فعلا 10 گیگ ده تومنه ولی اگر مصرفم بره بالا فک کنم قیمت دو برابر میشه مثلا 20 گیگ چهل تومن
فعلا 10 گیگ ده تومنه ولی اگر مصرفم بره بالا فک کنم قیمت دو برابر میشه مثلا 20 گیگ چهل تومن
هرچقد که حجم بیشتری مصرف کنی هم حجم بیشتری بهت میده
خوبیش اینه بسته هاش از بقیه اپراتورا بصرفه تره
متاسفانه متاسفانه
بازم محدودیت های دانلودی تو شبانه وجود داره بعد از دانلود 10 گیگ سویچ به تیرجی و با زور اومدن و موندن رو 4g و تک کریر شدن 4G راهکارشون برای محدود سازیه
الان من سه برابر اون حجم مصرف منصفانه رو رد کردم دیگه خبری از سرعت های 16 15 مگابایتی نیست
دیگه هیچ تجمیعی انجام نمیشه فقط ثابت بمونه رو 4G خوبه
خوب الان شما از چی شاکی هستی ؟
۳ برابر حجم منصفانه را دانلود کردی طبیعی هست این مشکلات به وجود بیاد .
من خودم چیز بدربخور و جاالب را دانلود میکنم نه این که کل اینترنت را جارو کنم این مشکلات را هم ندارم و سرعت روی ۱۲ یا ۱۳ یا حتی ۱۵ مگابایت هست ...
عزیز من چ ربطی داره ! خب یا جمعش کنه یا حجم معلوم بذاره و اینکه یه فیلم بخوای الان دانلود کنی 4k حدود ۲۰ گیگ حجم کم کم میبره!
من صحبتم رو اینه چرا این شرکت دامبولک بازی در میاره هی قطعی وصل بخواد بکنه ک نشد
ی حجم معین بذاره ادم باز همون بسته رو بخرهنه اینکه قطع کنه وسط فایل 50 گیگی هی من REbulid منتظر وایسم تو idm
اینو تا ماه پیش بمن میداد 35 گیگ 3 ماه 59 تومنالان هم 25 گیگ 1 ماه 45 تومنه
البته خوبی این نت اینه با l2tp و بعدش softether و نopen vp مشکلی ندارم و ریموت با سرور همیشه اوکی بوده و قطعی نداشتم
مشکل اصلا با vpn نداره ن تنها این نرم افزارایی ک گفتید بلکه outline اینا هم برای من که استفاده کردم هیچ مشکلی نداشته
ولی اگ حجم بالاتر با شبونه میداد خیلی خوب بود
دمشون گرم 300 تومن انداختن رو قبض من !
از ساعت 2 زدم دانلود یهو سیستمشون بهم ریخت
300 اوردن رو قبض من!
مگه نامحدود نیست این بستشووون؟
گیرم اصلا اون سیاست مصرف منصفانشون زدن 180 گیگ من بعد از استفاده از 180 گیگ باید برم رو بسته معمولیم یا اینکه سرعتم محدود باشه یا ک چی؟؟؟؟
Last edited by MMDFullHD; 26-09-2019 at 04:48.
300 هزار تومن؟؟؟؟ مدت بسته تموم نشده بوده؟
مدت زمان بسته شبانه تموم نشده بود! تا ۲۷ این برج اعتبار داره
بله ۳۰۰ هزار تومن
با کل مکالمه و اینا ک بوده سرجمع ۳۴۰ تومن
الان هم استعلام بسته میگیرم میگه که فعال هست ولی منتهی از ساعت ۳ شب رفت رو بسته اصلی !و از اون مصرف شد!و هی مجدادا بسته جدید خریداری شد
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)