جالبه برای من وقتی داشتم دفترچه رو میدادم گفت فردا بیا و المثنی رو بگیر !! فرداش رفتم برگه رو داد ! فکر کنم 24 ساعته میدن
جالبه برای من وقتی داشتم دفترچه رو میدادم گفت فردا بیا و المثنی رو بگیر !! فرداش رفتم برگه رو داد ! فکر کنم 24 ساعته میدن
البته درسته 24 ساعت هم ممکنه بدن اما من سه چهار روز رو گفتم دیگه حداکثرش بود شاید طرف شیرازی باشه!!!
sent from my open source device
بنده از شیراز اقدام کردم فردا صبحش رفتم المثنی رو گرفتم! شاید 24 ساعتم نشد!![]()
بچه ها در مورد امتحاناتی که در اموزشی میگیرنو در تعیین درجه موثر هستش ممنون میشم یه توضیحی بدید ؟
اینکه به چه صورت هستش ؟ تستی هستش دیگه ؟ شفاهی هم می پرسند ؟ ازمون عملی هم دارن ؟
و اینکه دیگه چه چیز هایی در درجه موثر هستش ؟
به زودی نظام وظیفه کل کار رو به پلیس +10 واگذار میکنه و دیگه برگه ها رو پست نمیکند
مشخصات رو پلیس میزنه همونجا برگه سبز میده
دوست عزیز شما بری اموزشی خودشون میگن امتحانات خیلی تاثیر داره و هرکی نمرش کم باشه بهش درجه کم میدن یا تجدید دوره میشن
این ها همش الکی هست . هیچ تاثیری در درجه نداره
انتحانات کتبی اکثرا تستی هست که اکثر درمورد اسلحه و غیره هست
امتحانات شفاهی که مربوط به اصول دین هست
امتحانات عملی هم شامل صف جمع و رژه و تمرینات بدنی و شاید باز و بسته کردن اسلحه هست
اره داره همینجور میشه! برای من که اصلا برگ سبز در خونه نیومد!!! با همون المثنی امریه گرفتم..حالا باید ببینم برگ سفید میاد یا اونم نمیاد!؟!
اصن تو فکرش نباش همش الکی![]()
خدا كنه همين طور كه شما ميفرماييد باشه.
اقا اصولا در حين خدمت تو نيرو انتظامي جيزي هست كه ادم دلشو به اون خوش كنه؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)