تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1182 از 1759 اولاول ... 1826821082113211721178117911801181118211831184118511861192123212821682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,811 به 11,820 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

یادش بخیر
    یاد موقعی افتادم که می خواستم خودم ADSL و راه بندازم
    میدونم چه حالی داری
    خیلی حس بدیه وقتی بخوای وصل بشی و نشه
    حیف که ویندوز 7 کار نکردم وگرنه بهتر بهت می گفتم
    ولی خوب من اینا رو میگم
    کلاً کار ساده ایه
    دوتا نکته مهمه:
    1- شما برای اتصال به اینترنت به دو تا عددنیاز داری VPI و VCI
    که از شرکتی که ازش سرویس گرفتی می پرسی که (البته تو سایت هم بگردی پیدا میکنی)
    2- شما اگر مودمت وایرلسه و میخوای از وایرلسش هم استفاده کنی باید از کانکشن pppoe استفاده کنی که اتوماتیک همیشه وصله و هر موقع خواستی حتی زمانی که سیستم Base خاموشه بتونی با وایرلس به اینترنت وصل بشی اما اگر فقط از مودم برای یه سیستم استفاده میکنی و وایرلس نداره یا نمیخوای استفاده کنی میتونی از کانکشن Bridge استفاده کنی

حالا از اول کار شروع می کنیم
    شما كابل LAN رو به كيس و سر دیگشو به مودم میزنی
    بعد از اينكه شناخته شد توي IE یا مرورگرتون IP Adress رو بزنيد (یه عددی مثله 192.168.2.1 که پشت مودم زده به همراه یوزر و پسورد)
    سپس با يوزر و پسورد وارد تنظيمات مودم میشید تا مودم رو کانفیگ یا به قولی سازگارش کنید
    حالا بسته به مودمت صفحه ها فرق میکنه ولی شما بزن برو جلو چون بقه مسای مهم نیست تا جایی که حالت کانکشن رو ازت میپرسه و VCI و VPI.حالا بسته به کانکشنی که انتخاب میکنی اگر pppoe باشه همون جا یوزر و پسورد رو میزنی و Save میکنی اما اگر حالت Bridge رو انتخاب کردی دیگه یوزر و پسورد نمیخواد و باید از طریق network connection یه کانکشن جدا درست کنی مثله DIal up که هر موقعی که خواستی بری تو اینترنت.
    ساختن کانکشن هم توی پست اول همین تاپیک یه لینک هست از سایت چاوش توی اون گفته
    به همین راحتی
    داداش واقعا ممنون از اینکه وقت گذاشتین این مطالبو نوشتین...
    دقیقا همینو میخواستم فردا یا پس فردا خودم باید نصبش کنم ببینم میتونم ویندوزم سون هستش
    اطلاعات مفیدی دادین مخصوصا vpi & vci
    ممنون

2. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MRMadadiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام یه مودم بگیرم وایرس باشه شرکت شاتل بهم گفت باید مارک زاکسیل بگیرم قیمت کردم گفتن بهم 75 تومن میشه یه راهنمایی کنید من چه مدلی بگیرم ؟ مارک دیگه ای میتونم بگیرم؟

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

مدل جدیدتر یعنی w8901g با فیرمور جدیدتر؟ الان نسخه 3.5 است. ولی ممکنه ورژن 6 هم بیاد. چون در سایت tplink
    فیرمور نسخه 6 گذاشته شده.
    dlink 2640 بدیش اینه که قابلیت جداشدن انتن نداره ولی در عوض wds داره که میشه بعنوان repeater ازش استفاده کرد. ضمن اینکه گاهی وایرلسش اذیت میکنه و بردش هم به نسبت کمتره.
    dlink حافظه فلش 4 مگی داره و چیپ broadcom ولی w8901g فلش2 مگی داره و چیپ trendchip . برای کار ما عملا فرقی نمیکنه . سایت فارسی نمایندگی tp و خود tp پشتیبانی خوبی میدن و اطلاع رسانی خوبی دارند . گارانتیش 1 سال تعویض و 2 سال تعمیر رایگان است . همین tp پیشنهاد میشه.
    ممنون
    ولی فریمور نمیدونم چی چیه؟؟:43:
    wds و repeater هم همینطور!:43:
    اون دیگه چه فلشیه؟به درد چی میخوره؟
    آخه اینجا همش دی لینک داشتند ولی تو نت بچه ها همه میگن تی پی بگیر یکیش شما
    پس همین تی پی رو بگیرم

Last edited by arashlolos; 10-04-2011 at 23:15.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    اسلامشهر خیابون امام خمینی

پيش فرض

نوشته شده توسط esool [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یادش بخیر
    یاد موقعی افتادم که می خواستم خودم ADSL و راه بندازم
    میدونم چه حالی داری
    خیلی حس بدیه وقتی بخوای وصل بشی و نشه
    حیف که ویندوز 7 کار نکردم وگرنه بهتر بهت می گفتم
    ولی خوب من اینا رو میگم
    کلاً کار ساده ایه
    دوتا نکته مهمه:
    1- شما برای اتصال به اینترنت به دو تا عددنیاز داری VPI و VCI
    که از شرکتی که ازش سرویس گرفتی می پرسی که (البته تو سایت هم بگردی پیدا میکنی)
    2- شما اگر مودمت وایرلسه و میخوای از وایرلسش هم استفاده کنی باید از کانکشن pppoe استفاده کنی که اتوماتیک همیشه وصله و هر موقع خواستی حتی زمانی که سیستم Base خاموشه بتونی با وایرلس به اینترنت وصل بشی اما اگر فقط از مودم برای یه سیستم استفاده میکنی و وایرلس نداره یا نمیخوای استفاده کنی میتونی از کانکشن Bridge استفاده کنی

حالا از اول کار شروع می کنیم
    شما كابل LAN رو به كيس و سر دیگشو به مودم میزنی
    بعد از اينكه شناخته شد توي IE یا مرورگرتون IP Adress رو بزنيد (یه عددی مثله 192.168.2.1 که پشت مودم زده به همراه یوزر و پسورد)
    سپس با يوزر و پسورد وارد تنظيمات مودم میشید تا مودم رو کانفیگ یا به قولی سازگارش کنید
    حالا بسته به مودمت صفحه ها فرق میکنه ولی شما بزن برو جلو چون بقه مسای مهم نیست تا جایی که حالت کانکشن رو ازت میپرسه و VCI و VPI.حالا بسته به کانکشنی که انتخاب میکنی اگر pppoe باشه همون جا یوزر و پسورد رو میزنی و Save میکنی اما اگر حالت Bridge رو انتخاب کردی دیگه یوزر و پسورد نمیخواد و باید از طریق network connection یه کانکشن جدا درست کنی مثله DIal up که هر موقعی که خواستی بری تو اینترنت.
    ساختن کانکشن هم توی پست اول همین تاپیک یه لینک هست از سایت چاوش توی اون گفته
    به همین راحتی
    از یکی پرسیدم گفت فقط پورت لن رو وصل کن بعد یه کانکشن pppoe بساز و بعد یوزر پسورد رو وارد کن و وصل شو و حالشو ببر
    اینجوری هم میشه؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    مودمی که من رو لپ تاپم نصب کردم آلفکس- دو ماه پیش اشتراک اینترنت ADSL رو گرفتم ولی فقط چند بار کانکت شدم ویندوز عوض کردم یه مودم دیگه رو هم امتحان کردم ولی باز کانکت نمیشه- مخابرات هم اطمینان داده که عیب از سرور نیست چون بقیه کاربرا این مشکلو ندارن. چند بار هم مودمو ریبوت REBOOT کردم ولی همچنان Address not found خواهش میکنم راه چاره بگید کلافه شدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه esool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از یکی پرسیدم گفت فقط پورت لن رو وصل کن بعد یه کانکشن pppoe بساز و بعد یوزر پسورد رو وارد کن و وصل شو و حالشو ببر
    اینجوری هم میشه؟؟
    بله میشه
    چه خوب گفته دمش گرم
    من اگه میدونستم اینجوری هم میشه این جوری وصل می شدم

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ممنون
    ولی فریمور نمیدونم چی چیه؟؟:43:
    wds و repeater هم همینطور!:43:
    اون دیگه چه فلشیه؟به درد چی میخوره؟
    آخه اینجا همش دی لینک داشتند ولی تو نت بچه ها همه میگن تی پی بگیر یکیش شما
    پس همین تی پی رو بگیرم

فیرمور نرم افزاریه که روی مودم هست , و قابل بروز رسانی است
    در حالت ریپیتر میشه از مودم برای تقویت سیگنال برای فواصل دور که سیگنال ضعیف میشه استفاده کرد. منتها 2 تا نیازه یکی بعنوان مودم بعد اون یکی بعنوان ریپیتر . بعبارت بهتر ارتباط بی سیم 2 تا مودم روتر وایربس است.

منظور از فلش هم میزان حافظه موجود روی مودمه. که خب هرچی بیشتر باشه بهتره و نشاندهنده اینه که امکان بروز رسانی نرم افزار مودم با نگارشهای جدیدتر که حجم بیشتری ممکنه داشته باشن وجود داره. که برای کار معمول اینترنت مهم نیست
    هردو خوبن. tp انتخاب بهتریه. چون تعداد زیادتری هم دارند(حداقل در ایران ) اگر اشکالی در راه اندازی بوجود بیاد میتونن کمک کنند. ضمن اینکه w8960 هم پرطرفداره .(مثل استرالیا) منتها حدود 70 تومنه. که اگر شبکه بی سیم داخلی نداری مهم نیست .

---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------

سلام دوستان من میخوام یه مودم بگیرم وایرس باشه شرکت شاتل بهم گفت باید مارک زاکسیل بگیرم قیمت کردم گفتن بهم 75 تومن میشه یه راهنمایی کنید من چه مدلی بگیرم ؟ مارک دیگه ای میتونم بگیرم؟
    هرچی دوست داری بگیر. منتها راه اندازیش با خودته و کمکی بهت نمی کنند. فقط با مودم خودشون میان و تست می کنند

---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------

با سلام و خسته نباشید
    مودمی که من رو لپ تاپم نصب کردم آلفکس- دو ماه پیش اشتراک اینترنت ADSL رو گرفتم ولی فقط چند بار کانکت شدم ویندوز عوض کردم یه مودم دیگه رو هم امتحان کردم ولی باز کانکت نمیشه- مخابرات هم اطمینان داده که عیب از سرور نیست چون بقیه کاربرا این مشکلو ندارن. چند بار هم مودمو ریبوت REBOOT کردم ولی همچنان Address not found خواهش میکنم راه چاره بگید کلافه شدم
    مدل دقیق مودم چیه؟ میتونی Ip دیفالت مودم رو عوض کنی ببینی فرقی میکنه . چون مخابرات از قرار با ip 192.168.1.1
    مشکل داره.

9. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen1104's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام به همه
    من جدیداً یه اکسس پوینت گرفتم و به مودم ایسوس 602 نصب کردم ولی با موبایل نمی تونم به اینترنت وصل بشم
    تنظیمات مودمم pppoe هست و داخل تنظیمات مودم یوزر و پسورد زدم ولی باز هم باید کانکشن pppoe درست کنم تا وصل بشه
    یه نفر رو هم آوردم گفت باید با شرکتی که اینترنت گرفتی بگی کانکشن مستقیم برات درست کنه تا اینترنت مستقیم وارد اکسس پوینت بشه نمیدونم باید چیکار کنم آیا میشه اکسس پوینت رو جدا به یه کارت شبکه دیگه کیسم وصل کنم و و بتونم با موبایل به نت وصل بشم
    اگه میشه راهنمایی کنین - اکسس پوینتم TP link WR542G هست
    یا علی

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام به همه
    من جدیداً یه اکسس پوینت گرفتم و به مودم ایسوس 602 نصب کردم ولی با موبایل نمی تونم به اینترنت وصل بشم
    تنظیمات مودمم pppoe هست و داخل تنظیمات مودم یوزر و پسورد زدم ولی باز هم باید کانکشن pppoe درست کنم تا وصل بشه
    یه نفر رو هم آوردم گفت باید با شرکتی که اینترنت گرفتی بگی کانکشن مستقیم برات درست کنه تا اینترنت مستقیم وارد اکسس پوینت بشه نمیدونم باید چیکار کنم آیا میشه اکسس پوینت رو جدا به یه کارت شبکه دیگه کیسم وصل کنم و و بتونم با موبایل به نت وصل بشم
    یا علی

یعنی بدون کانکشن نرم افزاری نمی تونید در حالت pppoe که در مودم ست کردید به نت وصل بشید ؟ اگر نه که اول اینو درست کنید بعد بریم مرحله بعد. اینترنت کدوم شرکته..

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    با سلام
    شما سعي كنيد با هر دو كانكشن Bridge و PPPoE وصل بشيد
    شايد يكيشون رو به درستي تنظيم نميكنيد و وصل نميشه

موفق باشيد.

---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------

سلام به همه
    یا علی
    با سلام
    براي استفاده از وايرلس اكسس پوينت بايد در حالت PPPoE فقط مودم رو تنظيم كنيد روي اكسس پوينت

موفق باشيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •