تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1181 از 2014 اولاول ... 1816811081113111711177117811791180118111821183118411851191123112811681 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,801 به 11,810 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كمك ۹۰۰ ميليونى سازمان تريبت بدنى به استقلال و پرسپوليس

سازمان تربيت بدنى در راستاى كمك هاى مالى خود به استقلال و پرسپوليس حدود ۹۰۰ ميليون به اين ۲ تيم پرداخت كرد. از مبلغ يك ميلياردى تومانى كه از طرف سازمان بايد به هر كدام از ۲ باشگاه داده مى شد با توجه به هزينه هاى انجام شده بيش از ۶۰۰ ميليون به استقلال پرداخت شد. ضمناً از همين مبلغ يك ميليارد، تنها حدود ۳۰۰ ميليون تومان به پرسپوليسى ها داده خواهد شد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

گزارش تمرين روز گذشته پرسپوليس

پرسپوليس با ۶ گل، حريف تداركاتى خود را شكست داد

روز گذشته پرسپوليس يك ديدار تداركاتى با تيم شهداى نزاجا انجام داد. بازيكنان ساعت ۱۰ و ۳۰ دقيقه در زمين حاضر بودند. اين ديدار تداركاتى ساعت ۱۱ صبح برگزار شد كه در نهايت پرسپوليس با نتيجه ۶ بر صفر حريف را شكست داد.
    شرح بازى
    پرسپوليس و شهداى نزاجا در ۳ وقت ۲۰ دقيقه اى به مصاف يكديگر رفتند. در تركيب ابتدايى محسن الياسى، سپهر حيدرى، مهران فرضيات، عليرضا محمد، ضياء نيك نفس، حسين بادامكى، پژمان نورى، محمد منصورى فهيم، هادى نوروزى، بهادر عبدى و ابراهيم توره به ميدان رفتند. در ۲ وقت ۲۰ دقيقه پايانى ابراهيم توره ۲ گل كه يكى از گل هاى او از روى نقطه پنالتى به ثمر رسيد، بهادر عبدى ۲ گل و هادى نوروزى نيز ۲ گل براى پرسپوليس به ثمر رساندند. قطبى در زمان هاى مختلف بازى، پژمان نورى را با فرهاد خيرخواه، چانگاى مدافع توگويى و تستى را با سپهر حيدرى، الهايى را با عليرضا محمد و كيانى را با الياسى و همچنين عبدالحسينى را با توره تعويض كرد.
    داور هوادار بود، كمك ها ۲ بازيكن نزاجا
    اين بازى دستگرمى داور نداشت و براى اينكه مشكلى پيش نيايد يك هوادار داورى بازى را بر عهده گرفت و ۲ بازيكن تيم نزاجا به انتخاب خود به عنوان كمك داوران بازى، اين ديدار را قضاوت كردند.
    100 هوادار براى تشويق حريف پرسپوليس
    حدود ۱۰۰ هوادار تماشاگر بازى بودند كه بيش از نيمى از آنها را دوستان و آشنايان بازيكنان نزاجا تشكيل مى دادند كه عمدتاً سرباز بودند. نكته جالب توجه استقبال محدود هواداران پرسپوليس بود كه در طول بازى صداى آنها شنيده نمى شد.
    حضور بازيكن توگويى، قطبى را متعجب كرد
    «كوبى ماساموسو چانگاى» مدافع توگويى كه طبق اخبار قرار بود براى انجام تست در تمرينات پرسپوليس حاضر شود ديروز اين كار را كرد. قطبى كه به اين زودى منتظر حضور او نبود، وقتى چانگاى خود را به او معرفى كرد با تعجب از او خواست تا خود را گرم كند. گفتنى است اين بازيكن در ۲۰ دقيقه پايانى اين ديدار به ميدان رفت.
    برخورد سرد بازيكنان با چانگاى
    چانگاى مدافع توگويى با حضور در تمرين پرسپوليس همه را متعجب كرد. در اين ميان بازيكنان از برخورد با او دورى كردند و بسيار سرد او را در جمع خود جاى دادند. طبق شنيده ها اين برخوردها چندان به مذاق مدافع توگويى خوش نيامده!
    سايرين زير نظر كماسى
    ساير بازيكنانى كه در بازى حضور نداشتند در كنار زمين همراه با پرويز كماسى به تمرين پرداختند. نفرات زير نظر كماسى با دويدن و انجام حركات كششى به گرم كردن بدن خود پرداختند و در ادامه پرش از مانع و انجام حركات بدون توپ در دستور كار آنها قرار گرفت.
    على كريمى آمد و رفت!
    على كريمى مانند سايرين در تمرينات شركت كرد اما با اجازه قطبى خيلى زود زمين را ترك كرد.
    اصلانيان به ياد گذشته ها
    اميرحسين اصلانيان مهاجم سال هاى گذشته پرسپوليس كه به خاطر يك تصادف شديد مدت زيادى را دور از ميادين بود، روز گذشته در ميان تماشاگران، از روى سكو نظاره گر كار سرخپوشان بود. او در پايان با بازيكنان، كماسى و پيروانى خوش و بش كرد و به ياد روزهاى گذشته به ذكر خاطرات پرداخت.
    نيكبخت جامانده از تيم ملى، غايب تمرين
    عليرضا نيكبخت بازيكن پرسپوليس كه به خاطر مسائل به وجود آمده از همراهى تيم ملى بازمانده بود، در تمرين تيم حاضر نشد و ترجيح داد با كسى روبه رو نشود. علاوه بر او الونگ، حقيقى، واعظى، شيرى، ديكارمو و علوى غايبان تمرين روز گذشته پرسپوليس بودند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

