کسی می دونه مشکل مودم من چیه
asus am602
داخل تنظیمات مودم pppoe انجام شده ولی باید با یه کانکشن pppoe دیگه به نت وصل بشم
مشکل از کجاست
آیا باید مودم رو عوض کنم یا نه
کسی می دونه مشکل مودم من چیه
asus am602
داخل تنظیمات مودم pppoe انجام شده ولی باید با یه کانکشن pppoe دیگه به نت وصل بشم
مشکل از کجاست
آیا باید مودم رو عوض کنم یا نه
شاید مشکلتون این باشه من ویندوز xp رو میگم گرچه فرقی نداره
توی network connection یه کانکشن pppoe هست
که البته باید پنجره network connection رو باز کنی تا نشون بده
وقتی وارد properties میشی یه منو هست روی internet protocol دابل کلیک کن
تو پنجره ای که باز شد نباید هیچ چیزی نوشته شده باشه
یعنی باید گزینه های obtain انتخاب شده باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مودم منم همین طوریه
همه اتصالاتم درسته
یکی بگه راهی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
مودم tp-link td w 8950 nd رو امروز خریدم رفتم خونه به امید اینکه اینترنت پرسرعت 120 کیلوبایت دیگه در اختیارمه!
حالا چراغ adsl ش روشن نمیشه
فقط پاور و وایرلس روشنه
زنگ زدم شرکت میگه یا خط شما نویز داره یه تلفنی چیزی بین راهشه یا مخابرات فعالش نکرده یعنی اشتباهی فعال نکرده البته جواب اومده بود که فعاله!
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر شما چیه؟؟؟؟
به نظرتون راه نداره زود درستش کنم؟؟
آخه چرا مخابرات باید اینطوری کنه؟؟؟
دوستان عزیز من مستجر هستم و هر سری که جا به جا میشیم تا بخواد اینترنت من وصل بشه یا مخابرات پورت خالی داشته باشه دهنم سرویس میشه برای همین تصمیم به خرید یه مودم Hsdpa گرفتم. حالا میخوام بدونم بین این همه مارک های داخل یازار کدوم بهتر هستن؟؟؟؟؟ یه مدل هست مارکش یادم نیست ولی 120 هزار تومان بعد 32 بیتی داره و 64 بیتی یعنی فرق میکنه برای ویندوز های 32 و 64؟؟؟؟
در ضمن از کدوم سیم کارت استفاده کنیم بهتره الان؟؟؟؟ سرعتش به اینترنت مخابرات میرسه؟؟؟؟ اینترنت مخابرات خوبی که داره اصلا قطعی نداشته تا الان و سرویس وی پی ان روش جواب میده ولی ایرانسل انگار وی پی ان رو بسته؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید که چیکار کنم؟؟؟؟
تا اونجایی که من میدونم رو 32 و 64 کار میکنن
نمیخواد 120 تومنی بگیری همین 70 تومنیا خوبه یه تاپیکم درموردش هست برید اونجا بپرسین
سرعت بستگی به منطقه ای که هستین داره ولی ایرانسل سرعت نسبیش بیشتره تا 30 هم میرسه ولی همراه اول بکشه خودشو 25 میرسه ولی کلا سیمکارت نوسان زیاد داره مثلا واسه من که ایرانسله صبح ها اول صبح سرعتش دایم 28 هستش ولی روزا یا 0 هستش (قطع) یا 2 تا 15 گاهی هم 25
کلا بگم خیلی اذیت میکنه خیلی در حد شکوندن سیمکارت عصبانیتون میکنه!!
ولی adsl سرعتش کمو کم 128 هستش ولی سیمکارت که گفتم حداکثر 30
در زمان های مختلف سال و در زمان های مختلف شبانه روز سرعت تغییر میکنه
وی پیو نمیدونم
اگه با موبایل برید ضرر نمیکنید فعلا(البته اگه موبایلتون خیلی گرونه موبایلو بیخیال شین)
(سرعت هایی که نوشتم همشون کیلوبایت هستش)
با سلام خدمت دوستان من یک مدم وایرلس دار pinavid گرفتم ولی با وایرلسش نمیتونم گوشیموn97 را وصل کنم وقتی گوشی سرچ میکنه اینترنتو پیدا میکنه ولی خطای invalid server name را میده ولی با لپ تاپ به راحتی وصل میشه . اگه میشه راهنمایی کنید![]()
با سلام
آيا با گوشيتون از وايرلسش در جايي ديگه هم استفاده كرديد؟؟
موفق باشيد.
لطفا مدل کامل مودمتون رو بگید.چون که n97 فقط شبکه های وایرلس مدل b,g رو ساپورت میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)