من بالاخره مشکل اجرا نشدن بازی assassin creed II رو فهمیدم.فهمیدم چرا فایل سرور اجرا نمیشد.برنامه Net framework 3.5 حتما باید توی کامپیوتر نصب شده باشه که فایل سرور اجرا بشه وگرنه ارور میده.
من بالاخره مشکل اجرا نشدن بازی assassin creed II رو فهمیدم.فهمیدم چرا فایل سرور اجرا نمیشد.برنامه Net framework 3.5 حتما باید توی کامپیوتر نصب شده باشه که فایل سرور اجرا بشه وگرنه ارور میده.
ببخشید مزاحم میشم ولی وقتی من بازی Mass Effect 2 رو میخوام نصب کنم طبق معمول بازی های ایرانی ابتدا از روی dvd از حالت فشرده در میارم و به داخل هارد میریزم.بعد در مرحله بعدی که میخوام بازی رو از داخل هارد نصب کنم وقتی شروع میکنه به extract کردن از 9 گیگ همونطور رو حالت 13 مگابایت باقی میمونه.در صورتی که داخل راهنماش نوشته فقط 20 دقیقه طول میکشه
نسخه بازی من ماله Repack .Team JPN هست.بعد از مدتی که گیر میکنه بازی رو شروع میکنه به پاک کردن و این پیغام رو مینویسه:
Decopressiong faild with error cod -1
archieve JPNata.arc is damaged or not enough free space
در صورتی که بازی سالم هست چون رفتم صاحب مغازه عوض کرد برام و همچنین تو اون درایو که دارم بازی رو میریزم 40 گیگ فضای خالی دارم.
مشخصات سیستم:
CPu:amd phenom 8650 triple core
Graphic:8600gt nvidia
ram: 2 gig
service pack 3 xp
با سلام من بازی Battlefield جدیده رو نصب کردم اما وقتی میخوام برم تو بازی ارور میده :
![]()
من بازی call of duty4 را نصب کردم روی high اجرا نمیکنه مشکل از چیه سیستممه؟؟؟؟؟؟
laptop fujitsu
cpu core2 dou 2gh
ram 3 g
grafik grorce8200 512mb
فکر کنم مشکل شما از dx باشه که همون dx داخل بازی رو نصب کنید.کلا همیشه نرم افزار های داخل بازی رو نصب کنید.
یا باید کارت گرافیکتون رو اپدیت کنین کنید. یا فیزیکتون رو اپدیت کنین .بعد شما پوشه کرک رو کامل انتقال داید؟
---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
این اگر کارت گرافیک شما انویدیا 8200 هست که کارت شما خیلی قدیمی هست و کشش این رو نداره که بازی رو high اجرا کنه.cpu من نمیدونم ولی فکر کنم اونم قدیمی هست.تنها چیزی که خوبه ram شما هست که اونم تهایی کاری نمیتونه بکنه
مشکل شما مربوط به کرک هست عوض کن درست میشه.من خودم همین مشکل رو داشتم عوض کردم درست شد.
سلام
این برنامه رو از کجا میشه گیر آورد؟
من بازي stronghold 2 رو گرفتم و ورژنشو از 1.0 به 1.2 تغيير دادم ولي وقتي بازي رو ميخوام اجرا كنم با پيغام زير روبرو ميشم
لطفا كمك كنيد
![]()
Net framework3.5 توی بعضی از بازی ها هست.من خودم توی یکی از دی وی دی های بازی resident Evil 5 پیدا کردم
Last edited by icelove; 13-04-2010 at 18:33.
]با سلام من بازی Battlefield جدیده رو نصب کردم اما وقتی میخوام برم تو بازی ارور میده :
منم توی اجرای Assassins Creed II با همین ارور روبرو شدم که برنامه Net Framework 3.5 رو نصب کردم درست شد.
بازی command&conquer 4 رو گرفتم واسه کرک کردنش تویc:\windows \system32\drivers\etcیه فایل متنی هست به نام hosts\
که باید توش یه تغییراتی بشه اما فرمت فایل طوری هست که ذخیره نمیشه .چه کار باید کرد؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)