محمدى :پرسپوليسى ها گفتند نيم فصل بيا، گفتم نه!

محمد محمدى پس از سال ها دورى از تيم ملى فوتبال ايران براى بازى دوستانه با قطر از سوى على دايى به تيم ملى دعوت شد اما در همين سفر هم بنا به دلايلى نتوانست هم سفر ديگر ملى پوشان شود و باوجود علاقه بسيارش به حضور در قطر در تهران ماند تا پس از بازگشت تيم ملى از دوحه به جمع اردونشينان اضافه شود.
    • آقاى محمدى دليل عدم سفر شما به قطر چه بود؟
    - مشكل پاسپورتى داشتم كه حل شد و از اين پس مى توانم همواره همراه تيم ملى باشم.
    • اما خيلى ها مى گويند كه پاسپورت شما در سفارت آلمان بوده است و به همين دليل نتوانسته اى هم سفر ساير ملى پوشان شوى؟
    - نه اصلاً اين طور نبود. پاسپورت من همراه خودم بود كه من متوجه مشكل آن نشده بودم.
    • دعوت دوباره تو به تيم ملى چه احساسى را برايت به همراه آورد؟
    - من هنوز اعتقاد دارم كه موفقيتى را به دست نياورده و كار خاصى را انجام نداده ام. من در حال حاضر از تجربه كافى براى حضور در تيم ملى برخوردارم، چرا كه به لحاظ سنى در شرايطى هستم كه مى توانم به تيم ملى كمك كنم.
    • گويا پرسپوليسى ها صحبت هايى را هم با شما داشتند، پاسخ شما به آنها چه بوده است؟
    - ظرف روزهاى گذشته غير مستقيم پرسپوليسى ها گفت وگوهايى را با من داشته اند اما پاسخ من به آنها منفى بوده است، چرا كه من در حال حاضر بازيكن پيكان هستم و بايد تا پايان قراردادم با آنها باشم.
    • تا چه زمانى با پيكانى ها قرارداد دارى؟
    - تا پايان همين فصل با پيكانى ها قرارداد دارم.
    • آينده پيكان را چگونه مى بينيد؟
    - ما يك تيم خوب هستيم و من اعتقاد دارم كه همان طور كه شروع كرده ايم، اگر ادامه دهيم، صددرصد در پايان ليگ آسيايى خواهيم شد. البته اين را هم بگويم كه ما نقاط ضعفى هم در تيم خود داريم كه انشاءالله با صلاحديد مربيان در پايان نيم فصل ليگ آنها هم مرتفع خواهند شد.
    • رقابت با رحمتى و طالب لو سخت نيست؟
    - آنها كه مرا در فوتبال مى شناسند، خوب مى دانند كه با همه رفاقت مى كنم و در كنار اين رفاقت به رقابت هم اعتقاد خاصى دارم. من با وحيد و مهدى دوست و رفيق هستم اما از اين پس تلاشم را مضاعف مى كنم تا به هدف خودم برسيم. چراكه در آستانه رقابت هاى جام جهانى ۲۰۰۶ حضور در تيم ملى را به خاطر مصدوميت زانو از دست دادم و ديگر نمى خواهم چنين اتفاقى براى من رخ دهد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كريم دوباره پيراهن شماره ۶ را به تن كرد

