الان برای شما ها هم تایم اوت ه؟یا فقط من اینطوریم
الان برای شما ها هم تایم اوت ه؟یا فقط من اینطوریم
آره آقا ، آره . داغون اصن
برید تو اینستاشون یه چیزی بگید خوبُ هر دفعه من میرم کامنت بذارم میبینم همه کامنت ها در به در دنبال فشفشن ! من نمیفهمم این ملت که یا مدرسه و دانشگاه میرن یا صبح ها سر کارهستن و فقط عصرها و شب ها میتونن از نت استفاده کنن که اون موقع هم سرعت داغونه فشفشه میخوان چیکار ! اگه از ورزش۳ میخواید بافشفشه دان کنید برید یهو اینترانت آسیاتک بگیرید دیگه قیمتشم کمتره. یا برید شاتل بگیرید از شاتل لند دانلود کنید بدون کم شدن از حجم.
دیگر لازم نیست شبها فقط برای دانلود شبانه بیدار بمانید، بلکه زین پس برای دانلود با فشفشه پولی هم باید شب ها بیدار بمانید.
دیشب ساعت 8 و نیم سرعت دانلود با idm و 32 کانکشن با سرویس 8 مگ از سرور ایران 130 تا بود![]()
من های وب دارم ولی چون بسته 40 گیگ 30 هزارم قبل از یک ماه تموم شده نمی تونم بسته جدید بخرم
اگه می تونید برای من یه بسته 40 گیگ 30 روزه بخرید من هزینشو واریز می کنم.
آی دی تلگرامم:
Er13i74@
این مشخصات خطم هست ، الان خط رو 2 مگ هست، به نظرتون اگر نیتروی 8 مگی بگیرم ، مشکلی پیش میاد ؟
![]()
نه snr برای شما بالاست 31 است من خطم روی 512 بود و snr روی 35 خطمو روی 9 مگ بستند snr اومد روی 25
البته در یک سایت خارجی نوشته بود میانگین افت snr به ازای هر دفعه افزایش عدد 6 است یعنی الان برای شما اگر از 2 به 4 و سپس از 4 به 8 افزایش یابد 12تا کم میشود ولی برای من صدق نکرده البته سایت گفته میانگین 6 است
به زور و با Snr حدود 10 خطتون 8 مگ رو میکشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
امشب تو ساعات اوج مصرف نسبتا سرعت دانلودم بهتر بود
از سرور های خارجی 5 مگابیت سرعت دانلودم بود
تک کانکشن هم 3 مگابیت سرعت میداد
خوب یک تست هم از testmy.net میگرفتی
الان :
ساعت ۱:۳۰ هنوز سرعتش داغونه. واقعا که !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)