شاتل هم گند زده .هنوزم میگید مشکل از سرور سایت اسپیدتسته ؟
ادم نمیدونه کدوم شرکتو باید انتخاب کنه از یکی خلاص میشی اسیر یکی دیگه میشی .این مثلا 8 مگه که پروفایل گیمش هم فعاله قبلا اینطوری نبود بین المللش کامل میداد الان انگار یک چهارمه سرعت داخلیه
شاتل هم گند زده .هنوزم میگید مشکل از سرور سایت اسپیدتسته ؟
ادم نمیدونه کدوم شرکتو باید انتخاب کنه از یکی خلاص میشی اسیر یکی دیگه میشی .این مثلا 8 مگه که پروفایل گیمش هم فعاله قبلا اینطوری نبود بین المللش کامل میداد الان انگار یک چهارمه سرعت داخلیه
دوستان رنج آیپی 31 شروع میشه چرا همش با فیلترشکن مشکل دارن؟ چه فیلترشکنی استفاده کنیم. جالبه فیلترشکن وصل میشه ولی تلگرام روی کانکشن هست. حالا اگه یه لحظه با نت خط وصل بشم بعد برگردم به وای فای که شاتله درست میشه . راه حل چیه؟؟
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
بنظرم رو رنج 151 مشکل برا من بیشتر داشت رنج 31 نورد اکسپرس وایپر عالی کار میکنن
دوستان شاتل اومده بیخودی اینترنتش رو گرون کرده
ارزش نداره دیگه
من داشتم جمع کردم اومدم سمت های وب
الان سه روزه دارمش فرقی با شاتل نداشت
صرفا ارزونتر و ترافیک ش هم بیشتره
اگه خیلی ها انصراف بدن سرویس شون رو شاتل مجبور میشه قیمت ش رو برگردونه به حالت قبل
سلام
دوستان شما جدیدا مشکل نوسان پینگ و تایم اوت پیدا نکردین ؟
چرا من رو پروفايل گيم اين مشكلو دارم حتي پهناي باندم نوسان داره
سلام
دوستان لطفا راهنمای کنید
چند وقته سرعت باز کردن صفحات خیلی کم شده مخصوصا سایتهای خارجی خیلی دیر لود میکنه با دانلود منیجر اگر فایلی میخواد دانلود کنه سرعت معمولیه یعنی سرعت دانلود تغریبا محدود نشده مثل قبل است اما باز کردن صفحات خیلی زمان میبره مخصوصا موقعی که با vp ..... میخواهید سایت باز کنید یا مثلا سایت youtube کلا خیلی دیر لود میکنه چکار کنیم برای رفع مشکل ممنون
پروتکل های openvpn کلا مشکل دار هستن رو شاتل از فیلترشکن های ipsec ikev2 استفاده کنید
و dns هاتون رو تغیر بدید و ی کلیر کش هم مرورگرتونو بدید
![]()
خودت dns چی گذاشتی ؟
این بذار تو مودم
1.1.1.1
1.0.0.1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)