تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1185 از 2376 اولاول ... 18568510851135117511811182118311841185118611871188118911951235128516852185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,841 به 11,850 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوشنبه جلسه هيات مديره استقلال
    جلسه هيات مديره استقلال دوشنبه اين هفته در دفتر باشگاه برگزار خواهد شد.
    در اين نشست كه همه اعضاى هيات مديره حضور خواهند داشت در خصوص مسائل مختلف باشگاه به خصوص برنامه هاى آينده تيم، نحوه پرداخت مطالبات بازيكنان و برنامه هاى باشگاه براى حضور در ليگ قهرمانان آسيا بحث و تبادل نظر خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مهدى اميرآبادى:
    هيچ وقت نگفتم از استقلال مى روم

مهدى اميرآبادى با وجودى كه در تركيب اصلى استقلال جا ندارد اما تلاش مى كند از حداقل فرصت ها بهره بگيرد: «در حال حاضر شرايط استقلال بسيار خوب است و تمامى بازيكنان با جديت در حال تمرين كردن هستند و تلاش مى كنند تا با قدرت سير صعودى خود را ادامه بدهند و پيروزى هاى خود را تكرار كنند. در آمادگى بدنى قرار دارم و با جديت در تمرينات شركت مى كنم و سعى مى كنم دوباره در تركيب اصلى استقلال به ميدان بروم.
    در چند بازى گذشته فرصت زيادى براى بازى كردن به دست نياورده ام و منتظر كوچك ترين فرصتى هستم كه قلعه نويى در اختيار من قرار دهد تا بتوانم توانايى هاى خودم را به سرمربى تيم نشان دهم. با توجه به شرايط بازيكنان و روند رو به رشد تيم و روحيه بالاى بازيكنان استقلال به طور يقين استقلال قهرمان ليگ مى شود و در آسيا هم حرف هاى زيادى براى گفتن خواهد داشت.» اميرآبادى به اين هم اشاره دارد كه هيچ گاه عليه استقلال مصاحبه نكرده است: «من هيچ وقت نگفتم از استقلال مى روم. عده اى با من و استقلال دشمنى دارند و مى خواهند ما را به جان هم بيندازند. عليه استقلال و قلعه نويى هيچ حرفى نزدم. از شرايط فعلى راضى ام و منتظر مى مانم تا فرصت به من هم برسد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جانواريو: مى خواهم بروم اروپا
    براى خيلى هاى عجيب است كه چرا فابيو جانواريو هافبك طراح و خوش استيل باشگاه استقلال ليگ ايران را براى ادامه فعاليت خود انتخاب كرده و چرا به ليگ هاى اروپايى نرفته است. جانواريو به اين سؤال پاسخ مى دهد. او مى خواهد از ليگ ايران و باشگاه استقلال به تيم هاى اروپايى برود: «در اين مدت تمرينات خوبى را پشت سر گذاشتم و در شرايط ايده آلى قرار دارم و فكر مى كنم مى توانم در بازى هاى آينده هم براى تيم خودم مفيد باشم. من فوتبالم را در ايران با فولاد شروع كردم. فولاد تيم خوبى است و اهواز مردم بسيار مهربانى دارد. من به ايران آمده ام تا اينجا پيشرفت كنم و بتوانم به اروپا بروم و در تيم هاى بزرگ اروپايى بازى كنم و به همين خاطر تلاش مى كنم بهترين بازى هاى خودم را براى استقلال انجام دهم.
    در حال حاضر شرايط تيم بسيار خوب است و همه بازيكنان در شرايط و فرم خوبى قرار دارند و تلاش مى كنند تا ۳ امتياز بازى را كسب كنند. هدف بزرگى دارم و آن پيشرفت و حضور در تيم هاى اروپايى است.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امیر قلعه نویی:
    برد و باخت اهمیتی نداشت/ امیدوارم برگزاری دیدارهای خیرخواهانه ادامه داشته باشد

سرمربی تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه برد و باخت در دیدارهای خیریه اهمیتی ندارد ابراز امیدوار کرد برگزاری این دیدارها ادامه اشته باشد.
    به گزارش خبرنگار مهر، امیر قلعه نویی که پس از دیدار خیریه عصر امروز تیمش برابر منتخب کرج با خبرنگاران گفتگو می کرد ضمن بیان این مطلب افزود: در این دیدار پیروزی یا شکست برای ما مهم نبود چرا که با هدف دیگری به کرج آمده بودیم.

وی ادامه داد: از مسئولان برگزار کننده این دیدار انسان دوستانه و مردم ورزش دوست کرج تشکر می کنم و امیدوارم برگزاری این مسابقات تداوم داشته باشد تا ما هم بتوانیم در این امر خیر سهیم باشیم.

