امروز بای وب داغونه،این سرعت الانپینگ 46.224.0.5 تایم اوت داری؟
![]()
امروز بای وب داغونه،این سرعت الانپینگ 46.224.0.5 تایم اوت داری؟
![]()
برای من از دیشب داغونه...البته امروز کمی بهتر شده بود سرعت سرور خارحی....
مخابرات من الان کلیه dns های 4.2.2.x رو داره تایم اوت میده!!
![]()
فکر کنم پهنای باند کم آوردن،چون ip داخلی نباید time out بده،با ip 46.224.0.5 های وب با نت های وب چند % loss داری؟
من دقیقا فکر کنم مشکل اینجا باشه یکی از بچه ها منطقه 5 تکی براش 9 مگ ست کرده بودن سرعت شبانه روزانه یکی بود می گه از موقعی که همه یوزر ها بردن 9 مگ پهنای به شدت کم شده خیلی افتضاح شده .
شاید مشکل شما هم این باشه به هر حال 9 مگ پهنای زیادی هست حساب کنید حداقل 200 یوزر باشه که خیلی زیاد هست تهران 100 تا شبانه بزنن می شه 1 گیگابایت اینترنت !!!!!
من کاشانم ISPم هم بایته دقیقا مشکل تایم اوت با 4.2.2.4 رو دارم پس فکر کنم مشکل سراسری باشه
خلاصه که شایعه آمدن مهدی زد همه چیو ترکوند و به اومدنش وصال نداد !!
ما همین جا به پارس آنلاین اعلام میکنیم با مهدی صحبت میکنیم براش خط اختصاصی از زیرساخت بگیریم , شما شرکت محترم لطفا این شایعات رو جدی نگیر !!
بچه ها نت شما هم ترکیده یا فقط واسه منه؟؟؟؟صفحه بزور باز میکنه فقط از سایت های داخلی سرعت بالاس
![]()
بله برادر کلا ترکیده !! من حتی نمیتونم به سرورم ریموت کنم !! یعنی تا این حد پینگ بالاست و قطعی هست که هی میپره بیرون
مقدم شمارو به اینترانت پارس آنلاین گرامی میداریم !! اختلاف پینگ رو داشته باش
![]()
Last edited by faramobile; 15-11-2013 at 18:14.
اصلا یه وضعیه فیس بوک رو 5 دقیقه ست میخوام لود کنم عکساش نمیاد.![]()
بابا حالا فیس بوک رو باید با قندشکن بزنی میگیم بیشتر کنده ! , دیگه سایت ایران فیلم چیه که 2 ساعت میکشه بالا بیاریش !!!
اختلاف پینگ ایران و آلمان رو که تو تست دومم الان ویرایش کردم ببین !!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)