داداش واقعا ممنون از اینکه وقت گذاشتین این مطالبو نوشتین...
دقیقا همینو میخواستم فردا یا پس فردا خودم باید نصبش کنم ببینم میتونم ویندوزم سون هستش
اطلاعات مفیدی دادین مخصوصا vpi & vci
ممنون![]()
داداش واقعا ممنون از اینکه وقت گذاشتین این مطالبو نوشتین...
دقیقا همینو میخواستم فردا یا پس فردا خودم باید نصبش کنم ببینم میتونم ویندوزم سون هستش
اطلاعات مفیدی دادین مخصوصا vpi & vci
ممنون![]()
سلام دوستان من میخوام یه مودم بگیرم وایرس باشه شرکت شاتل بهم گفت باید مارک زاکسیل بگیرم قیمت کردم گفتن بهم 75 تومن میشه یه راهنمایی کنید من چه مدلی بگیرم ؟ مارک دیگه ای میتونم بگیرم؟
ممنون
ولی فریمور نمیدونم چی چیه؟؟:43:
wds و repeater هم همینطور!:43:
اون دیگه چه فلشیه؟به درد چی میخوره؟
آخه اینجا همش دی لینک داشتند ولی تو نت بچه ها همه میگن تی پی بگیر یکیش شما
پس همین تی پی رو بگیرم
Last edited by arashlolos; 10-04-2011 at 23:15.
از یکی پرسیدم گفت فقط پورت لن رو وصل کن بعد یه کانکشن pppoe بساز و بعد یوزر پسورد رو وارد کن و وصل شو و حالشو ببرنوشته شده توسط esool [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادش بخیر
یاد موقعی افتادم که می خواستم خودم ADSL و راه بندازم
میدونم چه حالی داری![]()
خیلی حس بدیه وقتی بخوای وصل بشی و نشه
حیف که ویندوز 7 کار نکردم وگرنه بهتر بهت می گفتم
ولی خوب من اینا رو میگم
کلاً کار ساده ایه
دوتا نکته مهمه:
1- شما برای اتصال به اینترنت به دو تا عددنیاز داری VPI و VCI
که از شرکتی که ازش سرویس گرفتی می پرسی که (البته تو سایت هم بگردی پیدا میکنی)
2- شما اگر مودمت وایرلسه و میخوای از وایرلسش هم استفاده کنی باید از کانکشن pppoe استفاده کنی که اتوماتیک همیشه وصله و هر موقع خواستی حتی زمانی که سیستم Base خاموشه بتونی با وایرلس به اینترنت وصل بشی اما اگر فقط از مودم برای یه سیستم استفاده میکنی و وایرلس نداره یا نمیخوای استفاده کنی میتونی از کانکشن Bridge استفاده کنی
حالا از اول کار شروع می کنیم
شما كابل LAN رو به كيس و سر دیگشو به مودم میزنی
بعد از اينكه شناخته شد توي IE یا مرورگرتون IP Adress رو بزنيد (یه عددی مثله 192.168.2.1 که پشت مودم زده به همراه یوزر و پسورد)
سپس با يوزر و پسورد وارد تنظيمات مودم میشید تا مودم رو کانفیگ یا به قولی سازگارش کنید
حالا بسته به مودمت صفحه ها فرق میکنه ولی شما بزن برو جلو چون بقه مسای مهم نیست تا جایی که حالت کانکشن رو ازت میپرسه و VCI و VPI.حالا بسته به کانکشنی که انتخاب میکنی اگر pppoe باشه همون جا یوزر و پسورد رو میزنی و Save میکنی اما اگر حالت Bridge رو انتخاب کردی دیگه یوزر و پسورد نمیخواد و باید از طریق network connection یه کانکشن جدا درست کنی مثله DIal up که هر موقعی که خواستی بری تو اینترنت.
