512 رو 64 1مگ 130اره داداش من 3 سال یش که گرفتم قطعی داشت ولی الان نداره
از دوستان کسی میدونه سرعت دانلود سرویس های 512 و 1 مگ چنده ؟
512 رو 64 1مگ 130اره داداش من 3 سال یش که گرفتم قطعی داشت ولی الان نداره
از دوستان کسی میدونه سرعت دانلود سرویس های 512 و 1 مگ چنده ؟
یکی دو هفته ای بر خلاف جو مثبت ای که اینجا راه افتاده برای من خیلی داغونه.![]()
به مرکز مخابراتی هم بستگی داره دوست من ,برای ما هم داغون میشه نمی گیم ما از مخابرات مریخ گرفتیمولی افت سرعتها معمولا در بازهای 4 تا 5 ساعتی یکی دو بار در ماه اتفاق می افته
دوستان سرویس 1 مگ من امروز وصل شد. خیلی خوبه دیروز ثبت نام کردم یه مودم هم بهم دادن، امروز هم وصل شد
سرعت دانلودم تقریبا 120 هست. یه کمی نوسان داره، بالا و پایین میره ولی تقریبا همون 120 هست.
یه سوالی هم داشتم.
میزان مصرف و اطلاعات حسابمون رو از کجا میتونیم ببینیم؟
Last edited by mohammad_s7201; 17-04-2014 at 09:55.
مبارکه ایشالله قطعی و افت سرعت نداشته باشید و همیشه درست کارکنه
میزان مصرف و ... رو می تونی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینی قسمت ADSL با همون یوزر و پسوردی که مخابرات روی برگه چاپ کرده بهت داده
ممنون.
گزارش مصرف رو بصورت ماهیانه میده؟
نمیشه بعد از یکی دو روز کار فهمید که چقدر مصرف شده و چقدر مونده؟
چرا مصرفهای 24 شما هم شامل میشه جمع همه اینها میشه ماهیان که می تونید ببینید
اگه دوست داری خیلی دقیق روی مصرفت نظارت داشته باشی میتونی از نرم افزارهای دیتا مانیتورینگ مثل DU Meter یا Networx استفاده کنی که هم نمودار سرعت رو بهت نشون میده هم میزان مصرفت رو بر اساس ساعت، روز، ماه، …
Sent from iPhone ~ Tapatalk
دوستان ترفندی برای افزایش سرعت تورنت هستش ؟؟ قبلا توی پارس آنلاین سرعت تورنتم خیلی خوب بود... الان 512 نامحدود دارم که سرعت لینک های مستقیم روی 66 هستش ولی تورنت حدود 45-50
ولی خداوکیلی این سه سالی که من مخابرات دارم (تا 1هفته پیش 256) الان 512 دارم کیفیتش کوچکترین فرقی نکرده من که راضی ام ..البته بستگی به مرکز مخابراتی هم داره هر چند مرکر ما هم مرکز خلوتی نیست!
این قطعی های موقتی هم همه ISP ها دارند خیالتون راحت...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)