تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1184 از 3347 اولاول ... 18468410841134117411801181118211831184118511861187118811941234128416842184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,831 به 11,840 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

3g ایرانسل از دیشب تا الان مشکل داشته!
    صبح که اصلا چند ساعت قطع بود (بین 3-تا 6)

الانم اصلا صفحه باز نمیکنه.

2. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان این سواله یکی از دوستام هست که مشکل اینترنت داره لطفا راهنمایی کنید ،،،

چند روزه واسه کار رفتم تو مرز ایران و ترکمنستان مشغول به کار هستم ( ۱۰ کیلومتری شهر سرخس ) ولی اینجا ایرانسل کلا یه خط بیشتر آنتن نداره و مجبور شدم از دکل همراه اول استفاده کنم و آنتن پره الان،، فقط چرا الان هر کاری میکنم نمیتونم از 2G همراه اول برای اینترنت استفاده کنم؟ آیا حتما باید سیم کارت همراه اول رو گوشیم بزارم؟؟؟ تنظیمات خاصی داره ؟؟؟ گوشی من آیفون ۵ هست

فعلا تا یه مدت نمیتونم به شهر برم و باید در محل کارم بمونم،،،،
    دوستانم در اینجا خط همراه اول دارن و خیلی راحت از 2G همراه اول استفاده می‌کنند و چند ساعتی گوشی شون رو هات اسپات کردن و از اینترنت 2G همراه اول اونا واسه استفاده از واتس اپ و وبگردی استفاده کردم

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

خب پس خوبه اگه روی همینا نصب کنن اینجوری کل شهر انتن میده پس

تجهیزات زیاد روی دکل هست از کجا باید فهمید کدومش مال 3g هست ؟ شکل خاصی داره؟

معمولا هر دکل بردش تا چقدر هست؟؟
    سلام
    من اواخر بهمن که سبزوار بودم یکی از دکل های خیابون بیهق رو تجهیز کرده بودن، اگه الان راه اندازی شده پس یعنی حداقل سه یا چهار سایت رو فعال کردن، با توجه به ابزار بالای دکل میشه فهمید، پشت اون مستطیل سفیدای دراز هر طرف سه تا کوچکترش هست، که در مجموع میشن ۹ تا، اگه دکلی که نزدیک شماست این چیزا رو نداره، پس یعنی از دکل های دورتر شما سیگنال میگیری

5. 2 کاربر از mcuteangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

یادتون هست گفتم از ایرانسل زنگ زدن و گفتن مشکل دکل رو درست کردیم، حالا معلوم شد هنوز درست نشده، البته بحث اینترنت یکی از سکتورا رو حل کرده بودن ولی خب هیچ پهنای باندی بهش ندادن و سرعت کلی دکل افت کرد، ضمن اینکه آقا رضا هم گفته بود که لینک کاشمر خیلی ضعیفه
    امروز از ایرانسل زنگ زدن و آدرس گرفتن، حدود ظهر یه کارشناس اومد و گفت میرم اطراف رو تست کنم بعدش میام تو خونتون تست بگیرم، بعد از چند دقیقه اومد و توی خونمون این طرف و اونطرف دستگاهاشو برد و گفت که خونتون و کلا محلتون پوشش ضعیفی داره واسه همین میگیم بیان جهت سکتور ها رو به این سمت کنن، واسه اینترنت هم گفت که دست خود ایرانسل و پهنای باندی هست که به منطقتون اختصاص دادن و تا خودشون نخوان نمیسه کاری کرد، حالا تا ببینیم که جهت سکتور رو میچرخونن اینور

7. این کاربر از mcuteangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان این سواله یکی از دوستام هست که مشکل اینترنت داره لطفا راهنمایی کنید ،،،

چند روزه واسه کار رفتم تو مرز ایران و ترکمنستان مشغول به کار هستم ( ۱۰ کیلومتری شهر سرخس ) ولی اینجا ایرانسل کلا یه خط بیشتر آنتن نداره و مجبور شدم از دکل همراه اول استفاده کنم و آنتن پره الان،، فقط چرا الان هر کاری میکنم نمیتونم از 2G همراه اول برای اینترنت استفاده کنم؟ آیا حتما باید سیم کارت همراه اول رو گوشیم بزارم؟؟؟ تنظیمات خاصی داره ؟؟؟ گوشی من آیفون ۵ هست

فعلا تا یه مدت نمیتونم به شهر برم و باید در محل کارم بمونم،،،،
    دوستانم در اینجا خط همراه اول دارن و خیلی راحت از 2G همراه اول استفاده می‌کنند و چند ساعتی گوشی شون رو هات اسپات کردن و از اینترنت 2G همراه اول اونا واسه استفاده از واتس اپ و وبگردی استفاده کردم

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
    شما یک apn جدید تعریف کن و mtnirancell یا mcinet رو وارد کن و ما بقی apn ها رو حذف کن احتمالا مشکلت حل میشه. به علاوه مطمئن شو احیانا با یک برنامه ای ، چیزی دسترسی به موبایل دیتا رو محدود نکرده باشی
    توی تنظیمات پیش فرض پرو - کسی هم تعریف می کنه که جلوی وبگردی رو توی بعضی گوشیها می گیره مثل هواوی من
    Last edited by ak313; 12-04-2015 at 16:25.

9. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تری جی

11. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

عملکرد بهتر شبکه 4G برای کاربران اینترنتی بریتانیایی

مرکز تنظیم قوانین مخابراتی و رادیویی بریتانیا موسوم به Ofcom نتایج بررسی‌های خود روی عملکرد شبکه‌های 3G و 4G بر خطوط پهن‌باند موبایلی منتشر کرد.

به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، در پایان بررسی‌های این مرکز مشخص شد که شبکه مخابراتی 4G در پنج شهر مورد بررسی ادینبورگ، لیدز، لندن، نیوکاسل و بورنموث عملکرد بهتری نسبت به شبکه 3G داشته و این در حالی بوده است که در شهرهای مذکور خدمات دو شبکه مخابراتی 3G و 4G یکسان ارایه می‌شده است.
    در این مناطقع شبکه‌های 4G دسترسی کاربران به اینترنت را با میانگین سرعت 14.7 مگابیت در ثانیه برای بارگذاری فراهم می‌کردند و اجرای یک صفحه اینترنتی مبتنی بر آن 0.72 ثانیه طول می‌کشید.
    اما در مقابل، کاربران برای بارگذاری‌های اینترنتی مبتنی بر شبکه 3G با سرعت 5.9 مگابیت در ثانیه از خدمات مربوطه بهره می‌بردند و میانگین سرعت باز شدن هر صفحه اینترنتی هم 1.04 ثانیه بود.
    این مطالعه روی 120 هزار کاربر صاحب گوشی هوشمند انجام شد و همچنین بررسی مجزایی بین خدمات ارایه شده از سوی اوپراتورهای بریتانیایی شامل EE، O2، Three و ودافون صورت گرفت.
    در بین این مراکز EE سریع‌ترین خدمات اینترنتی مبتنی بر شبکه 4G را ارایه می‌دهد ک سرعت بارگذاری مبتنی بر آن 18.6 مگابیت در ثانیه بود.
    همچنین اوپراتور Three بالاترین سرعت برای گشت‌وگذارهای اینترنتی را مبتنی بر شبکه 4G فراهم می‌کرد که میانگین باز شدن هر صفحه اینترنتی مبتنی بر سرویس‌های آن 0.63 ثانیه بود.

13. 3 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان امضا ایشون حاوی موارد کلاه برداری که باعث کم شدن شارژ از خط شما میشه و خط خود ایشون شارژ میشه

حواستون باشه
    دوست عزیز بنده اصلا قصد کلاه برداری نداشتم که امضا گذاشتم فقط می خواستم مردم بتونن از اپراتورهای میلیاردی و بی کیفیت شارژ بگیرن به این صورت که مسابقه های پیامکی ای توسط اپراتور مذکور تهیه شده که در صورت عضو شدن به شما یک کد می ده و اگر اون کد رو به ۳ نفر دیگه بدید تا به وسیله کد شما وارد مسابقه شود یک کد شارژ هزاری به شما می ده و همین طور ادامه مثل یک هرم
    اگه حرف بنده رو قبول ندارید با ۷۰۰ تماس بگیرید و قضیه این مسابقه های پیامکی رو بپرسید
    دوست عزیز اول تحقیق کنید بعد تحمت بزنید
    من این جا رو قبول دارم اگه سما کد منو می زدید یکی از ۳ نفر می شدید و یک کد سارژ بنده دریافت می کردم
    ولی از کاربر هیچ پولی کم نمی شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان امضا ایشون حاوی موارد کلاه برداری که باعث کم شدن شارژ از خط شما میشه و خط خود ایشون شارژ میشه

حواستون باشه
    ا
    از شما که کاربر فعال هستید واقعا توقع نداشتم تحمت بزنید
    خواهش می کنم همه رو به یک چشم نبینید اول تحقیق کنید بعد
    خواهش می کنم تمنا می کنم تحقیق کنید بعد جواب رو قرار دهید تا این سیا رویی از من رفع بشه
    مسابقه به این صورت می باشد که ابتدا توسط یک دوست وارد مسابقه می شوید و سامانه یک کد جدید برای شما میده حالا به شما می گه این کد رو به 3 نفر بدید تا وارد بازی بشه و اون وقت و یک شارژ هزاری برنده شوید و وقتی اون 3 نفر وارد مسابقه شدن به شما یک شارژ هزاری فرستاده می شه و این جا که ما شارژ رو گرفتیم فورا مسابقه رو لغو می کنیم
    دوست عزیز خواهشن سیا رویی رو از بنده بشورید
    تماس بگیرید با 700 یا پشتیبانی خود مسابقه ها (کفش طلایی و هنرمندان)
    حتی می تونید عدد 1 رو به 201421 بفرستید تا وارد مسابقه شوید و خودتون قضیه مسابقه ها رو بفهمید
    از مدیران خواهش می کنم پست رو حذف نکنن تا بی گناهی بنده رفع بشه خواهش می کنم
    Last edited by M-H2013; 12-04-2015 at 20:08.

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

چرا ایشون هر تاپیکی میره دعوا راه میندازه
    مث تاپیک coc

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

17. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •