خوب شما وقتی خریدین این فریمویر رو داشت یا خریدین و بعد اپدیت کردین و به این فریم ویر رسوندید؟
------------------------------------------------------------------------------------------
100-150میفروشن
اره روی 3.55 کار میکنه تا جایی که من میدونم
خوب شما وقتی خریدین این فریمویر رو داشت یا خریدین و بعد اپدیت کردین و به این فریم ویر رسوندید؟
------------------------------------------------------------------------------------------
100-150میفروشن
اره روی 3.55 کار میکنه تا جایی که من میدونم
دوستان به Ps3 ميشه دسته متفرقه وصل كرد...؟؟؟
مثلا از اين دسته ها كه به pc وصل ميشه.
ماشالا دسته خودش انقد گرون شده جرات نميكنم بدم كسي باهاش بازي كنه![]()
قیمت دسته فابریکش مناسبه ... 2 مدل داره دیگه ...
درجه 1 90-95 ... درجه 2 50-55 ...
من مقایسشون کردم فرقی نداشن با هم ... همون درجه 2 مناسبه ... البته نظر من اینه ... شاید دوستان این نظر و نداشته باشن!
و اما بحث دسته متفرقه ... بله میشه ... من خودم با دسته USB که به لبتاپ وصل میکردم و بازی میکردم، به اینم وصل میکنم و بازی میکنم ...
فرقشم با دسته اصلیش اینه فقط دیگه دکمه هاش مثله دکمه های دسته اصلی Axis ندارن و وایرلس هم نیست!
سلام دوستان..میخواستم بدونم به نظرون الا خرید کنسول ps3 به صرفه هست یا نه با توجه به این که نسل جدید هم میخواد بیادد؟؟ اگه بخوام بگیرم میخوام بگم یکی از فامیل هامون که تو سوئد هست بگیره بفرسته که ارزون تر دربیاد..
از مدل هاش و این دانگل و اینا هم چیزی نمیدونم میشه راهنمایی کنید.ممنون![]()
ارزش داره بخريم نسل بعدي واسه ٢٠١٣ تاييد شده ؟؟؟؟
سلام بچه ها خوبین ؟
من چند وقتی بود ps3 روشن نکرده بودم خاک میخورد
حالا شنیدم یه چیزی به اسم دانگل اومده واسه بازی های جدید و اینا
راستش چیزی سر در نیاوردم
گفتم بیام اینجا بپرسم
الان همه ی بازی جدیدارو باید با این دانگل بازی کنیم؟
ارزش داره بخرم؟
از بازی های جدید چیزی هست که بشه بدون دانگل بازی کرد؟
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید![]()
دوست عزیز..ps3 الان -- شده فقط روشش یکم سخته.توی تیم as-team برید میفهمید.روش تبدیل cex to dexهست!دیروز این اتفاق افتاده که خبر خیلی خوبی هست.
من ps3 اسلیم کپی خور دارم.
وقتی باهاش میرم نت نوشته های فارسی رو درهم برهم میاره.خر تو خره.
یه برنامه ای، پچی چیزی نیست بذاریم روش درست بشه ؟؟
سلام خدمت اساتید
لطفا اگه ممکنه نحوه اتصال دو ps3 رو بهم ربرای بازی به صورت link شرح بدید من دو تا ایکسباکس رو به راحتی فقط با یک کابل شبکه به هم لینک کردم ولی ps3 رو نمیشه به اینصورت به هم شناسوند و تنضیمات دستی داره
سلام
اگه امکان داره یه نفر هم در مورد آنلاین بازی کردن modern warefare 2 va 3 توضیح بده چطوری میشه آنلاین بازی کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)