1-زمانbagher_mo68
2-22
3-از جدیتی(سیاستی) که تو عکساش و بازیاش داره خوشم میاد
4-فکر نمیکنم، اتفاقا" توی زندگیم آدم شاد و شوخی هستم ، اگه حس میکنید اینجا خوشکم ازین به بعد سعی میکنم یکم خیس بشم
5-از کجا میدونی ! حتما" باید شکلک خنده بفرستم که بدونی میخندم ، گاهی از تاپیکها و اسپمهای دوستام خندم میگیره
6-من کاره ای نیستم به خدا ، از نظر مدیران عزیز بده و گرنه من هم شاید اوایل اسپم زیاد میدادم ، شاید دلیلشون این باشه که تاپیک به جدل و توهین و حرفهای نامربوط کشیده میشه
7-بله اخطار گرفتم ، بن هم شدم (زندگی پر فراز و نشیبی تو پی سی ورلد داشتم)
8-مطمئنم که اینجوری فکر نمیکنه ، داریوش یکی از بهترین دوستای من تو پی سی ورلده
9-بعدی !!
10-بن کردن کار جالبی نیست ، مدیرها هم اینو میدونند اما گاهی کسانی میان که فقط قصد قانون شکنی و خرابکاری دارن ، اما اینکه چند نفر رو میزارم بمونن جوابم اینه که همه رو (البته به غیر از تعداد انگشت شمار خرابکارا)
این حقه همه هست که بیان از مطالب این فروم ( و سایر فرومها استفاده کنندو یه چیزی هم یاد بگیرند و نظر هم بدن (ببخشید که طولانی شد)
11-فکر کنم تو ذوق زدن یعنی اینکه در جواب یه تاپیک تکراری فقط بنویسی تکراری ، قبلا" هم به یکی از بچه ها گفتم
که همیشه سعی میکنم تو اینجور تاپیکها اول تشکر کنم و بعد یادآوری کنم که این تاپیک قبلا" ایجاد شد ، شاید با این کار زحمت اون کسی که قبلا" این تاپپیک رو زده به هدر نره.البته واسه من هم پیش اومده که بارها تاپیک تکراری بزنم .
داریوش جان واضح تر بگو ، عکس از پروفایل چی می خوای ؟فقط + اینکه یه عکسی از پروفایل و ... ات بگیری بزاری اینجا
...ات یعنی چی
گاهی آی کیوم یخ میزنه
سلام خدمت مریم خانمmaryam_karimi
در خدمتتون هستم