بله البته به خاطر بر خورد روزانه با مردم رویه روابط عمومی بسیار تاثیر گذار هست
همچنین به دلیل مشغله زیاد زمان بسیار سریع میگذره و البته فکر های بی ارزش هم به ذهن انسان نمیرسه
کلا ناجا برای خودش عالمی داره
بله البته به خاطر بر خورد روزانه با مردم رویه روابط عمومی بسیار تاثیر گذار هست
همچنین به دلیل مشغله زیاد زمان بسیار سریع میگذره و البته فکر های بی ارزش هم به ذهن انسان نمیرسه
کلا ناجا برای خودش عالمی داره
دوستان کسایی مثل ما که اعزام مجدد تو سال نود به تاریخ 91/2/1 بودند به نظرتون باید همون 21 ماه خدمت کنند؟
راستش شنیدم که نخبه ها که پروژشون تا 3 خرداد 91 ادامه داشته و اونایی که تا این خدمت اعزم مجدد می شن 17 ماه هستپ! نمی دونم حالا قضیه چیه؟ رفتم نظام وظیفه گفت آره اونایی که نخبه هستن و زیر نظر نخبگان استان مدرک دارند می شه ولی همه اعزام مجددای 1/1/91 الی آخر باید 21 ماه خدمت کنند.آخه یه قانونی چیزی تبصره ای ؟خداییش دارم الان 18 ماه توش هستم خیلی ضد حاله... خدا بگم چیکارشون کنه اینارو...اگه خبری هست بی خبرمون نزارین...![]()
ببین دوست عزیز سخت نگیر تا بهت سخت نگذره، خوبیش به اینه که حسابی ساخته میشی و کلی تجربه ای که کسه دیگه نداره بدست میاری، من یکی از دوستام توی ایرانشهر سیستان بلوچستان خدمت میکرد نیرو انتظامی هم بود خودش حالا که تموم شده خیلی راضیه از چیزایی که دیده و تجربه هایی که کسب کرده تازه اونزمان ریگی هم بود، الان که امنیت تقریبا خوبی داره (به فرض اینکه بیافتی اونجا!)....شاید بنظرت مسخره و احمقانه بیاد ولی به من میگه که من حاضرم بجات یکبار دیگه برم خدمت!! در کل حق داری منم اگه جای تو بودم همین احساس داشتم...
از دوستانی که تازه رفتند خدمت بیان کمی از خاطرات و درس هایی کهاز این مدت گرفتند صحبت کنند ببنیم چی به چی هستش ؟
فکر کنم سختی که شب اول اموزشی به ادم وارد میشه برابر کل دوره باشه ؟
منم اول دی نیشابورم......دوستان اگه کسی آشنایی داره کمکمون کنه ممنون میشم![]()
سلام .
دوستان این پادگان شهید بیگلری مشکین شهر که خدا لطف کرده قسمتمون کرده و از همه قشنگتر که مربوط به ناجای عزیز میشه چجور جاییه؟
و در آخر اینکه آیا در ناجا اگر پلیس راهور بیوفتم چن ساعت باید بر روی پاهایم بیستم و مردم عزیز کشورم رو به رعایت قانون دعوت کنم؟؟؟؟![]()
اهل نصیحت نیستم اما بگم
مسئولیت. هیچ چیز رو قبول نکنید
سعی کنید تابلو نشید. حد الامکان تو اموزشی بپیچونید.
جوگیر نشید که مایه بدبختی هست . تو اموزشی معمولا مربی ها میان شما رو باد میکنند مثلا میگن باید رویه فلان گروهان رو تو رژه بخوابونید . مثلا میگن ثو رژه پاتون رو محکم بکوبید به زمین یا پا رو تا حد امکان بیارید بالا شما هم جوگیر میشی و پاتو محکم میکوبی به زمین اما نمیدونی چه اثر بدی رویه چشم داره.
با منشی گروهان رفیق بشید
بحث سی یا سی اصلا نکنید حتی با رفیقتون
اگه گذاشتن خودتون تخت تون رو انتخاب کنید نزدیک ترین تخت به در رو انتخاب کنید چون امنیتش بالا هست
هفته اول خیلی سخت هست هر جور شده تحمل کنید.
و یه چیز خیلی مهم وقتی تو اموزشی زنگ میزنید خونه گریه و زاری نکنید. نگید سخته و دیگه نمیتونم وایسم!!! چون اونها که نمیتونند براتون کاری کنند فقط الکی ناراحت شون میکنید!!!
sent from my open source device
این از هر چیزی مهمتره ، هر بلایی سر شما بیاد مهمتر از نگران کردن خانواده نیست دوستان ! دیگه نمیکشنتون کهو یه چیز خیلی مهم وقتی تو اموزشی زنگ میزنید خونه گریه و زاری نکنید. نگید سخته و دیگه نمیتونم وایسم!!! چون اونها که نمیتونند براتون کاری کنند فقط الکی ناراحت شون میکنید!!!
دمت گرم داداش عالی بود .
هر چند که هنوز نرفتم اموزشی اما کلا اخلاقم دقیقا منطبق چیزی هستش که نوشتید .
کلا مسئولیت پذیر نیستم در حالت کلی چه برسه برم اونجا مسئولیت قبول کنم .
در مورد اموزشی هم سعی می کنم کل دوره رو اون اخر صف باشم همیشه بی سر و صدا ! والا هر چی از دید دورتر بهتر و بی دردسر تری
جو گیر شدن رو موافقم اصلا تا جایی که خودم بتونم از زیر رژه در میرم یا سر سری میرم اونم تو این سرما بخوای پاتو اونجوری بزنی زمین کل اتصالات بدنت به هم میریزه : دی
این رفیق شدن با منشی چجوریاست ؟ راه و روش خاصی داره ؟ میشه کمی سبیلش رو چرب کرد ؟ یا راه های دیگه ای داره ؟ ( البته هر چند که فکر نکنم به جز یکی دو بار کارم بهش بیافته )
مگه نمیذارن تخت رو خودمون انتخاب کنیم ؟ از چه لحاظی امنیتش بیشتره ؟ !!!
دقیقا موافقم با شما که مشکلترین بخش یکی همین اولین روز شروع اموزشی و در کل هفته اولش هستش .
و خدا رو شکر کلا اهل گریه و زاری نیستم . کل دوره فوق لیسانسم رو تنها تو یه شهر غریب گذروندم به مدت 2-3 سال![]()
و یه چیزی تو دوره اموزشی به جز این میان دوره که مرخصی میدن . ممکنه مثلا یک دو بار 2-3 روز مرخصی بدن ( البته میگم ممکنه ) امکانش هست که نریم و بمونیم همون جا ؟ چون کلا 2 روز مرخصی رو بخوام برم و بیام تو راه هدر میشه 2 روزم : دی
هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)