تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1183 از 1291 اولاول ... 183683108311331173117911801181118211831184118511861187119312331283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,821 به 11,830 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

خواهش میکنم ...
    شما وقتی از نمایندگیش بخری همونجا تنظیمات رو واست اوکی میکنه ، یه تعرفه که دوست داری رو همونجا فعال میکنه و هزینش با قیمت مودم جمع میشه ، از طریق وای فای عملکرد مودم و ارتباط اینترنتی رو واست تست میزنه و تحویل میده .( البته اگه مدل های بهترش که وای فای داره رو انتحاب کنی )
    بعد هم که آوردید منزل ، یه جای مناسب قرارش میدید و تموم ، نیاز به کارشناس نداره !
    تو ایران به هر کسی که دو تا سیم رو سر هم میبنده میگن کارشناس !!!
    میخواهید ارزونتر در بیاد هم میتونید بگردید دنبال یه مودم کارکرده و از یه آدم مطمئن بخرید
    آره تو ایران واسه تعارف به هم میگن مهندس!! که نشان مدرک گرایی که نه مدرک زدگیه.
    اولین بار که adsl شاتل رو گرفتم طرف گفت کارشناس میاد واسه نصب مودم وقتی اومد مرورگر رو باز کرد و چندتا عدد وارد کرد.با خودم گفتم عجب کار سختی! چند سال بعدش که رفتم نت مخابرات بگیرم به خانومه گفتم ببین غیر هزینه سرویس هیچ وجه اضافی نمیدم خودم بلدم مودم نصب کنم.

که اینطور پس مودم رو همون موقع تحویل میدن، امروز رفتم خدمات مشترکین پرسیدم غیر مدارک شناسایی یه قبض (آب برق گاز ) هم گفت لازمه. الان تازه به خونه فعلی نقل مکان کردیم و هنوز قبضی نیومده از طرفی تا آخر همین هفته نیاز ضروری به نت دارم به سرم زد قبض خونه قبلی رو ببرم بعد دیدم اینجوری آدرس رو هم باید عوضی بدم و اگه قرار باشه مودم رو خودشون بیارن لو میره.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

مودم رو خودشون نمیارن!
    یه راه هست که گفتن نامه از دفتر اسناد یا یه همچین چیزی ببری! درست یادم نیست! اما از 707 بپرس

همونجا مودم رو تحویل بدن نیازی به آدرس صحیح نداری! اما متاسفانه 15 تومن پول زور رو باید بدی!

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

همونجا مودم رو تحویل بدن نیازی به آدرس صحیح نداری!
    اتفاقا این قسمتش سادست بعد یه مدت آدرس جدید رو میدم میگم منزلمون عوض شده و دروغ هم نگفتم فقط کمی دیرتر گقتم. اگه کسی از شرکت ایرانسل یا پیمانکاراش نیان در خونه یا به تلفن ثابت اونجا زنگ نزنند نمیفهمند که چند هفته پیش اونجا بودیم و حالا تخلیه شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

دوستان شبانش الان رایگانه؟

5. این کاربر از darkest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان دیشب من 1 گیگ داشتم . صبح دیدم 200 مگ اضاف شده . فکر کنم چند شب پیش که ازم کم کرد الان اضاف شده . در ضمن شبانه رایگان هست دیشب 350 مگ دانلود کردم کم نکرد !

7. 2 کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دوستان به تصویر زیر نگاه کنید ، اول دوره که چک کردم 4 گیگ داشتم که استباطم این بود که 3 گیگ تعرفه 256 + 1 گیگ هدیه که قولش رو در سایت ایرانسل داده بود ( درصورت فعال بودن مودم در سه ماهه تابستان )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما الان میبینم جمع حجم مصرف شده و باقیمانده کمی از 5 گیگ هم رد میشه ! حجم مصرفیم رو هم 3.2 گیگ زده که دور از باورم هست.
    من همیشه آخر دوره 500 مگ هم اضافه میاوردم ! نه متوجه میشم چطوری 3 گیگ مصرف شده و نه متوجه میشم چه طوری حجم کل 5 گیگ شده!
    تست هم که کردم اگه مودم رو قبل ساعت 7 صبح از برق نکشم حجم مصرفی رو بیشتر میزنه .
    احساس میکنم سیستم هاشون قاطی کرده ، دوستان شما هم از قسمت گزارش مصرف چک کنید خبر بدین .مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

دوست عزیز. من موقع ثبت نام در شیراز مدارک رو دادم. گفتن فردا بیا مودم رو تحویل بگیر. فکر ن خودشون بیان. چون کار خاصی نداره. فقط مودمو میزنی تو برق. ا هم همونجا تست میکنه برات.

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

مهر داره تموم میشه هنوز خبری از جشنواره نیست .فکر کنم به خاطر نسل سوم دیگه کسی سراغ وایمکس نمیره برای همین جشنواره دیگه نگذاشتنه

داره خودمونی میشه arsham4005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

وایمکس ایرانسل دانلود رایگان شبانه داره؟ پس چرا تو سایتش چیزی ننوشته؟ اگه داره کسی میدونه چه ساعتاییه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

من که الان نامحدود دارم و هر چی میحوام دانلود میکنم. راستش ماه پیش دو مگ داشتم دوازده گیگ. شبا اینقدر میومد پایین سرعت چیزی دانلود نمیکرد. شما دوستان مگه مینید دانلود کنید که اینقدر دنبال رایگان بودن شبانش هستید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •