حالا یک تست میزنم ببینم چی میشه ، نتیجه اش رو همنجا میگم.
پ.ن: این خطم خیلی مشکل داره ، به نظرتون خط جدید بگیرم چطوره ؟
حالا یک تست میزنم ببینم چی میشه ، نتیجه اش رو همنجا میگم.
پ.ن: این خطم خیلی مشکل داره ، به نظرتون خط جدید بگیرم چطوره ؟
بهتر که میشه ولی چقدر بهتر مشخص نیست!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
این خطی که دارم رو تا حالا از چند ISP مختلف سرویس گرفتم ، با همه شون هم مشکل نویز داشتم ، همه چیز رو هم چک شده ، مشکلی که بهم گفتن که مشکل بین خطی هست و ، مخابرات لعنتی هم هیج جواب درست حسابی نمیده ، اون مامورشون هم فقط میاد اون پست رو یک انگولکی میکنه و میگه مشکلی نداره .
سیم کشی مسی قدیمی هست ، الان همه جای دنیا از فیبر نوری با سرعت بالا استفاده میشه ، اینجا هنوز سیم مسی مال یک قرن پیش هست.
سلام دوستان
های وب میتونه پینگ منو کاهش بده برای بازی های آنلاین؟؟ باید درخاست بدم؟؟
الان سرعت یک مگ دارم ولی نمیتونم فیفا رو آنلاین بازی کنم. سرعت دانلود و وب گردی خوبه فقط برای آنلاین بازی کردن مشکل داره پینگ بالا هست
های وب پروفایل گیم نداره. و از نظر اونا پینگ زیر 300 خوبه !
شما باید سرویس کاهش پینگ بخری
شما موقعی که خط جدید میخری کابل جدید برات میکشن و خوب به خاطر همین نویز بهتر میشه ولی
از نظر من پولی که میخوای بدی تا خط جدید بخری رو برو کابلهای ضد نویز بخر فک کنم بهشون میگن شیلد دارو یه 20 30 تومن هم بعنوان شیرینی بده مامور مخابرات تا بیاد کابل رو عوض کنه
نگاه کنید شما snr مودمتون خوبه این صفحه رو بخونید ببینید شاید مشکلتون حل بشه شاید نوسان snr دارید که ممکنه از تجهیزات مخابرات باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب واقعا سرعت گند زده
سرعت با 32 کانکشن و از سرور داخلی
واقعا که
![]()
این وضعیت افتضاح تمومی نداره! الان نزدیک به 3 سال هست از های وب سرویس میگیرم تا الان سابقه نداشته این وضعیت 3-4 ماه طول بکشه! دقیقا از شهریور تا الان اینطوری! یک فکری هم برای پهنای باندشون نمی کنند! فقط تبلیغات و افزایش یوز دارند! اگه این وضعیت ادامه داشته باشه ماه بعد تخلیه میکنم دیگه قابل تحمل نیست...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)