ساختن کانکشن هم توی پست اول همین تاپیک یه لینک هست از سایت چاوش توی اون گفته
به همین راحتی![]()
اینجوری هم میشه؟؟![]()
با سلام و خسته نباشید
مودمی که من رو لپ تاپم نصب کردم آلفکس- دو ماه پیش اشتراک اینترنت ADSL رو گرفتم ولی فقط چند بار کانکت شدم ویندوز عوض کردم یه مودم دیگه رو هم امتحان کردم ولی باز کانکت نمیشه- مخابرات هم اطمینان داده که عیب از سرور نیست چون بقیه کاربرا این مشکلو ندارن. چند بار هم مودمو ریبوت REBOOT کردم ولی همچنان Address not found خواهش میکنم راه چاره بگید کلافه شدم
بله میشه
چه خوب گفته دمش گرم
من اگه میدونستم اینجوری هم میشه این جوری وصل می شدم![]()
فیرمور نرم افزاریه که روی مودم هست , و قابل بروز رسانی است
در حالت ریپیتر میشه از مودم برای تقویت سیگنال برای فواصل دور که سیگنال ضعیف میشه استفاده کرد. منتها 2 تا نیازه یکی بعنوان مودم بعد اون یکی بعنوان ریپیتر . بعبارت بهتر ارتباط بی سیم 2 تا مودم روتر وایربس است.
منظور از فلش هم میزان حافظه موجود روی مودمه. که خب هرچی بیشتر باشه بهتره و نشاندهنده اینه که امکان بروز رسانی نرم افزار مودم با نگارشهای جدیدتر که حجم بیشتری ممکنه داشته باشن وجود داره. که برای کار معمول اینترنت مهم نیست
هردو خوبن. tp انتخاب بهتریه. چون تعداد زیادتری هم دارند(حداقل در ایران ) اگر اشکالی در راه اندازی بوجود بیاد میتونن کمک کنند. ضمن اینکه w8960 هم پرطرفداره .(مثل استرالیا) منتها حدود 70 تومنه. که اگر شبکه بی سیم داخلی نداری مهم نیست .
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------
هرچی دوست داری بگیر. منتها راه اندازیش با خودته و کمکی بهت نمی کنند. فقط با مودم خودشون میان و تست می کنند
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
مدل دقیق مودم چیه؟ میتونی Ip دیفالت مودم رو عوض کنی ببینی فرقی میکنه . چون مخابرات از قرار با ip 192.168.1.1
مشکل داره.
سلام به همه
من جدیداً یه اکسس پوینت گرفتم و به مودم ایسوس 602 نصب کردم ولی با موبایل نمی تونم به اینترنت وصل بشم
تنظیمات مودمم pppoe هست و داخل تنظیمات مودم یوزر و پسورد زدم ولی باز هم باید کانکشن pppoe درست کنم تا وصل بشه
یه نفر رو هم آوردم گفت باید با شرکتی که اینترنت گرفتی بگی کانکشن مستقیم برات درست کنه تا اینترنت مستقیم وارد اکسس پوینت بشه نمیدونم باید چیکار کنم آیا میشه اکسس پوینت رو جدا به یه کارت شبکه دیگه کیسم وصل کنم و و بتونم با موبایل به نت وصل بشم
اگه میشه راهنمایی کنین - اکسس پوینتم TP link WR542G هست
یا علی
یعنی بدون کانکشن نرم افزاری نمی تونید در حالت pppoe که در مودم ست کردید به نت وصل بشید ؟ اگر نه که اول اینو درست کنید بعد بریم مرحله بعد. اینترنت کدوم شرکته..
با سلام
شما سعي كنيد با هر دو كانكشن Bridge و PPPoE وصل بشيد
شايد يكيشون رو به درستي تنظيم نميكنيد و وصل نميشه
موفق باشيد.
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
با سلام
براي استفاده از وايرلس اكسس پوينت بايد در حالت PPPoE فقط مودم رو تنظيم كنيد روي اكسس پوينت
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)