شما به عنوان مشترک شاتل براحتی میتونید از تمام سایتهای دانلود فیلم با ترافیک داخلی دانلود کنید. کافیه لینک دانلود رو با استفاده از شاتلند (که امانتش رو دارید) داخلی کنید.
شما به عنوان مشترک شاتل براحتی میتونید از تمام سایتهای دانلود فیلم با ترافیک داخلی دانلود کنید. کافیه لینک دانلود رو با استفاده از شاتلند (که امانتش رو دارید) داخلی کنید.
چرا میگین بریم های وب؟ قیمت هاشون رو دیدم با شاتل یکی بود، حداقل برای سرویس من که 8 مگه. حجمش هم همینطور، تازه شاتل 5% اضافه هم میده.
واقعاً حوصله دردسرهای تعویض ISP رو ندارم.
شما مثل اینکه حوصله خوندن هم نداری !
های وب رو سرعت 8 مگ 200 گیگ حجم بینالملل میده 50 هزار تومن . شاتل با همین قیمت 40 گیگ حجم میده !حتی سرویس 8 مگ شاتل (با قیمت 62500 تومان) هم 175 گیگ میده و کمتر از 8 مگ هایوب با 50 هزار تومن هست.تو های وب اگه چند ماهه بخری بازم حجم بیشتری میده . اون پنج درصد اضافه مصوبه سازمان تنظیم مقررات هست و همه موظف به اجراش هستند و شاتل از سر لطف اینکار رو نکرده . مثلا هایوب رو همین سرعت 8 مگش که 200 گیگ حجم داره 5 درصد اضافه میده که شده 210 گیگ .
و درآخر کسی اینجا نگفته حتما برید! هرکس از هر ISPیی که دوست داره اشتراک بگیره . فرق چندانی هم با هم ندارند . چون هیچکدومشون نمیدونن کیفیت و حقوق مشتری یعنی چی ، چون نظارتی وجود نداره .
Last edited by malthael; 12-08-2019 at 10:45.
دوستان شاتلی عزیز ، میخواستم راهنمایی کنید که منی که نیاز به 500 تا 600 گیگ نیاز به دانلود فایل دارم چه سرویسی رو از شاتل بخرم
چون الان این سرویسی که گرفتم 185 گیگ هست و شبانه هم نداره بی زحمت راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام
تنها راه استفاده از شاتلند هست البته فایلهات باید در پارت دو گیگی باشه
من سرویس 16 مگ دارم با دانلود شبانه
هر شب حدود 45 گیگ دانلود میکنم که میشه بیشتر از یه ترابایت در ماه
به صرفه ترین راه برای دانلود میشه سرویس 16مگ+دانلود شبانه
ولی چون شما به 500 600 گیگ نیاز دارین فک کنم 8مگ+دانلود شبانه هم کفایت کنه
Last edited by OldOne; 12-08-2019 at 19:29.
اين دانلود شبانه شاتل حجمش براي ٨ مگ چقده و سرعتش توي ساعت شبانه محدود ميشه؟
از گزینه تغییر سرویس داخل پنل، سرویس رو شبانه دار گنید.
یا همونطور که دوستمون گفت از شاتلند برای دانلود استفاده کنید
از حجمش اطلاع ندارم چون تعرفه هارو عوض کردن
سرعت من تا حالا اصلا محدود نشده
سرویس جشنواره تابستان شاتل دقیقا شرایطش چیه؟
یکجا زده ماهی7تومن،یکجا زده 50 گیگ خریداری بشه ولی نزده چند
لیست قیمت دقیق با حجم و مدت زمانش کسی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)