تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1184 از 1404 اولاول ... 184684108411341174118011811182118311841185118611871188119412341284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,831 به 11,840 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

پروفشنال wonderful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

impossible is impossible...

هک شدن هر نرم افزاری دقیقا بخاطر همین خطاهاست و هیچ وقت هم هیچ نرم افزاری بدون خطا نمیشه.
    فقط باید منتظر نشست.
    بله شما درست میگید . همه ی هک شدن ها به خاطر حفره های امنیتی ای هست که داخل نرم افزاراست.

برای مثال برای مرورگر فایر فاکس که همه جا به عنوان امن ترین مرور گر شناخته میشه. 97 حفره ی امنیتی آن هم فقط در سال 2009کشف شده. جالبه نه.

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بله شما درست میگید . همه ی هک شدن ها به خاطر حفره های امنیتی ای هست که داخل نرم افزاراست.

برای مثال برای مرورگر فایر فاکس که همه جا به عنوان امن ترین مرور گر شناخته میشه. 97 حفره ی امنیتی آن هم فقط در سال 2009کشف شده. جالبه نه.

چرا دوستان هک و کرک رو اشتباهی میگیرند ؟

هک یعنی نفوذ به یک سیستم با استفاده از حفره های امنیتی ..
    کرک یعنی دستکاری در یک نرم افزار که هر چه قدر هم ماهرانه نوشته شده باشه و 100% هم بدون خطا و سوتی و حفره باشه باز هم کرک میشه چونکه ابتدا برنامه رو با کمک دیکامپایلر ها به کد های اسمبلی بر میگردونند و بعدش هر تغییری که لازمه توش انجام میدهند و دوباره کامپایلش میکنند و جلوی این کار رو هیچ بنی بشری نمیتونه بگیره ، حتی خدا هم نمیتونه چه برسه به سونی و مایکروسافت و غیره و ذالک .

اول و آخر یک سری کد رقمی (همون 0 و 1) رو سیستم باید بخونه و پردازش کنه ، حالا میشه این کد ها رو با یک سری روش های خاص که حس توضیح دادن نیست به کد های قابل فهم برای یک انسان تبدیل کرد و پس از دستکاری های لازم دوباره به کد ماشین یا همون 0 و 1 بر گردوند .

دلیل اینکه فرمور 6 تا به امروز هک نشده مهارت سونی در برنامه نویسی یا مخفی کردن روش پردازش پردازنده PSP نیست ، بلکه عدم نیاز به هک این فرم ور بوده . حالا که کم کم داره نیازش احساس میشه به زودی میوفتند به جون اون .

در بد ترین حالت همان طور یک ترلیون بار توی جای جای این انجمن هم گفتم امضای دیجیتالی فرمور رو جعل میکنند و دیگه کنسول نمیتونه فرق بین فرمور اصلی از تقلبی رو تشخیص بده ، البته کنسول که نه فرمور اصلی و در نتیجه حتی بدون نیاز به پاندورا فرم ور های دستکاری شده نصب میشوند انگار که شما داری اورجینالش رو نصب میکنی .
    ولی چون هنوز سونی سنت شکنی نکرده مثل مایکروسافت کسانی که برای کپی خور کردن کنسول های سونی فعالییت میکنند هم هنوز سنت شکنی نکردند باز مثل مایکروسافت و داستان LT .

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

چرا دوستان هک و کرک رو اشتباهی میگیرند ؟

هک یعنی نفوذ به یک سیستم با استفاده از حفره های امنیتی ..
    کرک یعنی دستکاری در یک نرم افزار که هر چه قدر هم ماهرانه نوشته شده باشه و 100% هم بدون خطا و سوتی و حفره باشه باز هم کرک میشه چونکه ابتدا برنامه رو با کمک دیکامپایلر ها به کد های اسمبلی بر میگردونند و بعدش هر تغییری که لازمه توش انجام میدهند و دوباره کامپایلش میکنند و جلوی این کار رو هیچ بنی بشری نمیتونه بگیره ، حتی خدا هم نمیتونه چه برسه به سونی و مایکروسافت و غیره و ذالک .

اول و آخر یک سری کد رقمی (همون 0 و 1) رو سیستم باید بخونه و پردازش کنه ، حالا میشه این کد ها رو با یک سری روش های خاص که حس توضیح دادن نیست به کد های قابل فهم برای یک انسان تبدیل کرد و پس از دستکاری های لازم دوباره به کد ماشین یا همون 0 و 1 بر گردوند .

دلیل اینکه فرمور 6 تا به امروز هک نشده مهارت سونی در برنامه نویسی یا مخفی کردن روش پردازش پردازنده PSP نیست ، بلکه عدم نیاز به هک این فرم ور بوده . حالا که کم کم داره نیازش احساس میشه به زودی میوفتند به جون اون .

در بد ترین حالت همان طور یک ترلیون بار توی جای جای این انجمن هم گفتم امضای دیجیتالی فرمور رو جعل میکنند و دیگه کنسول نمیتونه فرق بین فرمور اصلی از تقلبی رو تشخیص بده ، البته کنسول که نه فرمور اصلی و در نتیجه حتی بدون نیاز به پاندورا فرم ور های دستکاری شده نصب میشوند انگار که شما داری اورجینالش رو نصب میکنی .
    ولی چون هنوز سونی سنت شکنی نکرده مثل مایکروسافت کسانی که برای کپی خور کردن کنسول های سونی فعالییت میکنند هم هنوز سنت شکنی نکردند باز مثل مایکروسافت و داستان LT .
    من چی گفتم من الان اشتباه گرفتم ؟

یعنی شما مطمئنی من اشتباه گرفتم؟

در ضمن مانند بحث های پیش بی نتیجه خواهد ماند چون نه ما هکریم نه برنامه نویس سونی بهتره ادامه ندیم.

