1. به راحتی با اینترنت آپدیت میشه ...
2. برای کپی بازی کردن دانگل لازمه
3. حدود 20 تا 120 !!!
4. هیچی معلوم نیست ولی یه احتمالایی هست که سال دیگه میلادی معرفی بشه تا عرضه بشه و برای ما قابل خرید بشه کلی طول میکشه زیاد روش حساب نکن
1. به راحتی با اینترنت آپدیت میشه ...
2. برای کپی بازی کردن دانگل لازمه
3. حدود 20 تا 120 !!!
4. هیچی معلوم نیست ولی یه احتمالایی هست که سال دیگه میلادی معرفی بشه تا عرضه بشه و برای ما قابل خرید بشه کلی طول میکشه زیاد روش حساب نکن
اقا ما شنیدیم که ابدیت جدید دانگل بلو هنوز نیومده میخواستم ببینم راست هست مثلا هنوز max pain 3 نیومده
بعد یه سوال دیگه تاریخ دقیق عرضه ی gta v کی هست ؟
با تشکر شاد باشین
نه آقا مکس پین 3 اومده روی TB
احتمالا تا آخر امسال (میلادی) میاد یا اوایل سال (میلادی) بعدی
سلام دوستان کسی بلده مشکل خطای قطعی صدا هنگام پخش فیلم که بعد از 20 یا 30 دقیقه پس از گذشتن از فیلم به اسم cinavia cod 3 رو بر طرف کنه ؟!
سلام به همه دوستان.من با توجه به اموزشي واسه کم کردن حجم بازي فايل
TROPIDER
بازيامو پاک کردم يعني هارد اکسترنالمو به کامپيوتر وصل کردم و اين فايلو پاک کردم غافل از اينکه 2-1 مگابايت بيشتر نيست بعدش ديگه بازيام اجرا نشد و ارور تروفي داد.خلاصه کلي گشتم
و فايل تروپيدر همشونو پيدا کردم به جز 2 تاشو.دوستان عزيز اگه کسي اين 2 تا بازيو داره ممنون ميشم فايل تروفيشونو واسم يا
ميل کنه يا يه جوري به دستم برسونه هر کدومم 2-1 مگابايت بيشتر نيست اخه واقعا حيفه مثلا يه بازي چند گيگي به خاطر يه
فايل کم حجم اجرا نشه.دوستان اين فايل داخل اصل بازيه مثلا
Modnation Racers>PS3_GAME>TROPDIR
2 تا بازيامم اينان
Modnation Racers
House of the Dead Overkill
پيشاپيش از همتون ممنونم دوستان در ضمن ادرس ايميلمم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fard2sat; 15-06-2012 at 18:32.
سلام
این سایت ps3j . c o m معتبر هست میخاستم هارد بفرستم بازی ps3 کبی کنند. دانگل هم داره قیمتشم بد نیست نمیدونم اصل میدن یا بازی که کبی میکنند گرفتاری بچ و ... ناقص نریزنند دوستانی که خرید کردند نظر بدند اگه سایت دیگه میشناسند که بازی با بچ و ... سالم کبی میکنند روی هارد تو Pm اطلاع بدهند مرسی
در اخر میخاستم درباره بحث من با sonixax بگم
دو تا نظر داشتیم من عقیدم اینه تو ایران خیلی بالا رفته ایکس باکس ایشون هم گفتند تو المان گرونه مثلا خرید دسته بازی
اصلا نمیخاستم کشدار بشه یکمم به خاطر مشکلاتی یا چیزایی که تو بیرون زندگی بیش میاد گاهی باعث میشه جای دیگه عصبی بشیم ( خودم میگم )
بعد هم ناظر ها نمیدونم سم گان یادم نیس گفتند من ترول هستم و معلومه تو چه خانواده ای هستم اخه عزیز شما که اطلاع ندارید توهین نکنید
اخر هم اگه بد گفتم فقط تقصیر من بود که از دل سونیاکس در اوردم خودش که گفت دیگه ناراحت نیس ( نمیدونم راست گفت یا نه )
اگه لازمه ای دی من کلا ریموو کنید
قصد توهین به کسی نداشتم
سلام عرض شد به تمام عزیزان میخواستم ببینم ست کردن دانگل بلو روی ps3 چقدر طول میکشه ؟
شاد باشید AMiR
کمتر از 5 دقیقه.................
layStation®3 system software update version 4.20
4.202012-06-26
PS3™ system software version 4.20 was released on June 26, 2012. Version 4.20 adds or updates the following features.
Main features in system software update version 4.20
■ Under (Settings) >
(Power Save Settings) > [System Auto-Off], you can now set the amount of time until the system automatically turns off for [Video/TV/Music/Photo] and for [Game/Other Features].
> See details
■ Under (Games) >
(Saved Data Utility (PS3™)), you can now select multiple saved data items, and then either delete or copy them as a group.
> See details
Other new or revised features in version 4.20
Setting
- Under
(Date and Time Settings) > [Time Zone], [Samoa Islands] has been changed to [American Samoa] and [Independent State of Samoa].
Other
- The encryption key has been renewed for AACS, the copy protection system for Blu-ray disc™ video content. If you see a message regarding encryption key renewal during playback of commercially available BD video software (BD-ROM), update the system software to the latest version. The encryption key will then be automatically renewed.
سلام دوستان عزیز دو سه روز پیش رفته بودم دانگل بلو بخرم اما فروشنده ها گفتند صبر کنید که داره فریمور جدید بیاد تا هفته ی دیگر میخواستم ببینم قضیه چیه و یه توضیح مختصر بدید ممنون میشم عزیزان
شاد باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)