تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1184 از 4105 اولاول ... 18468410841134117411801181118211831184118511861187118811941234128416842184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,831 به 11,840 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این رفیق شدن با منشی چجوریاست ؟ راه و روش خاصی داره ؟ میشه کمی سبیلش رو چرب کرد ؟ یا راه های دیگه ای داره ؟ ( البته هر چند که فکر نکنم به جز یکی دو بار کارم بهش بیافته )
    مگه نمیذارن تخت رو خودمون انتخاب کنیم ؟ از چه لحاظی امنیتش بیشتره ؟ !!!
    خدا رو شکر کلا اهل گریه و زاری نیستم . کل دوره فوق لیسانسم رو تنها تو یه شهر غریب گذروندم به مدت 2-3 سال
    منشی گروهان رو از سرباز های گروهان خودتون انتخاب میکنند روز اول میگن کی دست خطش خوبه و کارهای دفتری میتونه انجام بده از بین چند نفری که دست بلند میکنند یکی رو انتخاب میکنند
    ممکنه نزارن خودتون انتخاب کنید و بگن براساس شماره اماری باشه امنیتش از هر لحاظ بهتر هست
    در مورد گریه وزاری هم بگم رفیق جو اموزشی به هیچ عنوان شبیه دوران دانشجویی نیست

و یه چیزی تو دوره اموزشی به جز این میان دوره که مرخصی میدن . ممکنه مثلا یک دو بار 2-3 روز مرخصی بدن ( البته میگم ممکنه ) امکانش هست که نریم و بمونیم همون جا ؟ چون کلا 2 روز مرخصی رو بخوام برم و بیام تو راه هدر میشه 2 روزم : دی
    بله شما حتی میتونید اصلا حتی میان دوره رو هم نرید ولی معمولا کسایی که میمونند باید پست بدن
    Last edited by SNOW PATROL; 06-12-2012 at 21:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar.tmu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام.من سه شنبه درخواستمو ثبت کردم امروزم المثنی گرفتم.اعزام 1 اسفند

3. 2 کاربر از ar.tmu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منشی گروهان رو از سرباز های گروهان خودتون انتخاب میکنند روز اول میگن کی دست خطش خوبه و کارهای دفتری میتونه انجام بده از بین چند نفری که دست بلند میکنند یکی رو انتخاب میکنند
    ممکنه نزارن خودتون انتخاب کنید و بگن براساس شماره اماری باشه امنیتش از هر لحاظ بهتر هست
    در مورد گریه وزاری هم بگم رفیق جو اموزشی به هیچ عنوان شبیه دوران دانشجویی نیست

بله شما حتی میتونید اصلا حتی میان دوره رو هم نرید ولی معمولا کسایی که میمونند باید پست بدن
    خوب این منشی شدن چه مزیت هایی داره یه عده داوطلب میشن براش ؟ مگه به جز دردسر و کار اضافی چیز خاصی داره ؟ ( اگه داره بگید ما هم دست بلند کنیم )

اوه پست دادن !! نه داداش ما همون مرخصی رو بریم راحتتریم : دی

و دوباره در مورد گریه و زاری بازم با این وجود فکر نکنم اهل گریه وزاری باشم چون دیگه از سن و سال ما گذشته : دی به قول یکی از دوستان الان وقت گریه کردن بچه های ما باید باشه نه ما : دی فقط فقط برای من تنها سختی که خواهد داشت اون دویدن ها و ورزش خواهد وگرنه نه از لحاظ صبح بلند زود بلند شدن که من روز طبیعیش رو هم ساعت خوابم مفید حداکثر 3 ساعت هستش . دوری از خونه رو هم تو دوره فوق یه بار با 3 ماه خونه نیومدن تجربه کردم اینکه 2 ماهه : دی و خرد کردن شخصیت از طرف فرماند هان هم فقط میرم که تا جایی که بتونند شخصیتم رو تو 2 ماه خرد کنند ببینم بعد 2ماه می خوان چیکار کنند

در کل ما سرد و گرم این دوره رو با بازی کال اف دیوتی چشیدیم

5. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستی از دوستان کسی 1 دی اعزام نیست به 01 تهران ؟ حداقل اونایی که افتادن اونجا می تونند اینجا با هم قرار بزارند و اونجا همدیگه رو ببیند و 2 ماه رو هوای هم رو داشته باشند

7. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خوب این منشی شدن چه مزیت هایی داره یه عده داوطلب میشن براش ؟ مگه به جز دردسر و کار اضافی چیز خاصی داره ؟ ( اگه داره بگید ما هم دست بلند کنیم )

اوه پست دادن !! نه داداش ما همون مرخصی رو بریم راحتتریم : دی
    منشی خیلی مزیت داره .مرخصی بهتر خواب بهتر نداشتن رژه و ....
    منشی معمولا لوحه پستی .امار.برنامه اموزشی و ...چیزهای دیگه رو تنظیم میکنه پس بهتره باهاش رفیق بشید
    اما معمولا معاف ار زرم ها رو به عنوان منشی انتخاب میکنند

پ.ن : دوستان که در مرکز اموزش 01 اموزش میبینند باید اضافه کنم موارد یاد شده
    در چند صفحه اخیر در ارتباط با دوره اموزشی هیچ کدام در مرکز اموزش 01 صادق نیست
    موفق باشید
    Last edited by SNOW PATROL; 06-12-2012 at 22:41.

9. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منشی معمولا لوحه پستی .امار.برنامه اموزشی و ...چیزهای دیگه رو تنظیم میکنه پس بهتره باهاش رفیق بشید
    ایول اگه اینجوری باشه که عالیه که ! و از طرفی باعث میشه سرگرم بشی به کار و گذر زمان رو نفهمی !

پس حتما دست بلند می کنم : دی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منشي شدن هم مسوليته ديگه و مسوليت مياره !! ؟

داره خودمونی میشه hatef70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

راستي ي سؤال يكي از دوستان يادمه خيلي وقت بيشا نوشته بود كه از دوران خدمتش ١٠٠تا عكس داره ، حالا جه طورياست،اونجا هر موقع بخواي ميتوني عكس بكيري؟
    اصن اجازه ميدن دوربين عكاسي ببريم داخل؟
    و ي نكته ديكه منشي شدن نهايتا به صرفه هست؟اكر كسي دستخطش خوب نباشه و دست بلند كنه جه بلايي سرش مياد؟
    و سوال اخر اين كه من اكه بخوام يه جوري تو بهترين يكان ممكن بيوفتم (بدون اشنا داشتن) جي كار كنم ؟ موقع بذيرش به طرف جي بكم؟
    يه سوال هم ميبرسم خدايي نخندين،ريش بلند داشتن تو خدمت( تو ناجا مخصوصا)تاثيري داره؟
    تو شهيد دستغيب كدوم كردان از بقيه بهتره؟
    معذرت ميخوام سوال هام زياد شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

پ.ن : دوستان که در مرکز اموزش 01 اموزش میبینند باید اضافه کنم موارد یاد شده
    در چند صفحه اخیر در ارتباط با دوره اموزشی هیچ کدام در مرکز اموزش 01 صادق نیست
    موفق باشید
    من 01 افتادم، منظورتون چیه که صادق نیست؟ ممنون میشم اگه یکم توضیح بدید دوست عزیز.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستي ي سؤال يكي از دوستان يادمه خيلي وقت بيشا نوشته بود كه از دوران خدمتش ١٠٠تا عكس داره ، حالا جه طورياست،اونجا هر موقع بخواي ميتوني عكس بكيري؟
    اصن اجازه ميدن دوربين عكاسي ببريم داخل؟
    و ي نكته ديكه منشي شدن نهايتا به صرفه هست؟اكر كسي دستخطش خوب نباشه و دست بلند كنه جه بلايي سرش مياد؟
    و سوال اخر اين كه من اكه بخوام يه جوري تو بهترين يكان ممكن بيوفتم (بدون اشنا داشتن) جي كار كنم ؟ موقع بذيرش به طرف جي بكم؟
    يه سوال هم ميبرسم خدايي نخندين،ريش بلند داشتن تو خدمت( تو ناجا مخصوصا)تاثيري داره؟
    تو شهيد دستغيب كدوم كردان از بقيه بهتره؟
    معذرت ميخوام سوال هام زياد شد.
    در مورد عکس گرفتن ، نه اصلا نمیذارن دوربین ببری و اگر ببری به عنوان ابزار جاسوسی حساب میشه . اونجا خودشون عکاس دارند و میری بهش میگی میاد هر چند تا بخوای عکس میگیره و برات چاپ می کنه و پوووووولش رو میگیره !
    مورد دوم به صرفه بودن یا نبودنش رو نمی دونم فقط در مورد دست خط بگم که نه این حرفا هم نیست که حتما خطاط باشی سواد خوندن نوشتن داشته باشی حله !
    تو اموزشی که بهتر بدتر نداریم کلا ! ولی تو دوران خدمت رو نمی دونم شاید بشه یه جورایی جور کرد .
    اتفاقا الان ریش بلند بزاری بدتره الان بیشتر نیرو های ناجا همشون فقط ته ریش دارن

15. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •