تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1181 از 1291 اولاول ... 181681108111311171117711781179118011811182118311841185119112311281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,801 به 11,810 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دیشب با اپراتور تماس گرفتم گفت که از 1تا 7 تا دی ماه دوباره تمدید شده .واسه منم احتمال میدم کم کرده. میگم 1 گیگ هدیه رو به تو دادن؟ به من ندادن هنوز
    سلام
    اگه تا دی ماه تمدید شده چرا پس کم شده ؟ من قبلا شبانه دانلود نمیزدم چون 128 داشتم ارزش نداشت .
    ممکنه در محاسبه اشتباه کنه ؟ یعنی مودم رو قبل از 7 صبح که خاموش نکنیم اون حجم رو جز روزانه حساب کنه ؟
    امشب خودم اینو تست میزنم ببینم مشکل اشتباه در محاسبه هست یا واقعا کم میکنه !

یک گیگ رو به من دادن ، یعنی اضافه شده به 3 گیگ حجم تعرفم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان من دیروز از نمایندگی ایرانسل پرسیدم که یک تا هفت صبح رایگان هست گفتند بله ولی من دیشب که تست کردم از حسابم کلی کم شده

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    اگه تا دی ماه تمدید شده چرا پس کم شده ؟ من قبلا شبانه دانلود نمیزدم چون 128 داشتم ارزش نداشت .
    ممکنه در محاسبه اشتباه کنه ؟ یعنی مودم رو قبل از 7 صبح که خاموش نکنیم اون حجم رو جز روزانه حساب کنه ؟
    امشب خودم اینو تست میزنم ببینم مشکل اشتباه در محاسبه هست یا واقعا کم میکنه !

یک گیگ رو به من دادن ، یعنی اضافه شده به 3 گیگ حجم تعرفم .
    والا اون اینجور بهم گفت . باید همه تست کنیم اگر کم کرد گزارش کنیم درستش کنن . به من یک گیگ رو ندادن باید به اپراتور بگم

داره خودمونی میشه dannyfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای من تا 15 مهر شبانه رایگان بود ولی بعد از اون از ترافیکم کم شده، در ضمن ترافیک هدیه هم ندادن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان تا زمانی که تو سایتش جشنواره نزده یا به نحوی دیگه اعلام نکرده شبانه دانلود نکنید.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دوستان ، یه جورایی باید حرفمو اصلاح کنم :

دیشب حجم کل مصرف شده رو یادداشت کردم و از ساعت 1 زدم دانلود ، صبح هم ساعت 6:45 مودم رو از برق کشیدم .
    من تو این فاصله 1 تا 6:45 حدود 350 مگابایت دانلود زدم ، امروز چک کردم 10 مگابایت کم شده بود !

بنابراین به این نتیجه رسیدم که :
    اگر شبانه دانلود بزنم و مودم رو قبل از 7 صبح قطع نکنم و مودم روشن باشه تا بعد ساعت 7 ، هر چی که شبانه دانلود زدم رو جز روزانه حساب میکنه ! یعنی باید بگم در محاسبه شبانه و روزانه اشتباه عمل میکنه !

فقط این رو نمیدونم اون 10 مگابایت چرا کم شده !

دوستانی که حجمشون کم شده ، مودم رو قبل از ساعت 7 خاموش کنن
    Last edited by mehr1362; 09-10-2014 at 14:25.

داره خودمونی میشه dannyfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ، یه جورایی باید حرفمو اصلاح کنم :

دیشب حجم کل مصرف شده رو یادداشت کردم و از ساعت 1 زدم دانلود ، صبح هم ساعت 6:45 مودم رو از برق کشیدم .
    من تو این فاصله 1 تا 6:45 حدود 350 مگابایت دانلود زدم ، امروز چک کردم 10 مگابایت کم شده بود !

بنابراین به این نتیجه رسیدم که :
    اگر شبانه دانلود بزنم و مودم رو قبل از 7 صبح قطع نکنم و مودم روشن باشه تا بعد ساعت 7 ، هر چی که شبانه دانلود زدم رو جز روزانه حساب میکنه ! یعنی باید بگم در محاسبه شبانه و روزانه اشتباه عمل میکنه !

فقط این رو نمیدونم اون 10 مگابایت چرا کم شده !

دوستانی که حجمشون کم شده ، مودم رو قبل از ساعت 7 خاموش کنن
    این روش خاموش کردن مودم رو یکساله انجام میدم. با همین روش حجم ازم کم شده.
    نمیدونم این جشنواره پاییزی مگه فیل هوا کردنه که ایرانسل هنوز تصمیمی نگرفته ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه bankggs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز ، میخوام وایمکس بگیرم بخاطر حمل و نقل زیاد در تهران و نیاز به دسترسی دائم به اینترنت . میخواستم بپرسم سرعت وایمکس128 نامحدود با مودم همراه مدلbm338 چطوری هست یعنی با چند کیلوبایت دانلود داره و اینکه اگر حجمی بگیرم سرعت دانلود بیشتر هست یا نامحدود؟؟؟ لطف میکنید اگه جواب بدید

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز ، میخوام وایمکس بگیرم بخاطر حمل و نقل زیاد در تهران و نیاز به دسترسی دائم به اینترنت . میخواستم بپرسم سرعت وایمکس128 نامحدود با مودم همراه مدلbm338 چطوری هست یعنی با چند کیلوبایت دانلود داره و اینکه اگر حجمی بگیرم سرعت دانلود بیشتر هست یا نامحدود؟؟؟ لطف میکنید اگه جواب بدید
    اگر منظورتون وایمکس ایرانسل هست ، سرعت تعرفه 128 نهایت 15 کیلوبایت هست ، نامحدود و حجمی هم فرقی نداره سرعت و یکسان هستند . اگر برای دانلود کردن لازم دارید ، حداقل باید به فکر 512 نامحدود باشید .

10. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوستان من فکر میکنم که در روز تا یک حدی اجازه دانلود رایگان به شما داده میشه و بقیه دانلود را قبل ساعت 7 نصفه حساب میکنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •