تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1184 از 1547 اولاول ... 184684108411341174118011811182118311841185118611871188119412341284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,831 به 11,840 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

ميگم داداش اين سرويسي كه داري ١٦ مگه كه رو ٨ خطو گذاشتن برات يا همون ٨ مگه ؟
    همون هشت مگ هست
    شاتل هرکاریش کنی ریت رو تغیر نمیده یعنی مثلا 16 مگ بگیری بگی اپ رو ببند برام 2 اصلا این حرکتو نمیزنه
    یا اینکه بگی بیارش پاین تر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

همون هشت مگ هست
    شاتل هرکاریش کنی ریت رو تغیر نمیده یعنی مثلا 16 مگ بگیری بگی اپ رو ببند برام 2 اصلا این حرکتو نمیزنه
    یا اینکه بگی بیارش پاین تر
    خوب من خطم ١٠ مگ بيشتر نميكشه ولي حجم ٨ مگ برامون كمه ماهي ٢٦٠ گيگ مصرفمونه مجبورم ١٦ بگيرم ولي ميترسم بگيرم باهام همكاري نكنن ، اينا هم خيلي خنگن وقتي با پشتيباني تماس ميگيرم ميگم به خاطر ترافيكش مجبورم ١٦ بگيرم ولي هي ميگن خطت ٨ مگ بيشتر نميكشه همون ٨ مگ بگير

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

من دارم.
    متاسفانه حداکثر سرعت سرویس گیم شاتل 8 مگه و من مجبور شدم برای پینگ بهتر سرعتم رو کم کنم
    ميشه اگر زحمتي نيست يه تست تك كانكشن single connection با اسپيدتست بزاري؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

ميشه اگر زحمتي نيست يه تست تك كانكشن single connection با اسپيدتست بزاري؟
    خب 16 مگ بگیر بعد بگو سرویس گیم رو فعال کنند برات اتوماتیک میره رو 8 مگ اینا از خداشونه که پهنای باند خطتو کم کنن چون به نفعشونه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

خب 16 مگ بگیر بعد بگو سرویس گیم رو فعال کنند برات اتوماتیک میره رو 8 مگ اینا از خداشونه که پهنای باند خطتو کم کنن چون به نفعشونه
    نه به اين راحتي نيست من هر دفعه تماس گرفتم گفتن نميشه كمتر از سرويس اصليتون بزاريم بايد درخواست كتبي بنويسيد و فلان و ...

6. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

نه به اين راحتي نيست من هر دفعه تماس گرفتم گفتن نميشه كمتر از سرويس اصليتون بزاريم بايد درخواست كتبي بنويسيد و فلان و ...
    اگه مودمت برادکام یا ایسوسه خودت میتونی کمش کنی سرعتو ... اینم یه راه حل دیگه ...

تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

زنگ بزن بگو چه خبرتونه ...چه خبرتونه... من پیشگامان دارم هر کاری میگم فوری برام انجام میدن درخواست کتبی چیه دیگه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

خوب من خطم ١٠ مگ بيشتر نميكشه ولي حجم ٨ مگ برامون كمه ماهي ٢٦٠ گيگ مصرفمونه مجبورم ١٦ بگيرم ولي ميترسم بگيرم باهام همكاري نكنن ، اينا هم خيلي خنگن وقتي با پشتيباني تماس ميگيرم ميگم به خاطر ترافيكش مجبورم ١٦ بگيرم ولي هي ميگن خطت ٨ مگ بيشتر نميكشه همون ٨ مگ بگير
    سرویس 16 بگیرید بعد این فرم رو پر کنید (تایپ کنید هر سرعتی که میخواید کم کنن) بهد بفرستید به cs@shatel.ir ظرف چند ساعت اوکی میکنن

10. این کاربر از amirniack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

سرویس 16 بگیرید بعد این فرم رو پر کنید (تایپ کنید هر سرعتی که میخواید کم کنن) بهد بفرستید به cs@shatel.ir ظرف چند ساعت اوکی میکنن
    اينو از كجاي سايت بايد دانلود كرد ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

واقعا پشتیبانی شاتل شورشو دراورده قصد ازار و اذیت کاربران رو دارند یرای یه کار به این سادگی باید درخواست کتبی و رضایت نامه بفرستی ...البته شایذ این کارو میکنند که بعدا کسی نتونه ازشون شکایت کنه تو 195 و رتبشون کم بشه

13. این کاربر از hosseinzfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •