کیف های ضد ضربه دارای لایه های ضخیمی هستند که چهار طرف، بالا و ته کیف برای جلوگیری از صدمه به دوربین تعبیه شده است. به راحتی با فشار دادن کیف می توان پی برد که آیا ضد ضربه است یا خیر؟
کیف های ضد ضربه دارای لایه های ضخیمی هستند که چهار طرف، بالا و ته کیف برای جلوگیری از صدمه به دوربین تعبیه شده است. به راحتی با فشار دادن کیف می توان پی برد که آیا ضد ضربه است یا خیر؟
حتما نیازی نیست که از مورچه و خزندگان عکس ماکرو بگیری. می توانی از یک میوه ، پوست میوه، عینک، خودکار یا مداد، گل های طبیعی و مصنوعی، گلدان و... عکس های ماکرو تهیه کنی.
حتما عکس هایی هم از سه پایه و کیف با ذکر مارک و قیمت آن ها بگذار.
باز هم مبارکه.
کیف دوربین من
Vanguard UpRise 15
قانونا باید ضد ضربه و ضد اب باشه طبق توضیحات کاتالوگش
ابعاد : 165*105*150
محتوای مخفی: چند عکس
ولی ایکاش UpRise 18 و یا 22 رو میگرفتم. حالا فردا میزنگم بهش شاید 1 درصد قبول کنه تعویضش کنه.مشکل اینجاست که مارکش رو کندم!
اینم عکس 3 پایه در حالت بسته
قدش 125 + 20 که میشه 145 تقریبا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
راستی امکانش هست که عکس رو تغییر سایز داد ولی اطلاعات عکس بازم باشه
من عکس ها رو که تغییر سایز میدم اطلاعات عکس دیگه نمایش داده نمیشه
مبارکه. کیف زیبایی است. سه پایه هم به نظر می رسد که مستحکم باشد.
قیمت آن ها را نگفتی؟ ساخت کجا هستند؟ چین یا تایوان؟
جنس کیف از چیست؟
کیفی که من تعدادی عکس ازش گذاشتم جزء مارک های موجود در بازار نیست. کیفی است مقاوم از جنس برزنت ضد آب. خوبیش به جمع و جور بودنش است که برای دوربین های dslr بسیار مناسب و شکیل است.
Last edited by knight110; 20-01-2012 at 15:41.
با سلام
گفتم بحث کیف شد منم عکس کیف دوربینم رو بزارم
البته منم میخواستم آپرایز 15 بگیرم ولی دراخر بنرو S20 گرفتم یخورده ارزونتر بود (38 تومن)
ولی خیلی محکم هست اگر از 1 یا 2 متری بیافته فکر نکنم برای دوربین هیچ مشکلی پیش بیاد (فقط نمیدونم چجوری به کمر بسته میشه ..... )(تو کف به کمر بستنش موندم)
این عکسش
![]()
Last edited by mInI_ClockEr; 20-01-2012 at 16:14.
سوني Cyber-shot DSC-WX9
چطوره دوربین خوبی توی این رنج چیز سراغ دارین بگین؟
ممنون از پاسختون .
دوستان نظرتون در مورد Sony Cyber-Shot DSC-HX7V چیه ؟ ارزش خرید داره ( 450 تومان ) ؟
نظر دوستان درباره دوربین های زیر چیه
---HX7V ----- HX5 -------H70 تا سیصد و پنچاه تومن که بخوام هزینه کنم کدوم مناسب تره؟از برند کانن با همین مشخصات چی پیشنهاد داده میشه؟
من فردا میخوام برم دوربین کنون بخرم خوده فروشنده گفت sx230 بخر قیمتش 400 بود گفت از 220 تصویرش خیلی بهتره فردا که رفتم همینو بخرم؟ و درباره حافظه گوشی چی بخرم؟ یکم ارزون باشه
سلام
hx5 دوربین خوبیه. سایت کم شاپ میده 350.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)