سلام دوستان
لطف کنید از این آیپی 79.175.168.215 پینگ بگیرید و بگید از کدام شهر هستید و از چه سرویسی استفاده می کنید!! ممنون که وقت میزارید
مثلا به این شکل:
سرویس:الف
شهر:ب
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان
لطف کنید از این آیپی 79.175.168.215 پینگ بگیرید و بگید از کدام شهر هستید و از چه سرویسی استفاده می کنید!! ممنون که وقت میزارید
مثلا به این شکل:
سرویس:الف
شهر:ب
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا اونوقت ؟![]()
قصد دارم برای سایتم سرور از داخل بگیرم.می خوام ببینم وضعیت دسترسی به این آیپی از نقاط مختلف کشور چگونه است
توضیح کامل بود؟![]()
سلام به همه دوستان بچه ها اگه میشه بهم بگید کدوم ISp رو انتخاب کنم
من اول 128 نامحدود اندیشه داشتم و بستمش
الان 1 مگابیت البرز دارم اصلا ازش راضی نیستم
من الان واسم سرعت دانلود خیلی مهمه میخواستم بپرسم که بچه ها شما میگید برم کدوم isp اگه اندیشه سرعت 1 مگابایتش خوبه برم اونجا فقط بهم بگید که کدوم ISp سریعترینه ممنون
استفادت از اینترنت چجوریه؟
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
مثل مرکز 7 هستش. فرقی نداره. اگه با هزینه بیشتر مشکلی نداری و کیفیت برات مهمه حتما شاتل.
اندیشه خط4 256 محدود
سرعت دانلود لینک مستقیم همچنان پایینه :حداکثر 14
سلام دوستان،کسی می دونه:
1- 256 نامحدود شاتل تو طول روز سرعتش چنده؟
2-آیا fup تو سرویس نامحدود شاتلم اجرا می شه؟
با تشکر از راهنمائیتون
اگه منظورت اینه که بجای مودم خودت با کانکشن بتونی وصل بشی باید مودمت رو دوباره تنظیم کنی و تو ویندوزت کانکشن بسازی :
اگه مودمت tplink اندیشه باشه دقیقا باید مراحل زیر رو بری مودم های دیگه هم تقریبا همینطوری هست ولی شاید از لخاظ مراحل متفاوت باشن:
1:برنامه مرورگر اینترنتتو باز کن
2:توجای ادرس بنویس: 192.168.1.1 و اینتر بزن ازت یوزر پس میخواد که هردو رو admin وارد کن و اینتر بزن
3:روی quick setup کلیک کن و از پنجره سمت چپ تو اولین صفحه بجای اعداد 0-35 بزار 8-35 ,وnext رو بزن
4:صفحه بعدی گزینه bridg رو بزن و بقیه موارد رو همون حالتی که هست بمونه و next در در صحه بعد save/rebot و بعد از نمایش پیغام مبنی بر بستن صفحه>مرورگرتو ببند
5:بعد از ثابت شدن چراغ Adsl رو مودمت کار تمومه و چراغ اینترنت نباید روشن بشه(اگه روشن بشه باید یه کار کوچیک دیگه انجام بدیم!)
6:برای ساخت کانکشتو ویندوز 7 منوی استارت رو بزن و تو قسمت سرچش اینو بنویس:
set up a connection
و روی گزینه ی set up a connection or network کلیک کن و به ترتیب تو صفحه اول گزینه 1و تو صفحه بعد گزینه broadband رو بزن و صفحه بعد یوزر پسوردتو بزن و کانکت کن
خلاص!
الان یه 10 روزی هست سرعت به شدت پایین اومده (اندیشه-لاهیجان)
از 24 ساعت 20 ساعت در حد صفره بقیشم که...
می خواستم بدونم این مشکل رو شما هم دارین یا نه
الان که این مطلب رو می نویسم سرعت در حد صفره این در حالیه که تا 5 ساعته پیش با 80 دان می کردم
آره ، کلا مشکل پیدا کرده ، اون موقع کار می کرد ولی الان حتی با پرو***ی هم اون صفحه ی کذایی میاد.
ممنون که این نکات رو به دوستان دیگه یادآوری کردین ولی امیدوارم فکر نکرده باشین که من بدون اطلاع از این موضوع ، همچین چیزی رو اینجا نوشتم !!! پس قبول می کنم که منظور من رو درست متوجه نشدید.این شرکت که لینکشو قرار دادم، جز شرکت های PAP هستش ، و جز همین 11 شرکت ولی احتمالا قبلا اسمش یه چیزه دیگه بوده ولی طبق تاکید خودشون تو همین وبسایت ، جزء اولین شرکت های دارنده ی PAP !!! ممکنه واستون سوال پیش بیاد که چرا میگم قیمت هاش فرق داره ؟! چون این شرکت ، اندیشه سبز خزر رو جزء نمایندگیهاش ذکر کرده و همون موقع هم که بررسی میکردم ، حتی سرویس های اندیشه سبز و سرعت و پهنای باند ماهیانش هم بر مبنای سرویس های این شرکت بود.در نتیجه اندیشه سبز هم مثل پارس وی (پارس آنلاین) ، شاتل و بقیه ، فقط مجوز و پهنای باند نگرفته ، یجورایی نمایندگی اون شرکته ولی چون خودش خیلی شناخته شدست ، احتمالا نخواسته به این موضوع اشاره کنه.
مسلما همین طوره ! اگه اینکارو نکنه که اجازه ی فعالیت بهش نمیدن ! ولی من میگم اندیشه دقیقا مثل پارس آنلاین و شاتله !!! فقط نخواسته بگه !! فقط مجوز نگرفته ، نمایندگی شده. بر عکس البرز (حداقل تا یه دوره) که تحت مجوز فن آوا کار میکرد و پهنای باندشم ازش می خرید ولی مستقل بود، الان رو نمیدونم البته !!!
اگه منظورمو از مستقل بودن نفهمیدین ، بگین !!!
Last edited by bardiam; 28-12-2011 at 04:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)