بله شما درست میگید . همه ی هک شدن ها به خاطر حفره های امنیتی ای هست که داخل نرم افزاراست.
برای مثال برای مرورگر فایر فاکس که همه جا به عنوان امن ترین مرور گر شناخته میشه. 97 حفره ی امنیتی آن هم فقط در سال 2009کشف شده. جالبه نه.
بله شما درست میگید . همه ی هک شدن ها به خاطر حفره های امنیتی ای هست که داخل نرم افزاراست.
برای مثال برای مرورگر فایر فاکس که همه جا به عنوان امن ترین مرور گر شناخته میشه. 97 حفره ی امنیتی آن هم فقط در سال 2009کشف شده. جالبه نه.
چرا دوستان هک و کرک رو اشتباهی میگیرند ؟
هک یعنی نفوذ به یک سیستم با استفاده از حفره های امنیتی ..
کرک یعنی دستکاری در یک نرم افزار که هر چه قدر هم ماهرانه نوشته شده باشه و 100% هم بدون خطا و سوتی و حفره باشه باز هم کرک میشه چونکه ابتدا برنامه رو با کمک دیکامپایلر ها به کد های اسمبلی بر میگردونند و بعدش هر تغییری که لازمه توش انجام میدهند و دوباره کامپایلش میکنند و جلوی این کار رو هیچ بنی بشری نمیتونه بگیره ، حتی خدا هم نمیتونه چه برسه به سونی و مایکروسافت و غیره و ذالک .
اول و آخر یک سری کد رقمی (همون 0 و 1) رو سیستم باید بخونه و پردازش کنه ، حالا میشه این کد ها رو با یک سری روش های خاص که حس توضیح دادن نیست به کد های قابل فهم برای یک انسان تبدیل کرد و پس از دستکاری های لازم دوباره به کد ماشین یا همون 0 و 1 بر گردوند .
دلیل اینکه فرمور 6 تا به امروز هک نشده مهارت سونی در برنامه نویسی یا مخفی کردن روش پردازش پردازنده PSP نیست ، بلکه عدم نیاز به هک این فرم ور بوده . حالا که کم کم داره نیازش احساس میشه به زودی میوفتند به جون اون .
در بد ترین حالت همان طور یک ترلیون بار توی جای جای این انجمن هم گفتم امضای دیجیتالی فرمور رو جعل میکنند و دیگه کنسول نمیتونه فرق بین فرمور اصلی از تقلبی رو تشخیص بده ، البته کنسول که نه فرمور اصلی و در نتیجه حتی بدون نیاز به پاندورا فرم ور های دستکاری شده نصب میشوند انگار که شما داری اورجینالش رو نصب میکنی .
ولی چون هنوز سونی سنت شکنی نکرده مثل مایکروسافت کسانی که برای کپی خور کردن کنسول های سونی فعالییت میکنند هم هنوز سنت شکنی نکردند باز مثل مایکروسافت و داستان LT .
من چی گفتم من الان اشتباه گرفتم ؟
یعنی شما مطمئنی من اشتباه گرفتم؟
در ضمن مانند بحث های پیش بی نتیجه خواهد ماند چون نه ما هکریم نه برنامه نویس سونی بهتره ادامه ندیم.
بنده هکر نیستم ، ولی کرکر و برنامه نویس هستم برای همینکه یه وقت هایی میبینم دوستان دچار کج فهمی میشوند میام براشون توضیح میدم .
چند تا سوال رو مینویسم با جوابش که بهتر راهنمایی بشه :
1 - آیا میشود یک برنامه را به سورس اولیه خود باز گرداند ؟ خیر
2 - آیا میشود یک برنامه کامپایل شده را به یک سورس قابل فهم توسط انسان برگرداند ؟ بلی
3 - آیا میشود آن برنامه را مجددا کامپایل کرد ؟ بلی
4 - کنسول PSP از کجا فرق بین فرم ور اصلی را از دستکاری شده میفهمد ؟
از روی امضای دیجیتالی فرمور که فرمور های دستکاری شده فاقد امضای دیجیتالی هستند برای اطلاعات بیشتر :
تمام مرحله هک کردن کنسول تا جایی پیش میره که بشود از طریق حفره های امنیتی به آن نفوذ کرد ، که در تمام سری PSP بجز سری GO این عمل انجام شده و از اینجا به بعد بحث بر سر کرکینگ هستش ، منظور بنده از کج فهمی اینجا بود . برای کرک کردن فرمور 6 نیازی به هک نیست ، ولی برای نفوذ به سیستمی که فرمور 6 اورجینال بر روی آن نصب شده نیاز به این عمل هستش . اگر منظور شما همین بوده بنده رو ببخشید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
سلام بچه ها يه سوال آماتوري داشتم. ميشه همزمان با psp هم آهنگ گوش كرد هم بازي كرد ؟ چطوري؟
[QUOTE=Hunter lord;4601008]هیچ امیدی به هک ورژن 6 نیست و فقط یک اشتباه از طرف سونی می تونه باعث هک شدنش بشه .
برای ورژن شیش هیچ بازی یا بازی دست ساز وجود ندارد . مگر دموی بازی ها
فعلا این دمو ها رو دانلود کن و حالشو ببر :
MGS : Peace walker
Resistance
Final fantasy : disidia
بازم سلام
مثل این که من یه پست دادم اینجا دعوا شد...
به هر حال...
میخواستم بپرسم که هیچ راه ممکنی برای downgrade کردن psp نیست؟
بعد اگه میشه واسه ی این دمو ها لینک بدید ممنون میشم
mer30
آقا غلط کردم گفتم PSP هک نمی شهبس کنید بابا
من می گم فرم ویر قفل امنیتی داره Sonix می گه نه ؟ پس سونی همین جوری فرم ویر رو می ده بیرون .
من نظرم با wonder ful یکیه
حالا شدیم 2 به 1
بله با این پلاگین
در ضمن بحث هک تمام شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از sonixax و hunter lord عزیز
Last edited by wonderful; 24-01-2010 at 14:33.
بازم سلام
مثل این که من یه پست دادم اینجا دعوا شد...
به هر حال...
میخواستم بپرسم که هیچ راه ممکنی برای downgrade کردن psp نیست؟
بعد اگه میشه واسه ی این دمو ها لینک بدید ممنون میشم
mer30[/QUOTE]
دمو ها رو از سایت زیر دریافت کن :
اگه PSP دارای مادربورد قدیمی باشه چرا با باطری پاندورا می شه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد جدیدا خبر ندارم و نمی تونم بگم وای احتمالا غیر قابل دانگرید هستش .
نه بابا دعوا چیه
قفل امنیتی نداره ، مگه شما فرمور رو رجیستر میکنی ؟
فقط موقع کامپایل کد ها رو در هم بر هم میکنند که بعد از دیکامپایل خوندش سخت تر بشه .
وگرنه همون قفل هم در صورت وجود دیکامپایل میشه و تبدیل میشه به کد های قابل فهم توسط انسان ، قفل زمانی معنی میده که شما بخوای یک برنامه رو پولی ارائه بدی یا مثل اینها و پگرنه روی فری ور که قفل نمیزارن ، اصلا بزارن که چی بشه ؟ نفوذ به نرم افزار معنی نمیده ، بلکه نفوذ به سیستم با استفاده از ضعف نرم افزار معنی میده . میشه گفت که فرمور جدید ضعف های کمتری داره نه اینکه قفل امنیتی داره .
و اینکه نظر شما چیه دو دو تا رو 5تا نمیکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)