دیدار خیریه تیم های فوتبال استقلال تهران و منتخب کرج عصر امروز در ورزشگاه شریعتی کرج با برتری 3 بر 1 شاگردان امیر قلعه نویی به پایان رسید.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امير قلعه نويى: تغيير نگرش باعث رشد ما شد

واعظ و فتح ا... زاده به يك اندازه سهم دارند

حميد رضا عرب

استقلال مثل ديگر تيم ها بايد يك هفته ديگر استراحت كند. امير قلعه نويى و دستيارانش در روزهاى باقيمانده تا آغاز بازى هاى ليگ برتر وظيفه دارند اجازه ندهند بازيكنان از فرم بدنى مطلوب خارج شوند و از شرايط مسابقه اى دور شوند. قلعه نويى با درك اين مهم در حال آماده سازى دوباره تيمش براى حضور در بازى هاى ليگ برتر است، شايد قلعه نويى هم دوست داشته باشد قهرمانى نيم فصل را از آن استقلال كند، اما او چندان هم به قهرمانى نيم فصل اهميت نمى دهد براى همين تنها با هدف برترى در ۳ بازى آينده و در نهايت قهرمانى پايان فصل گام به ميدان خواهد گذاشت. قلعه نويى روز گذشته پيرامون بحث هاى مديريتى و شرايط فعلى استقلال حرف هايى زد. قلعه نويى براى تيم ملى هم حرف هايى دارد!

تفاوت استقلال امروز با روزهاى آغازين فصل چيست

استقلالى كه الان مى بينيد با ابتداى فصل هيچ تفاوتى نكرده و تنها فرقش با ابتداى فصل تغيير نگرش بازيكنان بوده كه باعث خودباورى آنها شده است. استقلال، هميشه بزرگ و بازيكنانش هميشه جزو مطرح ترين ها هستند اما نگرش آنها با ابتداى فصل تغيير كرد و در نتيجه توانستيم به اين نتايج دست پيدا كنيم.
    دلايلى كه باعث تضعيف روحيات شما در آغاز فصل مى شد چه بود

استقلال از ابتداى فصل با بدشانسى زيادى روبرو بود و همچنين در مقاطعى سوت هايى كه در بازى زده مى شد به ضرر تيم بود به طورى كه حتى در ۱۰ بازى اول ،۷ ۸ پنالتى مسلم را براى ما ناديده گرفتند و همين باعث شد تا بازيكنان روحيه خودشان را از دست بدهند. ما به خاطر همين سعى كرديم از ابتداى فصل نگرش بازيكنان را تغيير بدهيم كه موفق هم شديم. به عبارتى كار بر روى روحيه و توانايى هاى بازيكنان، اصلى ترين وظيفه كادر فنى بود كه به نتيجه هم رسيد.
    شما هميشه تغييرات مديريتى را عامل رشد استقلال معرفى نكرديد، چرا
    به نظر من نبايد براى تغييرات صورت گرفته در استقلال معنى خاصى را در نظر گرفت. فتح الله زاده و واعظى آشتيانى هر كدام به نوبه خود براى استقلال زحمت كشيدند و اين بى انصافى است كه يكى را نسبت به ديگرى برترى بدهيم. در واقع مقايسه واعظ و فتح ا... زاده كار صحيحى نيست و نبايد اين سوال مطرح شود.
    برنامه شما براى ليگ قهرمانان چيست
    مطمئناً بايد براى شركت در اين رقابت هاى مهم برنامه ريزى دقيقى انجام داد تا بتوانيم نماينده خوبى براى ايران باشيم و ما هم از اين امر مستثنى نيستيم. استقلال قصد دارد تا در بهترين شرايط در رقابت هاى ليگ قهرمانان حاضر باشد و براى همين هم از حالا برنامه ريزى براى حضور موفق در اين بازيها را در دستور كار دارد.
    سؤالى درباره تيم ملى وجود دارد. به نظر شما چرا نيكبخت با تيم ملى به قطر نرفت.

نيكبخت بازيكن بزرگ و با تجربه اى بوده و حتماً مشكلى داشته كه با تيم ملى به قطر نرفته است البته اين بازيكن حتماً بايد پاسخگوى مربيان تيم ملى باشد و براى اين كار پاسخ قانع كننده اى بياورد. به طور كل نمى خواهم در خصوص او صحبتى يا اظهارنظرى كنم.
    هنوز هم به قهرمانى نيم فصل فكر نمى كنيد
    (مى خندد) چند بار گفتم، باز هم تكرار مى كنم، قهرمانى نيم فصل اهميتى ندارد، ما بايد در نيم فصل دوم قهرمان شويم.
    اما بازى هاى بيرون خانه شما كم نيست
    اصلا اهميتى ندارد، استقلال بايد در بازى هاى خارج از خانه مثل داخل خانه به ميدان برود. نگران نيم فصل دوم نيستم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پيغام رفقاى قلعه نويى براى خليلى

پرسپوليس كنارت گذاشت، بيا استقلال

اطرافيان قلعه نويى وقتى متوجه مى شوند
    اميرخان روى خليلى نظر دارد با آلمان
    تماس مى گيرند و حرف هايى با مهاجم
    مصدوم پرسپوليس مى زنند:
    «فلانى هستم از نزديكان اميرخان.
    پرسپوليسى ها مى خواهند تو را كنار بگذارند.»
    در اين لحظه محسن خليلى شوكه مى شود:
    «جدى مى گويى !»...

ايران ورزشى- اصلا لازم نيست به مغز خودتان فشار بياوريد كه ممكن است چه كسى از استقلالى ها با محسن خليلى تماس گرفته تا او را به استقلال بياورد. امير قلعه نويى از كسانى است كه بازى خليلى را خيلى قبول دارد. براى همين تا اطرافيان او متوجه مى شوند اميرخان روى خليلى نظر دارد با آلمان تماس مى گيرند و حرف هايى با مهاجم مصدوم پرسپوليس مى زنند. اين حرف ها بيشتر شبيه پيغام است: «الو سلام، خوبى آقا محسن من ... هستم. از نزديكان اميرخان. پرسپوليسى ها مى خواهند تو را كنار بگذارند.» در اين لحظه محسن خليلى شوكه مى شود: «جدى مى گويى !» بعد ادامه مى دهد: «بله، جدى است. خبرش را همه جا مى توان شنيد. اگر تو را كنار گذاشتند فى الفور به تهران بيا تا قرار جلسه را بگذاريم. مى خواهيمت.» بعد تماس تلفنى قطع مى شود. محسن خليلى در فكر فرو مى رود. براى چه بايد من را از ليست كنار بگذارند شايد خبر ندارند حداكثر تا اوايل اسفندماه مى رسم. خليلى در فكر فرو مى رود و لحظاتى دمق مى شود. بعد با دوستان خود در تهران تماس مى گيرد تا از نزديكانش بخواهد درباره كنار گذاشتن نام يكى از بازيكنان از ليست پرسپوليس تحقيق كنند.

تحقيقات دوستان خليلى هم نشان مى دهد مسؤولان باشگاه پرسپوليس به دنبال حذف نام او از پرسپوليس هستند. به دليل اينكه پرسپوليس اگر بخواهد نام ميثاق معمارزاده را از ليست كنار بگذارد طبق قوانين بايد فقط يك دروازه بان جانشين او كند، در نتيجه تنها كسى كه مى تواند از ليست كنار گذاشته شود، محسن خليلى است. البته اخبار ضد و نقيضى درباره كنار گذاشتن نام خليلى به گوش مى رسد.
    نزديكان باشگاه پرسپوليس معتقدند قطبى با اين موضوع مخالفت خواهد كرد اما اگر مديران پرسپوليس كه انگار علاقه خاصى به رحمان رضايى دارند، بر اين انتقال تاكيد كنند شايد راه چاره اى باقى نماند و خليلى در نهايت مجبور شود روى آن تماس تلفنى از سوى استقلالى ها فكر كند، چرا كه با اين كار محال است خليلى حاضر شود باز هم با پيراهن پرسپوليس به ميدان برود. با اين حال بايد منتظر ماند و ديد كه آيا مسؤولان پرسپوليس راضى به اين كار خواهند شد يا در نهايت قيد حضور رحمان را در تيم شان خواهند زد !

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بازهم این روزنامه ها توهم زدند!
    وقتی استقلال بهترین خط حمله را داره و خیلی از مهاجمان بزرگش نیمکت نشین هستند به بازیکنی که رباط ترکونده چه احتیاجی داریم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تیم ملی چهارشنبه بازی داره و دو روز بعدش یعنی جمعه بازی استقلال خواهد بود!
    حداقل یک روز طول میکشه بازیکنان استقلال از امارات به تهران بیایند و این یعنی 3 بازیکن اصلی ما تنها یک شب قبل از بازی به دست ما خواهند رسید!

برای همین از دعوت نشدن برهانی و چندتا بازیکن دیگرمون به تیم ملی خوشحال بودم!

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

پيغام رفقاى قلعه نويى براى خليلى

پرسپوليس كنارت گذاشت، بيا استقلال

اطرافيان قلعه نويى وقتى متوجه مى شوند
    اميرخان روى خليلى نظر دارد با آلمان
    تماس مى گيرند و حرف هايى با مهاجم
    مصدوم پرسپوليس مى زنند:
    «فلانى هستم از نزديكان اميرخان.
    پرسپوليسى ها مى خواهند تو را كنار بگذارند.»
    در اين لحظه محسن خليلى شوكه مى شود:
    «جدى مى گويى !»...

ايران ورزشى- اصلا لازم نيست به مغز خودتان فشار بياوريد كه ممكن است چه كسى از استقلالى ها با محسن خليلى تماس گرفته تا او را به استقلال بياورد. امير قلعه نويى از كسانى است كه بازى خليلى را خيلى قبول دارد. براى همين تا اطرافيان او متوجه مى شوند اميرخان روى خليلى نظر دارد با آلمان تماس مى گيرند و حرف هايى با مهاجم مصدوم پرسپوليس مى زنند. اين حرف ها بيشتر شبيه پيغام است: «الو سلام، خوبى آقا محسن من ... هستم. از نزديكان اميرخان. پرسپوليسى ها مى خواهند تو را كنار بگذارند.» در اين لحظه محسن خليلى شوكه مى شود: «جدى مى گويى !» بعد ادامه مى دهد: «بله، جدى است. خبرش را همه جا مى توان شنيد. اگر تو را كنار گذاشتند فى الفور به تهران بيا تا قرار جلسه را بگذاريم. مى خواهيمت.» بعد تماس تلفنى قطع مى شود. محسن خليلى در فكر فرو مى رود. براى چه بايد من را از ليست كنار بگذارند شايد خبر ندارند حداكثر تا اوايل اسفندماه مى رسم. خليلى در فكر فرو مى رود و لحظاتى دمق مى شود. بعد با دوستان خود در تهران تماس مى گيرد تا از نزديكانش بخواهد درباره كنار گذاشتن نام يكى از بازيكنان از ليست پرسپوليس تحقيق كنند.

تحقيقات دوستان خليلى هم نشان مى دهد مسؤولان باشگاه پرسپوليس به دنبال حذف نام او از پرسپوليس هستند. به دليل اينكه پرسپوليس اگر بخواهد نام ميثاق معمارزاده را از ليست كنار بگذارد طبق قوانين بايد فقط يك دروازه بان جانشين او كند، در نتيجه تنها كسى كه مى تواند از ليست كنار گذاشته شود، محسن خليلى است. البته اخبار ضد و نقيضى درباره كنار گذاشتن نام خليلى به گوش مى رسد.
    نزديكان باشگاه پرسپوليس معتقدند قطبى با اين موضوع مخالفت خواهد كرد اما اگر مديران پرسپوليس كه انگار علاقه خاصى به رحمان رضايى دارند، بر اين انتقال تاكيد كنند شايد راه چاره اى باقى نماند و خليلى در نهايت مجبور شود روى آن تماس تلفنى از سوى استقلالى ها فكر كند، چرا كه با اين كار محال است خليلى حاضر شود باز هم با پيراهن پرسپوليس به ميدان برود. با اين حال بايد منتظر ماند و ديد كه آيا مسؤولان پرسپوليس راضى به اين كار خواهند شد يا در نهايت قيد حضور رحمان را در تيم شان خواهند زد !
    خوب این خبرنگارها دیدن با وجود قلعه نویی به هیچ صراطی نمیتونن واسه استقلال حاشیه درست کنن. فروش روزنامه هاشون داره افت میکنه نشستن این داستان رو ساختن... اینا دیگه چه موجوداتی هستن ای خدا ... اینا مثل آدمایی هستن که در مورد یه چیز اطلاعاتی دارن و اونا رو میزارن کنار هم و یه داستان میسازن در موردش...

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

11

تیم ملی چهارشنبه بازی داره و دو روز بعدش یعنی جمعه بازی استقلال خواهد بود!
    حداقل یک روز طول میکشه بازیکنان استقلال از امارات به تهران بیایند و این یعنی 3 بازیکن اصلی ما تنها یک شب قبل از بازی به دست ما خواهند رسید!

برای همین از دعوت نشدن برهانی و چندتا بازیکن دیگرمون به تیم ملی خوشحال بودم!
    منم کلاً دوست ندارم هيچ بازيکني از استقلال به تيم ملي دعوت بشه . چون خستگي و يا مصدوميتش براي باشگاه باقي مي مونه .

مگه خليلي نبود که تو بازي در تيم ملي مصدوم شد. اگه اشتباه نکنم!

اصلاً براي من استقلال خيلي مهم تر از تيم مليه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •