تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1181 از 1320 اولاول ... 181681108111311171117711781179118011811182118311841185119112311281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,801 به 11,810 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

سلام
    این تعرفه سرعت دانلودش خوبه ؟ به چند مگ میرسه ؟

1 بامداد تا 11 صبح هفت روزه نامحدودسیاست مصرف منصفانه: 150 گیگابایت

میشه تو دو سه ساعت 80 گیگ دانلود کرد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض شیاپومی

چیزی به نام 4G+ یا همون LTE-A در گوشی های شیاومی تعریف نشده. در حالی که سخت افزار بطور کامل از تجمیع فرکانسی پشتیبانی میکنه ولی نرم افزار نمیتونه چند باند فرکانسی (مثل باند 3 و 7 همراه اول) رو بطور همزمان تجمیع کنه تا 4G+ بشه که این یک اشکال نرم افزاری و به ناقص بودن درایوهای مودم و فریمور MIUI ارتباط داره.
    تجمیع فرکانسی چند باند مختلف (inter-band carrier aggregation) برای شیاومی جزو ناشناخته هاست.
    MI 9t

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by erfan69; 10-09-2019 at 21:42.

3. 7 کاربر از erfan69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

کسی از دوستان اپلی هست به ios 13 اپدیت کرده باشه
    و volte داشته باشه؟

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

چیزی به نام 4G+ یا همون LTE-A در گوشی های شیاومی تعریف نشده. در حالی که سخت افزار بطور کامل از تجمیع فرکانسی پشتیبانی میکنه ولی نرم افزار نمیتونه چند باند فرکانسی (مثل باند 3 و 7 همراه اول) رو بطور همزمان تجمیع کنه تا 4G+ بشه که این یک اشکال نرم افزاری و به ناقص بودن درایوهای مودم و فریمور MIUI ارتباط داره.
    تجمیع فرکانسی چند باند مختلف (inter-band carrier aggregation) برای شیاومی جزو ناشناخته هاست.

سلام

برای بنده در برخی نقاط ایران به صورت محدود

و به صورت فراگری در خارج از کشور 4G+ بر روی گوشی Xiaomi Mi A2 دریافت کردم.

همچنین دوستان بنده که MI5 دارند به 4G+ ایرانسل قادر به اتصال هستند

6. 5 کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

برای بنده در برخی نقاط ایران به صورت محدود

و به صورت فراگری در خارج از کشور 4G+ بر روی گوشی Xiaomi Mi A2 دریافت کردم.

همچنین دوستان بنده که MI5 دارند به 4G+ ایرانسل قادر به اتصال هستند

با سلام
    اگر بخوام عمیق تر وارد این قضیه بشم ما دو نوع تجمیع فرکانسی داریم یکی از نوع intra-band (باندهای مشابه) و دیگری از نوع inter-band (باندهای چندگانه) گوشی های شیاومی از نوع اول پشتیبانی می‌کنن. برای همین در کشورهایی نظیر چین یا استرالیا که تجمیع فرکانسیشون از نوع اوله 4G+ پشتیبانی و در استاتوس بار گوشی هم نمایش داده میشه ولی در ایران و اکثر کشورهای دیگه جهان که تجمیع فرکانسیشون از نوع دومه 4G+ پشتیبانی نمیشه.
    برای همین در پست قبلیم اشاره کردم گوشی های شیاومی از تجمیع فرکانسی از نوع inter-band carrier aggregation پشتیبانی نمیکنن.

بطورکلی اینکه میگید در ایران مشاهده کردید گوشی شیاومی فورجی پلاس نشون میده دو حالت داره:
    اگر mi9t در منطقه شما فورجی پلاسه ایا گوشی های دیگه شیاومی هم مثل همین ردمی نوت 7 فورجی پلاسه یا نه!
    -اگر جواب مثیته معنیش اینه که گوشی های شیاومی از تجمیع فرکانسی از نوع inter-band carrier aggregation پشتیبانی نمیکنن و دلیل اینکه در اون منطقه شما فورجی پلاس نشون میده اینه که منقطه مخابراتی شما تجمیع فرکانسیش استثناعاً برخلاف خیلی از مناطق ایران و جهان از نوع intra-band هست.
    -اگر جواب منفیه و فقط mi9t فورجی پلاسه ولی برای مثال ردمی نوت 7 نیست معنیش اینه که گوشی هایی مثل mi9t از تجمیع فرکانسی چند باند مختلف (inter-band) پشتیبانی میکنن و مشکلشون برطرف شده.
    که بنظر میرسه همونطور که قبلا گفتم حالت اول درست باشه یعنی گوشیای شیاومی فقط از intra-band پشتیبانی میکنن نه inter-band و اگر شما در اساتوس بار گوشی فورجی پلاس میبینید بخاطر اینه که تجمیع فرکانسی منتطقه شما استثناعاً از نوع intra-band هست.

8. 5 کاربر از dokhtarak_e_darya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام
    این تعرفه سرعت دانلودش خوبه ؟ به چند مگ میرسه ؟

1 بامداد تا 11 صبح هفت روزه نامحدودسیاست مصرف منصفانه: 150 گیگابایت

میشه تو دو سه ساعت 80 گیگ دانلود کرد ؟
    سلام منطقه به منطقه و شرایط سیگنالی چیپ و ... تو عامل سرعت تغیر میذاره

من 2 -7 صبح 30 روزه با همین سیاست مصرف رو 10 تومن گرفتم و تو یه ساعت و نیم از ساعت 2 تا 3 و نیم بازی با حجم 50 گیگ دانلود کردم
    تست سرعت هم تو تاپیک تست هست
    فقط باید تست کنید

10. 3 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2019

پيش فرض

سلام منطقه به منطقه و شرایط سیگنالی چیپ و ... تو عامل سرعت تغیر میذاره

من 2 -7 صبح 30 روزه با همین سیاست مصرف رو 10 تومن گرفتم و تو یه ساعت و نیم از ساعت 2 تا 3 و نیم بازی با حجم 50 گیگ دانلود کردم
    تست سرعت هم تو تاپیک تست هست
    فقط باید تست کنید
    این بسته ۲ تا ۷ یک ماهه نامحدود ۱۰ تومن ، مصرف منصفانه داره؟ چون چیزی دربارش ننوشته وقتی میخوای بری و یکی از دوستانم خریده بود توی پیامکش چیزی ننوشته بود

12. این کاربر از persian.godfather بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

این بسته ۲ تا ۷ یک ماهه نامحدود ۱۰ تومن ، مصرف منصفانه داره؟ چون چیزی دربارش ننوشته وقتی میخوای بری و یکی از دوستانم خریده بود توی پیامکش چیزی ننوشته بود
    تجربه استفادمو دارم میگم تازه بعد از محدودیت ها بسته خریدم! چهارشنبه که بسته رو خریدم از 2 تا هفت زدم دانلود 170 گیگ این حدودا فقط دانلود کردم!
    دیشب 110 پریشب180 گیگ امشب هم سرعت بدک نیست
    اون سیاستش نمیدونم چطوریه ولی فعلا که من محدود نشدم
    میانگین سرعت امم 13 مگابایت داره میچرخه الان
    از ساعت 2 تا 4 سرعت حدود 9 تا 13 میچرخه 4 تا 6 و نیم 13 تا 16 مگابایت
    البته امشب دانلودارو زدم از 2:52 دانلود متاسفانه والا تا اخر صبح بهت عکس میدادم که چقدر بیشتر مصرف میکنم

14. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mobile-1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

درود
    وقت بخیر

حقیقت من یه مودم fd-m60 ایرانسل دارم که آنلاک شده . امروز یه مطلبی رو داشتم تست میکردم که به نظرم عجیب اومد !

اول با استفاده از LTE Watch ، مودم رو بردم رو باند 1800 و سرعتی که میگرفتم حدود 5-6 مگابایت بود . بعد بردم مودم رو روی 2600 و باز هم سرعتی که میگرفتم حدود 5 مگابایت بود .

حالا مشکل این جاست که وقتی مودم رو روی حالت lte-advanced (تجمیع) ست میکنم و یا رو حالت automatic میذارم ، باز هم همون سرعت 5-6 مگ رو میگیرم !!!

سیم کارت هم همراه اول ـه و باز تاکید میکنم مودم آنلاک شده هست .

حواستم ببینم قضیه از چه قراره ؟ مگه قاعدتا تجمیع این دو تا فرکانس نباید به من سرعت بالاتری بده ؟

16. این کاربر از mobile-1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

درود
    وقت بخیر

حقیقت من یه مودم fd-m60 ایرانسل دارم که آنلاک شده . امروز یه مطلبی رو داشتم تست میکردم که به نظرم عجیب اومد !

اول با استفاده از LTE Watch ، مودم رو بردم رو باند 1800 و سرعتی که میگرفتم حدود 5-6 مگابایت بود . بعد بردم مودم رو روی 2600 و باز هم سرعتی که میگرفتم حدود 5 مگابایت بود .

حالا مشکل این جاست که وقتی مودم رو روی حالت lte-advanced (تجمیع) ست میکنم و یا رو حالت automatic میذارم ، باز هم همون سرعت 5-6 مگ رو میگیرم !!!

سیم کارت هم همراه اول ـه و باز تاکید میکنم مودم آنلاک شده هست .

حواستم ببینم قضیه از چه قراره ؟ مگه قاعدتا تجمیع این دو تا فرکانس نباید به من سرعت بالاتری بده ؟
    تجمیع شرایط داره وجود دو باند فعال مثل 3 و 7 و فعال بودن قابلیت تجمیع توسط اپراتور و فعال بودن قابلیت تجمیع در فریمور و وب یو ای مودم شما و اصلا نیاز نیست دست به انتخاب باندها یا قفل روی حالت خاصی بزنید خصوصا در مودم fd-m60 . برای مطمئن شدن تجمیع میتونید از سیم کارت ایرانسل هم استفاده کنید و تست بزنید .

18. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •