تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1184 از 1667 اولاول ... 184684108411341174118011811182118311841185118611871188119412341284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,831 به 11,840 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من بالاخره مشکل اجرا نشدن بازی assassin creed II رو فهمیدم.فهمیدم چرا فایل سرور اجرا نمیشد.برنامه Net framework 3.5 حتما باید توی کامپیوتر نصب شده باشه که فایل سرور اجرا بشه وگرنه ارور میده.

2. 2 کاربر از icelove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ببخشید مزاحم میشم ولی وقتی من بازی Mass Effect 2 رو میخوام نصب کنم طبق معمول بازی های ایرانی ابتدا از روی dvd از حالت فشرده در میارم و به داخل هارد میریزم.بعد در مرحله بعدی که میخوام بازی رو از داخل هارد نصب کنم وقتی شروع میکنه به extract کردن از 9 گیگ همونطور رو حالت 13 مگابایت باقی میمونه.در صورتی که داخل راهنماش نوشته فقط 20 دقیقه طول میکشه
    نسخه بازی من ماله Repack .Team JPN هست.بعد از مدتی که گیر میکنه بازی رو شروع میکنه به پاک کردن و این پیغام رو مینویسه:
    Decopressiong faild with error cod -1
    archieve JPNata.arc is damaged or not enough free space
    در صورتی که بازی سالم هست چون رفتم صاحب مغازه عوض کرد برام و همچنین تو اون درایو که دارم بازی رو میریزم 40 گیگ فضای خالی دارم.
    مشخصات سیستم:
    CPu:amd phenom 8650 triple core
    Graphic:8600gt nvidia
    ram: 2 gig
    service pack 3 xp

اگه نباشه جاش خالی می مونه eimanpaladin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اطراف خونمون

پيش فرض

با سلام من بازی Battlefield جدیده رو نصب کردم اما وقتی میخوام برم تو بازی ارور میده :

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من بازی call of duty4 را نصب کردم روی high اجرا نمیکنه مشکل از چیه سیستممه؟؟؟؟؟؟

laptop fujitsu
    cpu core2 dou 2gh
    ram 3 g
    grafik grorce8200 512mb

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام من بازی Battlefield جدیده رو نصب کردم اما وقتی میخوام برم تو بازی ارور میده :
    فکر کنم مشکل شما از dx باشه که همون dx داخل بازی رو نصب کنید.کلا همیشه نرم افزار های داخل بازی رو نصب کنید.
    یا باید کارت گرافیکتون رو اپدیت کنین کنید. یا فیزیکتون رو اپدیت کنین .بعد شما پوشه کرک رو کامل انتقال داید؟

---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------

من بازی call of duty4 را نصب کردم روی high اجرا نمیکنه مشکل از چیه سیستممه؟؟؟؟؟؟

laptop fujitsu
    cpu core2 dou 2gh
    ram 3 g
    grafik grorce8200 512mb
    این اگر کارت گرافیک شما انویدیا 8200 هست که کارت شما خیلی قدیمی هست و کشش این رو نداره که بازی رو high اجرا کنه.cpu من نمیدونم ولی فکر کنم اونم قدیمی هست.تنها چیزی که خوبه ram شما هست که اونم تهایی کاری نمیتونه بکنه

درود به همه
    من امروز بد کمپانی 2 رو نصب کردم البته رو ویندوز قبلیم که 7 بود نصب بود و تا نصفهاش رفته بودم ولی بعد از نصب وین xp دوباره نصبش کردم ولی الان تو بازی که میره وقتی میخوام موس رو بچرخونم یعنی به اطراف نگاه کنم همش میره به طرف ( طرف راست ) و حتی وقتی میخوام راه برم هر جهتی رو که میگیرم میره به یه جهت نمیدونم باید چکارش کنم ؟
    در ضمن از تو قسمت تنظیمات هم دستکارش کردم بازم درست نشد. بگید چشه؟
    مشکل شما مربوط به کرک هست عوض کن درست میشه.من خودم همین مشکل رو داشتم عوض کردم درست شد.

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

من بالاخره مشکل اجرا نشدن بازی assassin creed II رو فهمیدم.فهمیدم چرا فایل سرور اجرا نمیشد.برنامه Net framework 3.5 حتما باید توی کامپیوتر نصب شده باشه که فایل سرور اجرا بشه وگرنه ارور میده.
    سلام
    این برنامه رو از کجا میشه گیر آورد؟

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض اشكال در اجراي بازي stronghold 2

من بازي stronghold 2 رو گرفتم و ورژنشو از 1.0 به 1.2 تغيير دادم ولي وقتي بازي رو ميخوام اجرا كنم با پيغام زير روبرو ميشم
    لطفا كمك كنيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

Net framework3.5 توی بعضی از بازی ها هست.من خودم توی یکی از دی وی دی های بازی resident Evil 5 پیدا کردم
    Last edited by icelove; 13-04-2010 at 18:33.

10. این کاربر از icelove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

]با سلام من بازی Battlefield جدیده رو نصب کردم اما وقتی میخوام برم تو بازی ارور میده :

منم توی اجرای Assassins Creed II با همین ارور روبرو شدم که برنامه Net Framework 3.5 رو نصب کردم درست شد.

12. این کاربر از icelove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    azarbayjan

پيش فرض

بازی command&conquer 4 رو گرفتم واسه کرک کردنش تویc:\windows \system32\drivers\etcیه فایل متنی هست به نام hosts\
    که باید توش یه تغییراتی بشه اما فرمت فایل طوری هست که ذخیره نمیشه .چه کار باید کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •