تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1183 از 4105 اولاول ... 18368310831133117311791180118111821183118411851186118711931233128316832183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,821 به 11,830 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اقا اصولا در حين خدمت تو نيرو انتظامي جيزي هست كه ادم دلشو به اون خوش كنه؟!!
    بله البته به خاطر بر خورد روزانه با مردم رویه روابط عمومی بسیار تاثیر گذار هست
    همچنین به دلیل مشغله زیاد زمان بسیار سریع میگذره و البته فکر های بی ارزش هم به ذهن انسان نمیرسه
    کلا ناجا برای خودش عالمی داره

2. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

دوستان کسایی مثل ما که اعزام مجدد تو سال نود به تاریخ 91/2/1 بودند به نظرتون باید همون 21 ماه خدمت کنند؟

راستش شنیدم که نخبه ها که پروژشون تا 3 خرداد 91 ادامه داشته و اونایی که تا این خدمت اعزم مجدد می شن 17 ماه هستپ! نمی دونم حالا قضیه چیه؟ رفتم نظام وظیفه گفت آره اونایی که نخبه هستن و زیر نظر نخبگان استان مدرک دارند می شه ولی همه اعزام مجددای 1/1/91 الی آخر باید 21 ماه خدمت کنند.آخه یه قانونی چیزی تبصره ای ؟خداییش دارم الان 18 ماه توش هستم خیلی ضد حاله... خدا بگم چیکارشون کنه اینارو...اگه خبری هست بی خبرمون نزارین...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اقا اصولا در حين خدمت تو نيرو انتظامي جيزي هست كه ادم دلشو به اون خوش كنه؟!!
    ببین دوست عزیز سخت نگیر تا بهت سخت نگذره، خوبیش به اینه که حسابی ساخته میشی و کلی تجربه ای که کسه دیگه نداره بدست میاری، من یکی از دوستام توی ایرانشهر سیستان بلوچستان خدمت میکرد نیرو انتظامی هم بود خودش حالا که تموم شده خیلی راضیه از چیزایی که دیده و تجربه هایی که کسب کرده تازه اونزمان ریگی هم بود، الان که امنیت تقریبا خوبی داره (به فرض اینکه بیافتی اونجا!)....شاید بنظرت مسخره و احمقانه بیاد ولی به من میگه که من حاضرم بجات یکبار دیگه برم خدمت!! در کل حق داری منم اگه جای تو بودم همین احساس داشتم...

5. این کاربر از momech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از دوستانی که تازه رفتند خدمت بیان کمی از خاطرات و درس هایی که از این مدت گرفتند صحبت کنند ببنیم چی به چی هستش ؟

فکر کنم سختی که شب اول اموزشی به ادم وارد میشه برابر کل دوره باشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سپاه هاشمی نژاد نیشابور اول دی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    منم اول دی نیشابورم......دوستان اگه کسی آشنایی داره کمکمون کنه ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام .
    دوستان این پادگان شهید بیگلری مشکین شهر که خدا لطف کرده قسمتمون کرده و از همه قشنگتر که مربوط به ناجای عزیز میشه چجور جاییه؟

و در آخر اینکه آیا در ناجا اگر پلیس راهور بیوفتم چن ساعت باید بر روی پاهایم بیستم و مردم عزیز کشورم رو به رعایت قانون دعوت کنم؟؟؟؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از دوستانی که تازه رفتند خدمت بیان کمی از خاطرات و درس هایی که از این مدت گرفتند صحبت کنند ببنیم چی به چی هستش ؟

فکر کنم سختی که شب اول اموزشی به ادم وارد میشه برابر کل دوره باشه ؟
    اهل نصیحت نیستم اما بگم
    مسئولیت. هیچ چیز رو قبول نکنید
    سعی کنید تابلو نشید. حد الامکان تو اموزشی بپیچونید.
    جوگیر نشید که مایه بدبختی هست . تو اموزشی معمولا مربی ها میان شما رو باد میکنند مثلا میگن باید رویه فلان گروهان رو تو رژه بخوابونید . مثلا میگن ثو رژه پاتون رو محکم بکوبید به زمین یا پا رو تا حد امکان بیارید بالا شما هم جوگیر میشی و پاتو محکم میکوبی به زمین اما نمیدونی چه اثر بدی رویه چشم داره.
    با منشی گروهان رفیق بشید
    بحث سی یا سی اصلا نکنید حتی با رفیقتون
    اگه گذاشتن خودتون تخت تون رو انتخاب کنید نزدیک ترین تخت به در رو انتخاب کنید چون امنیتش بالا هست
    هفته اول خیلی سخت هست هر جور شده تحمل کنید.
    و یه چیز خیلی مهم وقتی تو اموزشی زنگ میزنید خونه گریه و زاری نکنید. نگید سخته و دیگه نمیتونم وایسم!!! چون اونها که نمیتونند براتون کاری کنند فقط الکی ناراحت شون میکنید!!!
    sent from my open source device

10. 18 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

و یه چیز خیلی مهم وقتی تو اموزشی زنگ میزنید خونه گریه و زاری نکنید. نگید سخته و دیگه نمیتونم وایسم!!! چون اونها که نمیتونند براتون کاری کنند فقط الکی ناراحت شون میکنید!!!
    این از هر چیزی مهمتره ، هر بلایی سر شما بیاد مهمتر از نگران کردن خانواده نیست دوستان ! دیگه نمیکشنتون که

12. 9 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اهل نصیحت نیستم اما بگم
    مسئولیت. هیچ چیز رو قبول نکنید
    سعی کنید تابلو نشید. حد الامکان تو اموزشی بپیچونید.
    جوگیر نشید که مایه بدبختی هست . تو اموزشی معمولا مربی ها میان شما رو باد میکنند مثلا میگن باید رویه فلان گروهان رو تو رژه بخوابونید . مثلا میگن ثو رژه پاتون رو محکم بکوبید به زمین یا پا رو تا حد امکان بیارید بالا شما هم جوگیر میشی و پاتو محکم میکوبی به زمین اما نمیدونی چه اثر بدی رویه چشم داره.
    با منشی گروهان رفیق بشید
    بحث سی یا سی اصلا نکنید حتی با رفیقتون
    اگه گذاشتن خودتون تخت تون رو انتخاب کنید نزدیک ترین تخت به در رو انتخاب کنید چون امنیتش بالا هست
    هفته اول خیلی سخت هست هر جور شده تحمل کنید.
    sent from my open source device
    دمت گرم داداش عالی بود .
    هر چند که هنوز نرفتم اموزشی اما کلا اخلاقم دقیقا منطبق چیزی هستش که نوشتید .
    کلا مسئولیت پذیر نیستم در حالت کلی چه برسه برم اونجا مسئولیت قبول کنم .
    در مورد اموزشی هم سعی می کنم کل دوره رو اون اخر صف باشم همیشه بی سر و صدا ! والا هر چی از دید دورتر بهتر و بی دردسر تری
    جو گیر شدن رو موافقم اصلا تا جایی که خودم بتونم از زیر رژه در میرم یا سر سری میرم اونم تو این سرما بخوای پاتو اونجوری بزنی زمین کل اتصالات بدنت به هم میریزه : دی
    این رفیق شدن با منشی چجوریاست ؟ راه و روش خاصی داره ؟ میشه کمی سبیلش رو چرب کرد ؟ یا راه های دیگه ای داره ؟ ( البته هر چند که فکر نکنم به جز یکی دو بار کارم بهش بیافته )
    مگه نمیذارن تخت رو خودمون انتخاب کنیم ؟ از چه لحاظی امنیتش بیشتره ؟ !!!
    دقیقا موافقم با شما که مشکلترین بخش یکی همین اولین روز شروع اموزشی و در کل هفته اولش هستش .
    و خدا رو شکر کلا اهل گریه و زاری نیستم . کل دوره فوق لیسانسم رو تنها تو یه شهر غریب گذروندم به مدت 2-3 سال

14. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

و یه چیزی تو دوره اموزشی به جز این میان دوره که مرخصی میدن . ممکنه مثلا یک دو بار 2-3 روز مرخصی بدن ( البته میگم ممکنه ) امکانش هست که نریم و بمونیم همون جا ؟ چون کلا 2 روز مرخصی رو بخوام برم و بیام تو راه هدر میشه 2 روزم : دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •