداره آدم بره سراغش.میدونید قضیه درست مثل لپتاپهای دارای نمایشگر لمسیه که هم خیلی محدودن و هم توی لپتاپهای رده های حرفه ای و گرون قیمت و شاخ اصلاً هیچ رد پا و حرفی ازشون نیست!
    و بعنوان نکته ی آخر در زمینه ی نمایشگر لمسی در دوربینها باید بگم به احتمال %99 برای پایین آوردن قیمت از نمایشگرهای لمسی مقاومتی استفاده شده که اصلاً کارایی نمایشگرهای لمسی خازنی رو نداره که در گوشیهای گرون قیمتی مثل N8 یا GS2 و iPhone و.. استفاده میشه.
    Last edited by Hektor; 21-01-2012 at 19:51.

3. 2 کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lpix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

هدف اطلاع رسانی بود. در برخورد با ورود برخی از کشورها به برخی از صنایع و تکنولوژی ها بایستی با احتیاط برخورد کرد مگر این که از قبل امتحانش را پس داده باشند و یا از همان ابتدا وارد شده باشند. مثلا امروزه همه می دانیم که گوشی سونی اریکسون چینی است و از همان ابتدا نیز با ساخت چین به بازار عرضه شد و امروزه جا افتاده.
    از طرفی با توجه به این که محصول ساخت کجا باشد قیمت متغیر است. مثلا در حال حاضر هم دوربین کانن چینی هست و هم مدل ژاپنی آن. قیمت ها هم با هم متفاوت است.

به هیچ وجه حوزه دوربین مثل موبایل نیست. هر مدل از دوربین ها در یک کشور ساخته میشه (معمولا) و قیمتش هم در سطح دنیا یکیه. مگه اینکه تو ایران بگن چون ساخت فلان کشوره بهتره و ...
    مثلا یکی می گفت چون کانن Rebel برای کانادا و ... هستش سیلینگ بهتری داره. در حالی که همه می دونیم هیچ فرقی با kiss نداره

سازنده مثلا نیکونه و اصلا و به هیچ وجه محل ساختش مهم نیست. مسئله ورود کشور خاص X به تولید دوربین نیست. مسئله اینه که دوربین توسط چه کسی ساخته شده.
    نیکون ممکنه در هر جایی دوربیینش رو بسازه و هیچ کس نمی گه این کشور در ساخت دوربین تازه وارده. سازنده نیکونه نه چین - تایلند یا هر کشور دیگه ای

5. این کاربر از lpix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    محض اطلاع دوستان،
    امروز برای جلوگیری از ضرر بیشتر رفتم دوربین sx 230 HS رو خریدم به قیمت 400 با گارانتی آهونگار (در تبریز)
    مموری هم PNY حجم 16 گیگ کلاس 10 خریدم 39 با گاررانتی مادام العمر
    ضد خش رو اشانتیون گرفتم
    یه کیف هم خریدم 7 تومن
    فکر کنم با این وضعیت اگه دوشنبه میرفتم برای خرید، حداقل باید 30 تومن بیشتر پول میدادم

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

امروز رفته بودم یکی از فروشگاههای شهرمون
    یارو یه چیزی شنیده بود در مورد افزایش قیمتها ، یه طوری برده بود بالا که دود از کله ت میزد بیرون
    w580 سونی ، 420 تومن! wx10 سونی 610 تومن ! یه لحظه فکر کردم چشمام اشتباه میبینه یا توهم زدم !
    کنون هم نداشت.

8. این کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یارو یه چیزی شنیده بود در مورد افزایش قیمتها ، یه طوری برده بود بالا که دود از کله ت میزد بیرون
    w580 سونی ، 420 تومن! wx10 سونی 610 تومن ! یه لحظه فکر کردم چشمام اشتباه میبینه یا توهم زدم !
    کنون هم نداشت.
    خیلی جای تأسف داره واقعاً.یکی مثل رضاخان باید باشه که اینا رو وسط بازار فلک کنه..
    همون sx220/230 از هر جهت بهتره.هم قیمتش متعادلتره و هم کارایی فوق العاده ای داره.سونی از قدیم بیجهت قیمتش بالا بوده.

10. 2 کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

البته در عالی بودن برادران 230 و 220 شکی نیست
    ولی من یه چیزی میخوام کلاً با تمام وسایل برام 400 بیشتر تموم نشه. به همین خاطر رفته بودم ببینم hx5 سونی داره یا نه

hx5 سونی از مجله ی what digital camera امتیاز 91 از 100 گرفته ، مشخصات و نظرات کاربراشو که میخوندم ، مشکل خاصی گزارش نشده ازش
    کاربرای دیجیکالا هم گزارشهای خوبی در مورد این دوربین تو صفحه ش نوشتن
    تا ببینیم وضعیت بازار چی میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه knight110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    محض اطلاع دوستان،
    امروز برای جلوگیری از ضرر بیشتر رفتم دوربین sx 230 HS رو خریدم به قیمت 400 با گارانتی آهونگار (در تبریز)
    مموری هم PNY حجم 16 گیگ کلاس 10 خریدم 39 با گاررانتی مادام العمر
    ضد خش رو اشانتیون گرفتم
    یه کیف هم خریدم 7 تومن
    فکر کنم با این وضعیت اگه دوشنبه میرفتم برای خرید، حداقل باید 30 تومن بیشتر پول میدادم

مبارکه. واقعا با یک دوربین خوب می توان لذت عکاسی را احساس کرد.

در صورت امکان چند نمونه عکس در حالت های ماکرو، در فضای بسته همانند اتاق ، در فضای باز و شب نیز بگذارید.
    وضعیت فلاش آن چگونه است؟ آیا بعد از روشن کردن دستگاه بلافاصله خودکار از جای خود بیرون می آید؟( در یک سایت تحلیلی این حالت را به عنوان یک نقطه ضعف بیان کرده است)

وضعیت لنز دوربین به هنگام برگشت از زوم چگونه است؟ کند نیست؟

با این وضعیت بازار معلوم نیست که قیمتها تا به کجا بالا خواهد رفت مخصوصا با نزدیک شدن به پایان سال و شروع سال نو. به گمانم برد کردی.

البته در عالی بودن برادران 230 و 220 شکی نیست
    ولی من یه چیزی میخوام کلاً با تمام وسایل برام 400 بیشتر تموم نشه. به همین خاطر رفته بودم ببینم hx5 سونی داره یا نه

hx5 سونی از مجله ی what digital camera امتیاز 91 از 100 گرفته ، مشخصات و نظرات کاربراشو که میخوندم ، مشکل خاصی گزارش نشده ازش
    کاربرای دیجیکالا هم گزارشهای خوبی در مورد این دوربین تو صفحه ش نوشتن
    تا ببینیم وضعیت بازار چی میشه.
    این مدل را چند می گفت؟

آیا hx100v ، hx9v و hx7x هم داشت؟ به چه قیمتی؟ با استفاده از دوربین های سوپر زوم واقعا می توان عکس های فوق العاده ای گرفت.

---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------

کنون هم نداشت.
    کدام شهر؟ به نظر می رسد که این بنده خدا پیشا پیش به استقبال یکی دو ماه آینده رفته(به قول بورس بازها پیش خور کرده). با این وضعیت بازار بعید نیست که تا یکی دو ماه آینده این قیمت ها را هم شاهد باشیم.

دوربین های hx مانند hx100v ، hx9v و hx7v را چند می گفت؟

کنون هم نداشت.

کدام شهر؟ گویا پیشا پیش به استقبال یکی دو ماه آینده رفته(به قول بورس بازها پیشخور کرده).

قیمت hx ها مانند hx100v، hx9v و hx7v را چند می گفت؟

البته با این روند قیمت ها هیچ بعید نیست که به زودی شاهد این قیمت ها باشیم.
    Last edited by ELSIN; 22-01-2012 at 00:18.

13. این کاربر از knight110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مبارکه. واقعا با یک دوربین خوب می توان لذت عکاسی را احساس کرد.

در صورت امکان چند نمونه عکس در حالت های ماکرو، در فضای بسته همانند اتاق ، در فضای باز و شب نیز بگذارید.
    وضعیت فلاش آن چگونه است؟ آیا بعد از روشن کردن دستگاه بلافاصله خودکار از جای خود بیرون می آید؟( در یک سایت تحلیلی این حالت را به عنوان یک نقطه ضعف بیان کرده است)

وضعیت لنز دوربین به هنگام برگشت از زوم چگونه است؟ کند نیست؟

با این وضعیت بازار معلوم نیست که قیمتها تا به کجا بالا خواهد رفت مخصوصا با نزدیک شدن به پایان سال و شروع سال نو. به گمانم برد کردی.
    ممنون
    باشه، ولی دو سه هفته دیگه عکس میذارم
    فلاش به محض روشن شدن بیرون میاد
    به نظر من کند نیست
    قطعا برد کردم، امروز سکه نزدیک 100 تومن گرون شده. مطمئنا روز دوشنبه همین دوربین رو باید 30 تومن بالاتر بدی و بخری. اما نسبت به یک ماه پیش که 350 تومن بود، خوب ضرر کردم

پروفشنال siamak5561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من میخوام دوربین بگیرم الویت هام ایناست
    1-کیفیت عکس عالی باشه، مگاپیکسل اصلا برام مهم نیست. 8 مگاپیکسل باشه زیادم هم هست!
    2-کیفیت عکاسیش توی شب خوب باشه.
    3-ترجیحا زوم بالا داشته باشه.
    4-کیفیت فیلم برداریش هم خیلی برام مهمه، اینجا هم مثل عکس مهم نیست فول اچ دی باشه یا اچ دی، مهم کیفیت هست
    بودجه هم تا 650-700
    یه سوال هم دارم، برای من که فیلم برداری هم برام مهمه، هندی کم بگیرم بهتر نیست؟ کیفیت عکساشون چجوره؟

مرسی از همگی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •