تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1182 از 1291 اولاول ... 182682108211321172117811791180118111821183118411851186119212321282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,811 به 11,820 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام من سه ماه پیش وایمکس ایرانسل داشتم هنوز هم مودمم رو دارم و اشتراک هم سر زدم هنوز فعاله.توی این سه ماه اسیاتک گرفتم.اون موقع که وایمکس بودم سرعت توی شب زیر هشت بود و توی روز زیر بیست.512 با 4 گیگ رایگان داشتم که با یک گیگ بسته افزایشی ماهی پنج گیگ مصرف می کردم وقتی به اسیاتک اومدم دو مگابیت با 10 گیگ رایگان گرفتم .خوشحال بودم گفتم حجم اضافه می اورم چقدر خوشحال بودم ماه اول 20 گیگ و خورده ای شارژ کردم ماه دوم دو هفته 10 گیگ رو مصرف کردم و ماه پیش یک هفته مونده بود تموم کردم.دلم برای ایرانسل تنگ شده.نمی دونم سرعتش خوبه یا مثل موقع جام جهانی اذیت می کنه .البته این رو بگم که با اسیاتک حسابی از دانلود شبانه اش استفاده میکنم ولی ایکاش مثل وایمکس بود.

2. این کاربر از xxx1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان این سیگنال چطوره؟

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

سلام
    1- من قبلا ADSL شاتل و مخابرات داشتم الان اجبارا باید وایمکس بگیرم(و شایدم 3G ) دانلود زیادی ندارم ولی سرعت وبگردی برام مهمه نمیخوام علاف بازشدن سایت باشم.
    با یکی از دوستان که وایمکس داشت مشورت کردم که 128 اعتباری بگیرم، خودش 256 داشت و اصرار میکرد 512 بگیرم میگفت 512 وایمکس در حد 128 adsl هستش!!!
    واقعا اینطوریه کسی از دوستان تجربه هر دو سرویس رو داشته یعنی برای داشتن کیفیت 128 adsl باید 512 وایمکس بگیرم؟

2- مبین نت ظاهرا شبانه رایگان داره . تو سایت ایرانسل قسمت تعرفه هاش چیزی نگفته ولی تو این تاپیک چند تا پست دربارش چیزایی نوشته بودند!!!

3- امکان فروش مودم وجود داره چون من حداکثرا تا یکسال از وایمکس استفاده کنم بعد دیگه کلا... ، میشه مودم رو فروخت؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

راستی یه سوال دیگه این طرح چطوره؟
    اعتباری یک ماهه 128 نامحدود 27 ت
    1. سرعت طرح نامحدود کمتر نیست نسبت به حجمی؟
    2.در یک ماه حداکثر چقدر میشه دانلود کرد(و آپلود)

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام
    1- من قبلا ADSL شاتل و مخابرات داشتم الان اجبارا باید وایمکس بگیرم(و شایدم 3G ) دانلود زیادی ندارم ولی سرعت وبگردی برام مهمه نمیخوام علاف بازشدن سایت باشم.
    با یکی از دوستان که وایمکس داشت مشورت کردم که 128 اعتباری بگیرم، خودش 256 داشت و اصرار میکرد 512 بگیرم میگفت 512 وایمکس در حد 128 adsl هستش!!!
    واقعا اینطوریه کسی از دوستان تجربه هر دو سرویس رو داشته یعنی برای داشتن کیفیت 128 adsl باید 512 وایمکس بگیرم؟

2- مبین نت ظاهرا شبانه رایگان داره . تو سایت ایرانسل قسمت تعرفه هاش چیزی نگفته ولی تو این تاپیک چند تا پست دربارش چیزایی نوشته بودند!!!

3- امکان فروش مودم وجود داره چون من حداکثرا تا یکسال از وایمکس استفاده کنم بعد دیگه کلا... ، میشه مودم رو فروخت؟
    نمیشه وایمکس ایرانسل رو با adsl مقایسه کرد ، ازین نظر که وایمکس ایرانسل سرعت تعرفه هاش همون چیزی هست که باید باشه ، یعنی تعرفه اسمی و تعریف شده با چیزی که استفاده میکنی یکی هست ، بعضی شرکت ها اسما مثلا 256 میدن به کاربر ، ولی در عمل 512 هست !
    اصلا فکر مبین نت نباش ، من دو مگ مبین نت هم داشتم و باید بگم در باز کردن صفحات به پای 256 وایمکس ایرانسل هم نمیرسه !
    نه اینکه سرعتش کم بود ، سرعتش بالای 200 بود ولی پینگ واقعا مزخرفی داشت و در باز شدن صفحات وب فقط سرعت ملاک نیست ، پینگ هم خیلی تاثیر داره !
    شاید دیدین مثلا سرعت نت خوبه ولی تو باز کردن صفحات وب یه مکث طولانی میکنه بعد یه دفعه کل صفحه لود میشه ، این به خاطر همون پینگ بد هست .

اینکه امکان فروش مودم وجود داشته باشه در آینده یا نه ، نمیشه از الان پیش بینی کرد اون هم به خاطر راه افتادن 3G موبایل .
    یعنی اگه وایمکس شبانه رو حذف کنه ، استفاده کردن ازش توجیه عقلانی نداره ، طرف میره سراغ 3G ایرانسل یا همراه اول .
    اگه شبانه حذف نشه ، مشتری خودش رو داره ، مخصوصا هموطنانمون در جنوب کشور زیاد وایمکس استفاده میکنن

من الان تعرفه 256 وایمکس ایرانسل دارم که سرعت دانلودش 35 هست ، باز کردن صفحات بدون مشکل هست و بدون علافی میشه وبگردی کرد ، فقط باید تا جایی که میتونید آنتن مودم رو بهتر کنید تا پینگ ثبات پیدا کنه و یه خط در میون تایم اوت نده ، اونوقت میشه راحت وبگردی کرد.

7. 2 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

راستی یه سوال دیگه این طرح چطوره؟
    اعتباری یک ماهه 128 نامحدود 27 ت
    1. سرعت طرح نامحدود کمتر نیست نسبت به حجمی؟
    2.در یک ماه حداکثر چقدر میشه دانلود کرد(و آپلود)
    من قبلا گرفتم ، سرعت دانلود 15 هست و سرعت آپلود 7 کیوبایت
    سرعت نامحدود با حجمی هم فرقی نداره ، اگه منطقه شما کاربر وایمکس زیاد نباشه نهایت سرعت رو خواهید داشت هر تعرفه ای که باشه .
    با توجه به سرعت کمش به فکر دانلود نمیشه بود ، برای دانلود زدن به شکل نامحدود حداقل به فکر 512 باید باشید که 70 تا سرعت بده

9. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دوستان این سیگنال چطوره؟
    سیگنالت نسبتا خوبه ، هر چی بتونی میزان RSSI رو پائین بیاری پینگت بهتر میشه ، البته در حد 20 الی 40
    یعنی اگه پینگت 230 باشه با دستور ping 4.2.2.4 -t ، آنتن رو بهتر کنی تا 190 هم دیدم پائین میاد .

بعضی دکل ها CINR قوی تر هست و مودم اتوماتیک وصل میشه به دکلی که CINR بهتری داره ولی اگر پیدا کنید روی کدوم دکل RSSI کمتر میشه و به اون وصل بشید پینگ پائین میاد که بهتره .
    Last edited by mehr1362; 11-10-2014 at 15:08.

11. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

مودمم fmm-130 هست ولی فکر نکنم با ریست برگرده,
    اگه ممکنه شما فرکانس ها رو بنویس اینجا و یا یه عکس از روی فرکانس هاش بگیر و بزار.
    مرسی
    بفرما

13. این کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

نمیشه وایمکس ایرانسل رو با adsl مقایسه کرد ، ازین نظر که وایمکس ایرانسل سرعت تعرفه هاش همون چیزی هست که باید باشه ، یعنی تعرفه اسمی و تعریف شده با چیزی که استفاده میکنی یکی هست ، بعضی شرکت ها اسما مثلا 256 میدن به کاربر ، ولی در عمل 512 هست !
    اصلا فکر مبین نت نباش ، من دو مگ مبین نت هم داشتم و باید بگم در باز کردن صفحات به پای 256 وایمکس ایرانسل هم نمیرسه !
    نه اینکه سرعتش کم بود ، سرعتش بالای 200 بود ولی پینگ واقعا مزخرفی داشت و در باز شدن صفحات وب فقط سرعت ملاک نیست ، پینگ هم خیلی تاثیر داره !
    شاید دیدین مثلا سرعت نت خوبه ولی تو باز کردن صفحات وب یه مکث طولانی میکنه بعد یه دفعه کل صفحه لود میشه ، این به خاطر همون پینگ بد هست .

اینکه امکان فروش مودم وجود داشته باشه در آینده یا نه ، نمیشه از الان پیش بینی کرد اون هم به خاطر راه افتادن 3G موبایل .
    یعنی اگه وایمکس شبانه رو حذف کنه ، استفاده کردن ازش توجیه عقلانی نداره ، طرف میره سراغ 3G ایرانسل یا همراه اول .
    اگه شبانه حذف نشه ، مشتری خودش رو داره ، مخصوصا هموطنانمون در جنوب کشور زیاد وایمکس استفاده میکنن

من الان تعرفه 256 وایمکس ایرانسل دارم که سرعت دانلودش 35 هست ، باز کردن صفحات بدون مشکل هست و بدون علافی میشه وبگردی کرد ، فقط باید تا جایی که میتونید آنتن مودم رو بهتر کنید تا پینگ ثبات پیدا کنه و یه خط در میون تایم اوت نده ، اونوقت میشه راحت وبگردی کرد.
    خيلي ممنون از اينکه وقت گذاشتي و خط به خط جواب دادي.
    نصب مودم کار سختيه؟ بخاطر مسائل مالي ترجيح ميدم پول ندم به کارشناس نصب مودم. ميشه از طريق راهنمايي هاي بچه هاي تالار خودم نصبش کنم.

15. این کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

خيلي ممنون از اينکه وقت گذاشتي و خط به خط جواب دادي.
    نصب مودم کار سختيه؟ بخاطر مسائل مالي ترجيح ميدم پول ندم به کارشناس نصب مودم. ميشه از طريق راهنمايي هاي بچه هاي تالار خودم نصبش کنم.
    خواهش میکنم ...
    شما وقتی از نمایندگیش بخری همونجا تنظیمات رو واست اوکی میکنه ، یه تعرفه که دوست داری رو همونجا فعال میکنه و هزینش با قیمت مودم جمع میشه ، از طریق وای فای عملکرد مودم و ارتباط اینترنتی رو واست تست میزنه و تحویل میده .( البته اگه مدل های بهترش که وای فای داره رو انتحاب کنی )
    بعد هم که آوردید منزل ، یه جای مناسب قرارش میدید و تموم ، نیاز به کارشناس نداره !
    تو ایران به هر کسی که دو تا سیم رو سر هم میبنده میگن کارشناس !!!
    میخواهید ارزونتر در بیاد هم میتونید بگردید دنبال یه مودم کارکرده و از یه آدم مطمئن بخرید
    Last edited by mehr1362; 12-10-2014 at 20:24.

17. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •