سلا مرسي واقعا زحمت كشيدي دستت درد نكنه
آره ميدونم ميشه دست ساز هم درست كني اما حوصله ميخواد كه من ندارم
اگه ميشد لطف ميكردي اسمشو بهم ميگفتي خودم 3 سوت آمادشو ميگرفتم
بازم از بابت اطلاعاتي كه در اختيارم گذاشتي يك دنيا ممنون
سلا مرسي واقعا زحمت كشيدي دستت درد نكنه
آره ميدونم ميشه دست ساز هم درست كني اما حوصله ميخواد كه من ندارم
اگه ميشد لطف ميكردي اسمشو بهم ميگفتي خودم 3 سوت آمادشو ميگرفتم
بازم از بابت اطلاعاتي كه در اختيارم گذاشتي يك دنيا ممنون
هیچ فرقی نیست منGOW 2 رو خریدم 2 تومن MINI NINJA رو هم همین طورحالا 500 نومن بالا پایین که چیزی نیست
من كه مشكلم سر قيمت نيست پولش مهم نيست كه چه قدر باشه براي مهم اينه كه بازيش توپ باشه مثل اين بازي DANTE S INFERNO زده رو دست GOW من از اين جور بازيها ميخوام وگرنه قيمت كه مهم نيست فقط خيلي توپ باشه
ممنون دوست عزيز![]()
ببین ممکنه ماکروسافت در سری 2010 تغیراتی روی درایو های کنسول داده باشه که کار کپی خور کردن درایو را دچار چالش کنه (چه با حال گفتم)
Verbatim بهترین DVD 9 دنیاست و قطعا هرچه قدر کیفیت دیسک مورد استفاده برای بازیها بهتر باشه لنز درایو کنسول بیشتر عمر میکنه
Last edited by shab_2008; 12-02-2010 at 11:33.
سلام
دوستان من يه مشكلي دارم ..
هر فيلمي رو كه مي زارم همون فيلم قبليرو نشون ميده...
چطوري فيلم ماموريت غير ممكن 3 رو گذاشتم بعد از اون هر فيلم رو گذاشتم با هر فرمتي باز اون ماموريت رو نشون ميده..
چش شده..؟؟
سلام دوستان
ببخشید یه سوال تکراری ، می خواستم بدونم اگر به live وصل بشم آیا بن می شم ؟ اگر بن بشم چی میشه ؟ آیا مثل psp می مونه یعنی دیگه نمیشه بازی کرد حتی به صورت offline ؟
خیلی ممنون
سلام عزیزم
لیست بازی هایی که میتونی ازشون لذت ببری :
Gears of War 1&2
Call of Dutty:Modern WarFar 1&2
ninja Guiden 2
Assassin's Creed 1&2
Dirt 2
Mass Effect 2 (فرماندهی-گرافیک بالا)
Alone In The Dark ( نو آوری-خلاقیت-ترس-open World)
The Darkness (داستانی عشقی -مخوف-با معنا)
Resident Evil 5 (داستانی زیبا-گرافیک بالا-همکاری)
Army of Two 2
Tekken 6
Splinter Cellouble Agent
Devil May Cry (عشقی-اکشن-نور پردازی عالی)
Silent Hill :Home Coming ( ترسناک-خلاقیت-حق انتخاب-عاطفی)
GTA IV :Original & GTA IV :Episodes From liberty City (زیبایی-open World-آزادی عمل-نو آوری)
ACE Combat 6
[Prototype] (سبکی جدید و جالب)
Dead Space
Batman :Arkham Asylum
FIFA 2010 (بدون شرح...)
Mirror's EDGE (بدون رقیب در سبک خودش)
Tom Rider:Under World
Ghost Recon:Advanced War Faighter
و همچنین به حرف های شهاب جان اضافه کنم که بالا بودن کیفیت دیسک باعث طولانی شدن عمر اون هم میشه.
من الان بازی هایی دارم که تا 6 ماه پیش Run میشدن ولی الان open Try یا Disc Clean میدن.
عجب چیزه جالبی
شما به احتمال زیاد فیلم هات رو روی Flash ریختی درسته ؟
سلام
اگه شما BAN بشی دیگه نمیتونی وارد LIVE بشی و دسترسی به یکسری از امکانات هارد که مهمترین اون نصب بازی هست رو از دست میدید.
نه مثل PSP نیست شما میتونید به بازی کردن در حالت Offlie ادامه بدید
Last edited by SamGun; 12-02-2010 at 17:35.
هر مدل که گرون تر باشهاز چه مدل هدفون بی سیم استفاده کنم
من می خوام هدفون ها سیمی باشن ؟ اگه می شه یه عکس از خروجی صداش برام بزارین متوجه میشم باید چی کار کنم
منظورم خروجی ایکس باکسه که چه نوع خروجی داره
فکر کنم باید از کامپوننت استفاده کنمبرای تبدیلش هم دوستان تصویرش رو قرار دادند ، بیسیم برای این گفتم که گیر سیم نشی .
فرقی نمیکنه کافیه اکسس پوینت شما موج G رو ساپورت کنه ، نه نیازی به کامپیوتر نیست ، راستش من خودم انجام دادم و از جایی کمک نگرفتم چون خودم با شبکه تا حدودی آشنایی دارم . شما اگر در حد پایه با مفاهیم شبکه آشنایی داشته باشید مشکلی پیدا نمیکنید .اگه بخوام وایرلس این کارو انجام بدم دقیقا میتونید راهنماییم کنید چیا باید بگیرم چه مدل اکسز پوینت وایرلس باید بگیرم و باید چه ویژگی هایی داشته باشه (فقط یه اکسز پوینت)
و اگه بخوام با سیم و هاب این کارو انجام بدم (فقط یه هاب) باید در هر دو صورت دستگاه ها به کامپیوتر وصل باشن از طریق هاب
اگه میشه در مورد شبکش یخورده توضیح بدین یا لینکی که کامل توضیح داده شده باشه رو بدین
حدودا نیم ساعتبدیم بیرون برامون اپدیت کنن چقدر طول میکشه و اینکه باید دستگاه باز بشه و هزینش حدودا چقدر میشه
اگه اپ کنیم LT و ixtereme و Dashboard اپ میشن
هم داشبورد و هم lt روش نصب میشههزینش توی این خراب شده ای که من هستم 40 یورو ، توی ایران فکر کنم 10-12 تومن باشه ، درست نمیدونم .
توی درایو های کنسول هایی مثل Ps2 , 360 و Wii بله پرفورمنس بیشتر میشه ، دلیل شکل بخش نگاه دارنده دیسک هستش :شما تو پست قبل گفتین در حالت عمودی پرفورمنس زیاد میشه چه ربطی داره .... دلیل علمی دارین علتش چیه که اینجوری میشه
iمچنین وقتی دیسک در حالت افقی قرار داره ، سطح بیشتری ازش تحت تاثیر جاذبه قرار میگیره و البته مقاومت و میزان برخورد سیالات هم هست در نتیجه موتور درایو باید نیروی بیشتری رو صرف گردش دیسک بکنه . این مورد رو میتونید به صورت یک تست ساده انجام بدید ، اگر توی منزل دوچرخه دارید چرخش رو در حال افقی بچر خونید ، بعدش همون چرخ رو در حالت عمودی حرکت بدیدی ، میبینید که نیروی کمتری صرف چرخوندنش در حالت عمودی میکنید .
عین همین داستان در مورد هر شیئ گرد و گردان وجود داره
قابلی نداشت ، فقط بی زحت رنگی پنگی ننویسید ، با سپاس .ممنون از شما sonixax دوست عزیز شرمنده کردی مارو واقعا از راهنمایی هات ممنون
پس چی که میخواماز این لیستی که اینجا گذاشتی اونهایی که ستاره زدم رو دارم ، فقط بی زحمت اساسین و شخص اول و اسپیلینتر سل نباشه
:
Gears of War 1&2
*Call of Dutty:Modern WarFar 1&2
ninja Guiden 2
*Assassin's Creed 1&2
Dirt 2
Mass Effect 2 (فرماندهی-گرافیک بالا)
Alone In The Dark ( نو آوری-خلاقیت-ترس-open World)
The Darkness (داستانی عشقی -مخوف-با معنا)
Resident Evil 5 (داستانی زیبا-گرافیک بالا-همکاری)*
Army of Two 2
Tekken 6
Splinter Cellouble Agent
Devil May Cry (عشقی-اکشن-نور پردازی عالی)
Silent Hill :Home Coming ( ترسناک-خلاقیت-حق انتخاب-عاطفی)
GTA IV :Original & GTA IV :Episodes From liberty City (زیبایی-open World-آزادی عمل-نو آوری)
*ACE Combat 6
[Prototype] (سبکی جدید و جالب)
Dead Space
*Batman :Arkham Asylum
FIFA 2010 (بدون شرح...)
Mirror's EDGE (بدون رقیب در سبک خودش)
Tom Rider:Under World
Ghost Recon:Advanced War Faighter
اسمش رو نمیدونم ، من توی یه دونه از این فروشگاه ها اتفاقی دیدم ، ولی معمولا از این اسم ها داره :
Xbox Open toolkit و از این مدل اسم ها .
سلام.
آقایون من هم به جمع 360 داران پیوستم.
تبریک میگم بهتون
خب چند تا سوال:
اول اینکه کنسولم الایت هست. این اکانت گلدی که روش هست چجوریاست؟
چجوری فعال میشه، چقدر طول میکشه فعال بودنش و...
دوم اینکه اگر بخوام فیلم Divx روش ببینم باید یه کدک دانلود کنم. اگر بخوام این رو دانلود کنم اکانت لایوم فعال میشه؟
3. از کجا بفهمم فرمویر کنسولم چه ورژنیه؟ البته من از فتحی گرفتم زیاد حساسیت نداره این موضوع. اما محض اطلاع میپرسم که مطمئن بشم LT هست.
4. کنسولم امروز وسط بازی فیفا هنگ کرد. هیچ کاریش نمیشد کرد جز خاموش. طبیعیه؟ اصلا 360 هنگ هم میکنه؟
5. بعد بازی Dante رو هم گذاشتم، هنوز عکس بازی توی داشبورد نیومده بود که دکمه X رو زدم که بره تو بازی، باز هم هنگ کرد...
اما موقعی که داشتم بازی میکردم اصلا مشکلی نبود...
6. به نظرتون باتری شارژی خوب بگیرم بهتره یا Sharj & Play؟
فعلا همینا. ممنون از لطفتون.
مبارک باشه
دوبار هنگ توی یه روز ؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)