لطفا جواب بدین
لطفا جواب بدین
به هیچ چیز دست نزدم. توی هیچ آپشن و یا ستینگی نرفتم. تا دفعه بعد هم که بازی کردم هیچ برنامه جدیدی نصب نکردم
دادشم بازی کرد امروز. گفت به حالت طبیعی برگشته. قبلا این اتفاق واسه دوستم هم افتاده بود. اما برای اون بر عکس من سرعت اومده بود پائین. انگار اسلوموشن بازی میکردیم.
مثل اینه یه مدت بگذره خوب میشه. داره خودشو با تغییرات جدید هماهنگ میکنه
بازم ممنون که جوابمو دادید
من یه چنتا بلدم ولی یادت باشه کسی که بتونه خوب دریبل بزنه تو این بازی دیگه واقعاً تهشه.
با بعضی بازیکنا مثل رونالدو و خیلی های دیگه اگر دسته رو یه دور کامل سریع بچرخونی، دریبل زیدانی میزنه.
اگر R1 رو چند بار بزنی توپ رو با فاصله بیشتری میندازه جلوی پاش
در حال دویدن اگر دستت رو از رو جهت ها برداری و تند تند R1 رو بزنی، میزنه رو سر توپ و وایمیسته
دیگه ...
یه چند بار با رونالدو دریبل رونالدینیو رو انجام دادم که نفهمیدم چه جوری شد. همون که با یه پا خیلی سریع جهت حرکت رو عوض میکنه
یه دریبل خوب دیگه اینکه اگر با R2 یا L2 چند بار پشت سر هم بزنی، پاشو روی توپ میچرخونه
همیوطوری هم دریبل معمولی میشه کرد. مثل اینکه وقتی داری راه میری (نه اینکه بدوی) با جهت ها مدام مسیر حرکت رو عوض کنی. آخه اگر بدوی، سریع عوض نمیشه.
یه سری دریبل ها هست که واقعاً باید حرفه ای شد که بشه انجامش داد. مثلاً تو Top Player دیدم که مسی یه دو پا میزنه به چه قشنگی
از دوستان اگر کسی ترکیب خوب رئال رو که بازکناش قوی شدند رو برای دانلود قرار بده ممنون میشم![]()
دوستان چه جوری تو داخل بازی نه تمرین برگردون یا قیچی بزنیم؟؟؟
این بازیکنای حریف هستند خیلی شلوغ میشه...
سلام
این درسته که آدم اگه به دروازه نزدیک باشه و بخواد گل بزنه بایه جهت پای اون بازیکنی که می خواد باهاش شوت بزنه رو بگیره؟(اگه اون بازیکن پا چپه جهت بالا رو بگیره(که میشه جهت چپ اون بازیکن)و اگه بازیکن پا راسته جهت پایینو بگیره(که میشه جهت راست اون بازیکن))
ببخشید که خیلی پیچیده شد![]()
بچه ها شما نمیدونین چرا اینجوری شد یه دفعه V ram اینجوری شد.
![]()
سلام
آقا من یه سوال داشتم
من خیلی وقته فوتبال بازی نمیکردم تا اینکه الان چند وقتیه اینو بازی میکنم
تو قسمت master league چند فصل بازی کردم با بارسلون و چند تا بازیکن مثل کریستیانو رونالدو و میشل باستوس و چیه لینی و جرارد و ... خریدم
الان فصل جدید شروع شده و جرارد و چیه لینیو برا همین فصل خریدم
اما فصل که شروع شد وقتی رفتم تیممو نگاه کردم دیدم هیچکدوم از این بازیکن های جدید که نیستن بماند بازیکن های قبلیمم که از فصل های قبا بودن الان نیستن مثل مسی زلاتان رونالدو ژاوی اینیستا و ... و بجاشون چند تا بازیکن از تیم جوانان اومده تو تیم اصلیم
علتش چیه ؟ اونا کجا رفتن ؟
سرچشون کردم بودن اما معلوم نیست تو کدوم تیم هستن
من نفروختمشون
چجوری رفتن اینا ؟ من بازیکنامو میخوام
یکی کمک کنه![]()
سلام دوستان من پچ El Grande Patchرو دانلود وظاهرا بدون هیچ پیغام خطایِی نصب کردم اما فقط اول بازی چند تا ازگلهای بازیکنای کلاسیک رونشون میده ولی هیچ کدوم از بازیکنای کلاسیک توش نیست کسی میتونه کمکم کنه علتش چی میتونه باشه؟
سلام
میشه یه لیست از بهترین بازیکنایpes2010بدین؟(بدون پچ)
میخوام یه تیم درست کنم با بهترین بازیکنا.
با تشکر
سزار - پویول - لوسیو - مایکون - تری - جرارد - کاکا - ژاوی - رونالدو - مسی - زلاتان ابراهیموویچ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)