پيغام رفقاى قلعه نويى براى خليلى
پرسپوليس كنارت گذاشت، بيا استقلال
اطرافيان قلعه نويى وقتى متوجه مى شوند
اميرخان روى خليلى نظر دارد با آلمان
تماس مى گيرند و حرف هايى با مهاجم
مصدوم پرسپوليس مى زنند:
«فلانى هستم از نزديكان اميرخان.
پرسپوليسى ها مى خواهند تو را كنار بگذارند.»
در اين لحظه محسن خليلى شوكه مى شود:
«جدى مى گويى !»...
ايران ورزشى- اصلا لازم نيست به مغز خودتان فشار بياوريد كه ممكن است چه كسى از استقلالى ها با محسن خليلى تماس گرفته تا او را به استقلال بياورد. امير قلعه نويى از كسانى است كه بازى خليلى را خيلى قبول دارد. براى همين تا اطرافيان او متوجه مى شوند اميرخان روى خليلى نظر دارد با آلمان تماس مى گيرند و حرف هايى با مهاجم مصدوم پرسپوليس مى زنند. اين حرف ها بيشتر شبيه پيغام است: «الو سلام، خوبى آقا محسن من ... هستم. از نزديكان اميرخان. پرسپوليسى ها مى خواهند تو را كنار بگذارند.» در اين لحظه محسن خليلى شوكه مى شود: «جدى مى گويى !» بعد ادامه مى دهد: «بله، جدى است. خبرش را همه جا مى توان شنيد. اگر تو را كنار گذاشتند فى الفور به تهران بيا تا قرار جلسه را بگذاريم. مى خواهيمت.» بعد تماس تلفنى قطع مى شود. محسن خليلى در فكر فرو مى رود. براى چه بايد من را از ليست كنار بگذارند شايد خبر ندارند حداكثر تا اوايل اسفندماه مى رسم. خليلى در فكر فرو مى رود و لحظاتى دمق مى شود. بعد با دوستان خود در تهران تماس مى گيرد تا از نزديكانش بخواهد درباره كنار گذاشتن نام يكى از بازيكنان از ليست پرسپوليس تحقيق كنند.
تحقيقات دوستان خليلى هم نشان مى دهد مسؤولان باشگاه پرسپوليس به دنبال حذف نام او از پرسپوليس هستند. به دليل اينكه پرسپوليس اگر بخواهد نام ميثاق معمارزاده را از ليست كنار بگذارد طبق قوانين بايد فقط يك دروازه بان جانشين او كند، در نتيجه تنها كسى كه مى تواند از ليست كنار گذاشته شود، محسن خليلى است. البته اخبار ضد و نقيضى درباره كنار گذاشتن نام خليلى به گوش مى رسد.
نزديكان باشگاه پرسپوليس معتقدند قطبى با اين موضوع مخالفت خواهد كرد اما اگر مديران پرسپوليس كه انگار علاقه خاصى به رحمان رضايى دارند، بر اين انتقال تاكيد كنند شايد راه چاره اى باقى نماند و خليلى در نهايت مجبور شود روى آن تماس تلفنى از سوى استقلالى ها فكر كند، چرا كه با اين كار محال است خليلى حاضر شود باز هم با پيراهن پرسپوليس به ميدان برود. با اين حال بايد منتظر ماند و ديد كه آيا مسؤولان پرسپوليس راضى به اين كار خواهند شد يا در نهايت قيد حضور رحمان را در تيم شان خواهند زد !