3g ایرانسل از دیشب تا الان مشکل داشته!
صبح که اصلا چند ساعت قطع بود (بین 3-تا 6)
الانم اصلا صفحه باز نمیکنه.
3g ایرانسل از دیشب تا الان مشکل داشته!
صبح که اصلا چند ساعت قطع بود (بین 3-تا 6)
الانم اصلا صفحه باز نمیکنه.
سلام دوستان این سواله یکی از دوستام هست که مشکل اینترنت داره لطفا راهنمایی کنید ،،،
چند روزه واسه کار رفتم تو مرز ایران و ترکمنستان مشغول به کار هستم ( ۱۰ کیلومتری شهر سرخس ) ولی اینجا ایرانسل کلا یه خط بیشتر آنتن نداره و مجبور شدم از دکل همراه اول استفاده کنم و آنتن پره الان،، فقط چرا الان هر کاری میکنم نمیتونم از 2G همراه اول برای اینترنت استفاده کنم؟ آیا حتما باید سیم کارت همراه اول رو گوشیم بزارم؟؟؟ تنظیمات خاصی داره ؟؟؟ گوشی من آیفون ۵ هست
فعلا تا یه مدت نمیتونم به شهر برم و باید در محل کارم بمونم،،،،
دوستانم در اینجا خط همراه اول دارن و خیلی راحت از 2G همراه اول استفاده میکنند و چند ساعتی گوشی شون رو هات اسپات کردن و از اینترنت 2G همراه اول اونا واسه استفاده از واتس اپ و وبگردی استفاده کردم
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
سلام
من اواخر بهمن که سبزوار بودم یکی از دکل های خیابون بیهق رو تجهیز کرده بودن، اگه الان راه اندازی شده پس یعنی حداقل سه یا چهار سایت رو فعال کردن، با توجه به ابزار بالای دکل میشه فهمید، پشت اون مستطیل سفیدای دراز هر طرف سه تا کوچکترش هست، که در مجموع میشن ۹ تا، اگه دکلی که نزدیک شماست این چیزا رو نداره، پس یعنی از دکل های دورتر شما سیگنال میگیری
یادتون هست گفتم از ایرانسل زنگ زدن و گفتن مشکل دکل رو درست کردیم، حالا معلوم شد هنوز درست نشده، البته بحث اینترنت یکی از سکتورا رو حل کرده بودن ولی خب هیچ پهنای باندی بهش ندادن و سرعت کلی دکل افت کرد، ضمن اینکه آقا رضا هم گفته بود که لینک کاشمر خیلی ضعیفه
امروز از ایرانسل زنگ زدن و آدرس گرفتن، حدود ظهر یه کارشناس اومد و گفت میرم اطراف رو تست کنم بعدش میام تو خونتون تست بگیرم، بعد از چند دقیقه اومد و توی خونمون این طرف و اونطرف دستگاهاشو برد و گفت که خونتون و کلا محلتون پوشش ضعیفی داره واسه همین میگیم بیان جهت سکتور ها رو به این سمت کنن، واسه اینترنت هم گفت که دست خود ایرانسل و پهنای باندی هست که به منطقتون اختصاص دادن و تا خودشون نخوان نمیسه کاری کرد، حالا تا ببینیم که جهت سکتور رو میچرخونن اینور
شما یک apn جدید تعریف کن و mtnirancell یا mcinet رو وارد کن و ما بقی apn ها رو حذف کن احتمالا مشکلت حل میشه. به علاوه مطمئن شو احیانا با یک برنامه ای ، چیزی دسترسی به موبایل دیتا رو محدود نکرده باشی
توی تنظیمات پیش فرض پرو - کسی هم تعریف می کنه که جلوی وبگردی رو توی بعضی گوشیها می گیره مثل هواوی من
Last edited by ak313; 12-04-2015 at 16:25.
تری جی
![]()
عملکرد بهتر شبکه 4G برای کاربران اینترنتی بریتانیایی
مرکز تنظیم قوانین مخابراتی و رادیویی بریتانیا موسوم به Ofcom نتایج بررسیهای خود روی عملکرد شبکههای 3G و 4G بر خطوط پهنباند موبایلی منتشر کرد.
به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، در پایان بررسیهای این مرکز مشخص شد که شبکه مخابراتی 4G در پنج شهر مورد بررسی ادینبورگ، لیدز، لندن، نیوکاسل و بورنموث عملکرد بهتری نسبت به شبکه 3G داشته و این در حالی بوده است که در شهرهای مذکور خدمات دو شبکه مخابراتی 3G و 4G یکسان ارایه میشده است.
در این مناطقع شبکههای 4G دسترسی کاربران به اینترنت را با میانگین سرعت 14.7 مگابیت در ثانیه برای بارگذاری فراهم میکردند و اجرای یک صفحه اینترنتی مبتنی بر آن 0.72 ثانیه طول میکشید.
اما در مقابل، کاربران برای بارگذاریهای اینترنتی مبتنی بر شبکه 3G با سرعت 5.9 مگابیت در ثانیه از خدمات مربوطه بهره میبردند و میانگین سرعت باز شدن هر صفحه اینترنتی هم 1.04 ثانیه بود.
این مطالعه روی 120 هزار کاربر صاحب گوشی هوشمند انجام شد و همچنین بررسی مجزایی بین خدمات ارایه شده از سوی اوپراتورهای بریتانیایی شامل EE، O2، Three و ودافون صورت گرفت.
در بین این مراکز EE سریعترین خدمات اینترنتی مبتنی بر شبکه 4G را ارایه میدهد ک سرعت بارگذاری مبتنی بر آن 18.6 مگابیت در ثانیه بود.
همچنین اوپراتور Three بالاترین سرعت برای گشتوگذارهای اینترنتی را مبتنی بر شبکه 4G فراهم میکرد که میانگین باز شدن هر صفحه اینترنتی مبتنی بر سرویسهای آن 0.63 ثانیه بود.
دوست عزیز بنده اصلا قصد کلاه برداری نداشتم که امضا گذاشتم فقط می خواستم مردم بتونن از اپراتورهای میلیاردی و بی کیفیت شارژ بگیرن به این صورت که مسابقه های پیامکی ای توسط اپراتور مذکور تهیه شده که در صورت عضو شدن به شما یک کد می ده و اگر اون کد رو به ۳ نفر دیگه بدید تا به وسیله کد شما وارد مسابقه شود یک کد شارژ هزاری به شما می ده و همین طور ادامه مثل یک هرم
اگه حرف بنده رو قبول ندارید با ۷۰۰ تماس بگیرید و قضیه این مسابقه های پیامکی رو بپرسید
دوست عزیز اول تحقیق کنید بعد تحمت بزنید
من این جا رو قبول دارم اگه سما کد منو می زدید یکی از ۳ نفر می شدید و یک کد سارژ بنده دریافت می کردم
ولی از کاربر هیچ پولی کم نمی شد
ا
مسابقه به این صورت می باشد که ابتدا توسط یک دوست وارد مسابقه می شوید و سامانه یک کد جدید برای شما میده حالا به شما می گه این کد رو به 3 نفر بدید تا وارد بازی بشه و اون وقت و یک شارژ هزاری برنده شوید و وقتی اون 3 نفر وارد مسابقه شدن به شما یک شارژ هزاری فرستاده می شه و این جا که ما شارژ رو گرفتیم فورا مسابقه رو لغو می کنیم
دوست عزیز خواهشن سیا رویی رو از بنده بشورید
تماس بگیرید با 700 یا پشتیبانی خود مسابقه ها (کفش طلایی و هنرمندان)
حتی می تونید عدد 1 رو به 201421 بفرستید تا وارد مسابقه شوید و خودتون قضیه مسابقه ها رو بفهمید
از مدیران خواهش می کنم پست رو حذف نکنن تا بی گناهی بنده رفع بشه خواهش می کنم
Last edited by M-H2013; 12-04-2015 at 20:08.
چرا ایشون هر تاپیکی میره دعوا راه میندازه
مث تاپیک coc
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)