در بازى ديروز تيم ملى كشورمان مقابل تيم ملى قطر كريم باقرى پس از بازگشت به تيم ملى از ابتدا در تركيب تيم كشورمان قرار گرفت. نكته قابل توجه پوشيدن پيراهن شماره ۶ توسط باقرى بود. باقرى در گذشته نيز در تيم ملى همين پيراهن را به تن مى كرد و ديشب دوباره اين پيراهن را پوشيد. اين در حالى است كه جواد نكونام، بازيكن تيم اوساسونا كه به زودى در تمرينات تيم ملى شركت مى كند در ديدار ديشب غايب بود. از آنجايى كه طى چند سال اخير نكونام هميشه پيراهن شماره ۶ را به تن كرده است مشخص نيست كه در ديدار مقابل امارات تكليف اين پيراهن چيست و مربيان اين شماره را به چه كسى مى دهند. البته با توجه به كسوت كريم باقرى بعيد به نظر مى رسد كه نكونام از پيراهنش نگذرد و به احتمال فراوان در مقابل امارات باقرى مرد ۶ پوش ايران خواهد بود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقايان مى گويند فرصت نداشته اند

نيكبخت: تقصير پرسپوليسى ها نيست فدراسيون گذرنامه ام را نخواسته بود

عليرضا نيكبخت به تيم ملى دعوت شد اما چون گذرنامه اش در باشگاه پرسپوليس مانده بود از همراهى تيم ملى مقابل قطر بازماند. براى جويا شدن از جزئيات اين اتفاق گفت و گويى با او داشتيم كه در زير مى خوانيد:
    • جريان جاماندنت از تيم ملى چيست؟
    - مثل همه دعوت شده ها صبح به فرودگاه رفتم، همه گذرنامه داشتند اما من نداشتم. همين شد كه تيم رفت قطر، من برگشتم خانه!
    • در فرودگاه چه احساسى داشتى؟
    -چه احساسى بايد مى داشتم؟! بهترين بازى را براى پرسپوليس انجام دادم كه به تيم ملى دعوت شوم، بالاخره بايد يك اتفاقى براى من بيفتد ديگر!
    • مقصر باشگاه پرسپوليس بود؟
    - نه، البته ابتدا فكر مى كردم تقصير باشگاه است كه پاسپورتم را به فدراسيون نداده اما فهميدم فدراسيون پاسپورتم را از باشگاه نخواسته است.
    • مگر اسمت جزو دعوت شده ها نبود؟ چه طور ممكن است فدراسيون مداركت را از باشگاه نخواهد؟
    - آقايان مى گويند چون در آخرين لحظه من به ليست اضافه شده ام ، فدراسيون فرصت گرفتن گذرنامه را نداشته است.
    • چه اندازه برايت مهم بود مقابل قطر بازى كنى؟
    - مهم بازى كردن نيست. براى هر كس حضور در تيم ملى افتخار است. اين يك ديدار تداركاتى بود اما به هرحال اگر بگويم از اين موضوع ناراحت نشدم دروغ است. بازى با قطر را از دست دادم.
    • چه طور با اين موضوع كنار آمدى؟
    - كنار نيايم، چه كار كنم؟ تيم ملى رفت، بازى را انجام داد و امروز برمى گردد اما آن لحظه نمى توانستم قضيه را براى خودم توجيه كنم.
    • سه شنبه به جمع ملى پوشان اضافه مى شوى؟
    -صد درصد. اگر اين بار ابر و باد و مه و خورشيد و فلك هم دست به دست هم دهند من به جمع ملى پوشان مى پيوندم.
    • جالب است تمام ماجراهاى عجيب براى تو اتفاق مى افتد!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عزيز الله محمدى:

پرسپوليس نه مى تواند با الونگ تمديد كند نه بازيكن خارجى بگيرد

«عزيزالله محمدى» رئيس سازمان ليگ برتر ديروز آب پاكى را روى دست پرسپوليسى ها ريخت و اعلام كرد: پرسپوليس ديگر نمى تواند يك بازيكن خارجى را به ليست خود اضافه كند. وى در گفت و گو با ابرار ورزشى گفت: پيش از آغاز فصل تمام قوانين نقل و انتقالات را در قالب يك دفترچه تقديم باشگاه ها كرديم و در آن توضيح داديم كه هيچ تيمى نمى تواند بيش از ۴ بازيكن خارجى وارد ليست خود كند. محمدى ادامه داد: مشكل پرسپوليس اين است كه مى خواهد با خارج نمودن نام يكى از بازيكنان خارجى خود، نام بازيكن خارجى ديگرى را وارد ليست كند كه اين كار عملى نيست حتى اگر آنها قصد تمديد قرارداد بازيكن جديد را داشته باشند. در زير گفت وگو با محمدى را مى خوانيد:
    • طى استعلامى كه به عمل آمد مشخص شد هنوز يك جاى خالى در ليست پرسپوليس وجود دارد. اين قضيه مورد قبول شما هست؟
    - بله. ما منتظريم مسئولان اين تيم در تعطيلات نيم فصل يك بازيكن را وارد ليست كنند.
    • آيا اين بازيكن مى تواند يك بازيكن خارجى باشد؟
    - به هيچ وجه. پرسپوليس در ابتداى فصل از هر ۴ سهميه بازيكن خارجى خود استفاده كرده و ديگر نمى تواند بازيكن جديدى از كشورهاى ديگر جذب كند.
    • پس آنها مى توانند با ژاك الونگ بازيكن فصل پيش خود تمديد كنند؟
    - همان طور كه گفتم آنها اختيار اين كار را ندارند! پرسپوليسى ها ۴ بازيكن خارجى را جذب كرده اند و تحت هيچ شرايطى نمى توانند بازيكن خارجى ديگرى حتى الونگ را به ليست وارد كنند.
    • اما شنيده ايم مسئولان باشگاه قصد دارند نام ديكارمو را از ليست خارج كرده و الونگ را جانشين ديكارمو كنند؟
    - اين كار هم شدنى نيست زيرا اگر ديكارمو از ليست خارج شود در اصل از ليست باشگاه پرسپوليس خارج مى شود نه از ليست سازمان ليگ برتر و هيأت فوتبال استان تهران.
    • پرسپوليسى ها نمى توانند مثل اول فصل بازيكن خود را به ليگ هاى پايين تر بفرستند و مجدداً وى را به صورت بازيكن قرضى جذب كنند؟
    - اين قانون براى اول فصل بود نه نيم فصل!
    • براى تيم هايى مثل پرسپوليس، استقلال، سپاهان و صباباترى كه در ليگ قهرمانى آسيا حضور دارند هيچ استثنايى وجود ندارد؟
    - اصلاً و ابداً. اين قانون مستقيماً به باشگاه هاى ليگ برترى مربوط مى شود و ما نمى توانيم استثنايى براى يك باشگاه خاص داشته باشيم.
    • دليل اين همه سختگيرى چيست؟
    - مى خواهيم به مسئولان باشگاه ها بياموزيم بهترين بازيكنان خارجى را جذب كنند و در غير اين صورت امكان هيچ تغييرى در ليست وجود ندارد. به نظر من اين قانون به نفع باشگاه هاست و بايد به آن دقت نظر بيشترى داشت.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

همه چيز در مورد مدافع توگويى و تستى پرسپوليس

پرسپوليسى ها با اينكه به خوبى مى دانند با توجه به قوانين ليگ برتر نمى توانند بازيكن خارجى جديدى جذب نمايند اما صحبت هايى را با « كوبى ماساموسو چانگاى» انجام داده اند و اين بازيكن گويى فعلاً براى دادن تست در تمرينات حضور يافته است اما جالب است بدانيد اين بازيكن نسبت به ديگر بازيكنان خارجى پرسپوليس كارنامه بهترى دارد. چانگاى ۳۰ ساله است و ۳۸ بار با پيراهن تيم ملى توگو بازى كرده كه ۳ بازى آن در جام جهانى بوده است، البته وى در يكى از ديدارهاى جام جهانى بازوبند كاپيتانى نيز به بازو بسته است.چانگاى سابقه بازى در ليگ هاى دسته ۲ و كالچو ايتاليا را دارد و مدتى نيز در ليگ هاى كشور هلند و اسلونى بازى كرده است. وى ۴ سال در تيم وينته ايتاليا در ليگ ۲ به ميدان رفت كه اين تيم در حال حاضر در ليگ ۳ كشور ايتالياست. همچنين سابقه يك بازى را نيز با پيراهن اودينزه در كالچو دارد. اطلاعات ما مى گويد كوبى ماساموسو چانگاى در ماه جولاى سال ۲۰۰۷ از باشگاه النصر امارات اخراج شده و طى ماه هاى اخير به دليل احساس ناراحتى از ناحيه زانو دچار مصدوميت بوده است. گفتنى است، پرسپوليسى ها قصد دارند از چانگاى MRI بگيرند تا معلوم شود مى تواند از لحاظ بدنى به ميدان برود يا خير.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مصطفوى: با هيچ بازيكنى برخلاف قوانين مذاكره نكرده ايم

مديرعامل پرسپوليس طى اظهارنظرى گفت : با هيچ بازيكنى برخلاف قوانين سازمان ليگ وارد مذاكره نشده ايم كه باشگاه مس كرمان بخواهد از ما شكايت كند.وى همچنين اظهار داشت: با رحمان رمضانى در ۲ روز آينده گفت وگو خواهيم كرد و اگر افشين قطبى او را تاييد كند، بدون شك با او قرارداد امضا خواهيم كرد.وى در مورد تلاش باشگاه براى جذب دروازه بان خارجى تصريح كرد: با توجه به دستورالعمل سازمان ليگ برتر بايد طبق قانون پيش برويم و به خاطر ممنوعيت جذب گزينه خارجى، از تصميم خود منصرف شديم.مديرعامل پرسپوليس در خصوص حضور مدافع توگويى در تمرين گفت: با آزمايش كردن بازيكنان قصد داريم در نيم فصل بهترين ها را براى رفع مشكلات قطبى انتخاب كرده و با آنها قرارداد ببنديم. دست قطبى كاملا براى اين موضوع باز است تا بهترين تصميم رابگيرد.مصطفوى در مورد احتمال شكايت باشگاه مس كرمان در صورت اثبات شدن مذاكره با اميرحسين صادقى خاطرنشان كرد: با بازيكنى خارج از چارچوب ليگ وارد مذاكره نشده ايم كه تيمى بخواهد از ما شكايت كند. به تمام تيم هاى ليگ برترى احترام مى گذاريم و مس كرمان نيز يكى از آنها است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مثل قطبى آناليزور نبوده ام كه ۲ سال از ترس مدركم را به كسى نشان ندهم

مرزبان: از افشين قطبى به فيفا شكايت مى كنم

عليرضا مرزبان مربى سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به دليل حرف هاى بى ربط و دروغ پس از بازى با صبا باترى از قطبى به فيفا شكايت مى كنم. وى همچنين اظهار داشت: بالاترين مدرك مربيگرى جهان را دارم و استاد من شخص بزرگى به نام روته مولر است. در ۵ كلاس معتبر فيفا و ۱۰ كنگره معتبر جهان با اسناد و مدارك معتبر شركت كرده ام. وى افزود: قطبى مى خواهد رسانه ها را به بازى بكشاند و خودش را شيرين كند. او مى خواهد با اكاذيب و مصاحبه هايش از اخراج و بار مسئوليت فرار كند. اين مسأله را بعد از بازى با صبا باترى ثابت كرد. مرزبان عنوان كرد: در تيم دسته دومى بوندسليگا و زير نظر ولس گاين فرانك در زمان حضور سيروس دين محمدى در آلمان به عنوان دستيار بودم. در تمام تيم ها مخصوصا در دسته سوم آلمان سرمربى بودم. مثل قطبى يك آناليزور نبودم كه مدركم را ۲ سال از ترس به كسى نشان ندهم. مربى سابق پرسپوليس عنوان كرد: همه مى دانند با اصرار حميد استيلى به تيم بزرگى مثل پرسپوليس آمدم تا علم خودم را به اين تيم تزريق كنم. خوشبختانه مثل آقاى قطبى دنبال بهانه و تهمت زدن به كسى نبودم. وى گفت: فصل گذشته در دفاع وسط سپهر حيدرى و نصرتى بودند و نورى نيز در جناح چپ بود. چرا بهترين خط دفاع را داشتيم؟ تيم ها آرزوى گلزنى به ما را داشتند چون قدرت تاكتيكى بالا را به خوبى پياده مى كرديم. فرق من و استيلى با قطبى اين است. مرزبان ادامه داد: مربى مى تواند از لحاظ روحى، روانى و تاكتيكى، تيمى را بعد از يك يا دو باخت اصلاح كند؛ اما آقاى قطبى با اين همه مهره و تلاش هيأت مديره، چرا تا امروز اين تيم را تخريب كرده تا روزى برسد كه هواداران تمام باشگاه را به خاطر او زير سوال ببرند. مرزبان خاطر نشان ساخت: به هيچ عنوان يك بدنساز يا آناليزور نيستم؛ بلكه فقط به خاطر پرسپوليس و استيلى اين مسئوليت را قبول كردم. حالا آقاى قطبى پس از كنفرانس مطبوعاتى اش اسم مرا مى گويد كه به هيچ عنوان كنار او كمك مربى نبودم. وى درباره عملكرد ديكارمو در اين فصل، عنوان كرد: او بد بازى مى كند. يك روز مى گويند كفش يا جوراب ندارد. روز ديگر حمايت نكردن مسئولان و هواداران را بهانه مى كنند. فصل گذشته با اصرار ايشان، ۲ بازيكن خارجى را جذب كرديم. از آقاى قطبى مى پرسم چرا آراندا فقط پول گرفت و روى نيمكت نشست؟ يا ماته بعد از چند بازى از فوتبال محو شد؟ معلوم است ايشان به دنبال چيست؟ مربى سابق پرسپوليس درباره شكايت از قطبى گفت: او بايد حرف هايش را مقابل رسانه هاى گروهى پس بگيرد. در غير اينصورت از وى به مراجع قضايى و فيفا تا ۲ روز ديگر شكايت مى كنم و اعلام مى كنم كه دروغگويى بزرگ است و در ايران كارهايى را انجام داده كه غيرقابل تصور است. وى افزود: از قطبى خواهش مى كنم همانطور كه بارها گفتم مدارك فوتبال خود را با من در يكى از شبكه هاى تلويزيونى به نمايش بگذارد تا مردم همه چيز را بفهمند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

الونگ از لحاظ بدنى مشكلى ندارد

طبق شنيده هاى ما نامه پزشك جراح زانوى مصدوم ژاك الونگ الونگ به دفتر باشگاه پرسپوليس رسيده و از نظر وى اين هافبك كامرونى مى تواند به زودى براى سرخپوشان به ميدان برود. دكتر ابراهيميان پس از جلسه اى كه با فريد زرينه پزشك پرسپوليس داشت وى را قانع كرد كه الونگ ديگر مشكلى در دوران نقاهت ندارد و مى تواند از اين پس براى پرسپوليس بازى كرده و در تمرينات سخت شركت كند. دكتر ابراهيميان به صورت مكتوب اين قضيه را به مديرعامل پرسپوليس متذكر شد.با اين حساب به احتمال فراوان الونگ پيش از پايان نيم فصل اول ليگ برتر با پيراهن پرسپوليس به ميدان مى رود.الونگ از لحاظ بدنى مشكلى ندارد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •