کلاسیک پلاس فقط توسط مخابرات ارائه میشه با سرعت حدودا 200 تا 220 ثابت شبانه روزانه این همون سرویس قبلیه سرعت 200 رو میداد
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کلاسیک پلاس فقط توسط مخابرات ارائه میشه با سرعت حدودا 200 تا 220 ثابت شبانه روزانه این همون سرویس قبلیه سرعت 200 رو میداد
امین من چند تا سوال دیگه پرسیدمـــــــــــــــــــ ا!
اونا رم بی زحمت!![]()
خیلی ممنون.
فقط یه سوال این سرعتها با نسبت 1به8 بصورت محاسبه ای که دقیقا درسته ولی در عمل هیچ وقت به این سرعت نمیرسیم چرا؟مثلا اولترای مخابرات رو در نظر بگیرین از هر سروری در داخل و خارج تست کردم هیچ وقت سرعت دانلود از 435 بالاتر نرفته،اکثرا هم که شبانه میاد رو350.
نه مشکل خطی هست و نه دیگر مشکلی.
اونارو تو پ.خ در خدمتم
اگر پهنای باند کافی موجود باشه همون سرعت واقعی رو میتونید داشته باشید ولی خب اگه پهنا کم باشه باید کنترل بشه
همارا بخاطر همون پهنای محدود شبا نصف میکنه ولی مخابرات تا اونجا که میدونم همون سرعت اسمی رو میده و 1 به 1
دلیل دیگشم همون سروری هست که ازش دانلود میکنید از خود دانلود سرور همارا سرعتتون با اولترا چند بود؟
فعلا حذف شده
Last edited by Amin.Senator; 04-03-2013 at 14:22.
[QUOTE=Amin.Senator;7516275
اگر پهنای باند کافی موجود باشه همون سرعت واقعی رو میتونید داشته باشید ولی خب اگه پهنا کم باشه باید کنترل بشه
همارا بخاطر همون پهنای محدود شبا نصف میکنه ولی مخابرات تا اونجا که میدونم همون سرعت اسمی رو میده و 1 به 1
دلیل دیگشم همون سروری هست که ازش دانلود میکنید از خود دانلود سنتر همارا سرعتتون با اولترا چند بود؟
[/QUOTE]
از مشترکین مخابراتم البته و بطبع نمیتونم از دانلود سرور همارا استفاده ای داشته باشم ولی تا الان از تست سرعت پارس آنلاین،مکس نت،شاتل،و خیلی سرور داخلی و خارجی استفاده کردم بالاتر از435 نرفت که نرفت ،شبا هم کاهش پیدا میکنه این عدد.
اینو دانلود کنید سرعتتون رو ببینیم چجوریاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مکس نت تعرفه هارو عوض کرده و ضریب اشتراک سرویسهای برنزی یک به 8 شده ولی من تغییری در سرعت ندیدم جریان چیه؟؟
خوب امین خودت تو پ. خ یه نقل قول کن جواب منو بده!
ممنون
قبلا چن بود ضریب اشتراک؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)