4. این کاربر از wonderful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من چی گفتم من الان اشتباه گرفتم ؟

یعنی شما مطمئنی من اشتباه گرفتم؟

در ضمن مانند بحث های پیش بی نتیجه خواهد ماند چون نه ما هکریم نه برنامه نویس سونی بهتره ادامه ندیم.
    بنده هکر نیستم ، ولی کرکر و برنامه نویس هستم برای همینکه یه وقت هایی میبینم دوستان دچار کج فهمی میشوند میام براشون توضیح میدم .

چند تا سوال رو مینویسم با جوابش که بهتر راهنمایی بشه :

1 - آیا میشود یک برنامه را به سورس اولیه خود باز گرداند ؟ خیر

2 - آیا میشود یک برنامه کامپایل شده را به یک سورس قابل فهم توسط انسان برگرداند ؟ بلی

3 - آیا میشود آن برنامه را مجددا کامپایل کرد ؟ بلی

4 - کنسول PSP از کجا فرق بین فرم ور اصلی را از دستکاری شده میفهمد ؟
    از روی امضای دیجیتالی فرمور که فرمور های دستکاری شده فاقد امضای دیجیتالی هستند برای اطلاعات بیشتر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تمام مرحله هک کردن کنسول تا جایی پیش میره که بشود از طریق حفره های امنیتی به آن نفوذ کرد ، که در تمام سری PSP بجز سری GO این عمل انجام شده و از اینجا به بعد بحث بر سر کرکینگ هستش ، منظور بنده از کج فهمی اینجا بود . برای کرک کردن فرمور 6 نیازی به هک نیست ، ولی برای نفوذ به سیستمی که فرمور 6 اورجینال بر روی آن نصب شده نیاز به این عمل هستش . اگر منظور شما همین بوده بنده رو ببخشید .

داره خودمونی میشه meysam-lamster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    يه جايي

پيش فرض

سلام بچه ها يه سوال آماتوري داشتم. ميشه همزمان با psp هم آهنگ گوش كرد هم بازي كرد ؟ چطوري؟

داره خودمونی میشه pooria22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Italy . Genova

پيش فرض

[QUOTE=Hunter lord;4601008]هیچ امیدی به هک ورژن 6 نیست و فقط یک اشتباه از طرف سونی می تونه باعث هک شدنش بشه .
    برای ورژن شیش هیچ بازی یا بازی دست ساز وجود ندارد . مگر دموی بازی ها
    فعلا این دمو ها رو دانلود کن و حالشو ببر :
    MGS : Peace walker
    Resistance
    Final fantasy : disidia

بازم سلام
    مثل این که من یه پست دادم اینجا دعوا شد...
    به هر حال...
    میخواستم بپرسم که هیچ راه ممکنی برای downgrade کردن psp نیست؟
    بعد اگه میشه واسه ی این دمو ها لینک بدید ممنون میشم
    mer30

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

آقا غلط کردم گفتم PSP هک نمی شه بس کنید بابا

من می گم فرم ویر قفل امنیتی داره Sonix می گه نه ؟ پس سونی همین جوری فرم ویر رو می ده بیرون .

من نظرم با wonder ful یکیه

حالا شدیم 2 به 1

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

سلام بچه ها يه سوال آماتوري داشتم. ميشه همزمان با psp هم آهنگ گوش كرد هم بازي كرد ؟ چطوري؟
    بله با این پلاگین

کد:
    در ضمن بحث هک تمام شد.

با تشکر از sonixax و hunter lord عزیز
    Last edited by wonderful; 24-01-2010 at 14:33.

10. 2 کاربر از wonderful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

بازم سلام
    مثل این که من یه پست دادم اینجا دعوا شد...
    به هر حال...
    میخواستم بپرسم که هیچ راه ممکنی برای downgrade کردن psp نیست؟
    بعد اگه میشه واسه ی این دمو ها لینک بدید ممنون میشم
    mer30[/QUOTE]

دمو ها رو از سایت زیر دریافت کن :

کد:
    اگه PSP دارای مادربورد قدیمی باشه چرا با باطری پاندورا می شه .

در مورد جدیدا خبر ندارم و نمی تونم بگم وای احتمالا غیر قابل دانگرید هستش .

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آقا غلط کردم گفتم PSP هک نمی شه بس کنید بابا

من می گم فرم ویر قفل امنیتی داره Sonix می گه نه ؟ پس سونی همین جوری فرم ویر رو می ده بیرون .

من نظرم با wonder ful یکیه

حالا شدیم 2 به 1
    نه بابا دعوا چیه

قفل امنیتی نداره ، مگه شما فرمور رو رجیستر میکنی ؟

فقط موقع کامپایل کد ها رو در هم بر هم میکنند که بعد از دیکامپایل خوندش سخت تر بشه .

وگرنه همون قفل هم در صورت وجود دیکامپایل میشه و تبدیل میشه به کد های قابل فهم توسط انسان ، قفل زمانی معنی میده که شما بخوای یک برنامه رو پولی ارائه بدی یا مثل اینها و پگرنه روی فری ور که قفل نمیزارن ، اصلا بزارن که چی بشه ؟ نفوذ به نرم افزار معنی نمیده ، بلکه نفوذ به سیستم با استفاده از ضعف نرم افزار معنی میده . میشه گفت که فرمور جدید ضعف های کمتری داره نه اینکه قفل امنیتی داره .
    و اینکه نظر شما چیه دو دو تا رو 5تا نمیکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •