تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1180 از 3017 اولاول ... 18068010801130117011761177117811791180118111821183118411901230128016802180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,791 به 11,800 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

لعنت به این مخابرات از ظهر تا الان نتم قطع بود خیلی افتضاح شده شاید تنظیم مقررات داره پیگیری میکنه اگه اینجور باشه که عالیه خدا کنه جریمه ی سنگینی بندازه به عوالشون تا دلم خنک بشه

2. 3 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه adibstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

10 مگ مخابرات اهواز تست کردم سرعت تست اسپید فیکس 10 مگ بود اگه یه طرح حجم بالا به یه قیمت مناسب داشت خیلی خوب بود

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

منم امروز لینکم ثابت نمیشد و هی چشمک میزد.بعد 45 دقیقه وصل شد الان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پاک شودددددددد
    Last edited by alimail3248; 29-06-2014 at 16:15.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آقا بعد از قطعی سرعتم سر به فلک رسیده رسیده به سقف دان استریم
    ibs از کار افتاده
    Last edited by farshad0123; 25-06-2014 at 22:10.

7. 3 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سروش چرا قاط زدی ؟ ادم میترسه بیاد نزدیکت یه وقت مورد تجاوز قرار بگیره.

اگه میخای مشکل داون استریمت حل بشه باید خودت دست بکار شی .التماس کردن به این و اون فایده نداره . برو تو کار الکا . مورد عنایت قرارش بده و خطط رو رو هر مقداری که خواستی بزار.

9. 2 کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

حالا غیر مخابرات گور به گور شده کجا سراغ دارید ارزون هم باشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه krasusmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اینترنت قطع بود، بعدش دیدم چراغ DSL رفت... یه ربع ساعت بعدش روشن شد دیدم خط شده 1مگ... یه دفعه دیگه اینکار رو بکنم، میرم دهنشون رو سرویس میکنم آدمای بیشعور رو... این کار سر خود MDF نیست چون تا براش از کامپیوتر دستور نرسه، کاری نمیکنه، کار خود پشتیبان/مسئول دیتا مخابرات هست تخم سگ تمام صبح من با کل کل با پشتیبانی تلف شد... میگم پهنای باند اومده پایین: میگه الان اینترنت قطعه. باید وصل بشه که چک کنم. تا قطع کردم، اینترنت وصل شد، زنگ زدم بش. میگم د بدو چک کن. چک کرده، میگه دیدم، ثبت کردم تو کامپیوتر بررسی بشه خو چه مرضی تو جونته دست دستش میکنی؟ عوضی نه خوبه سرویس 2مگ گرفتم! لعنت به اونی که قول کلید میده، همه چی رو قفل میکنه... نصف رییس هایی که نصب کرده، آشغالن... اون از رییس دانشگاهمون، پپه! کل کارش اینه که هر هفته یه خبر بیاد رو سایت دانشگاه، معاونت فلان و فلان رو عزل و نصب کرد! هیچ گهی نخورده... اینم وزیراش که وزیر ارتباطاتش میاد گیگابیت رو میگه گیگاهرتز! اونم رییس مخابرات قرمفیوز!

ایندفعه چند روز پیش زنگ زدم بشون میگم چرا خط تخلیه نمیشه، میگه: زنگ بزن خانم سعدی، داخلی 102 زنگ زدم اونطرف بعد از 20 بار برداشته، بهش میگم دو هفته اس درخواست دادم!، بعد از یکساعت منمن... شماره رو بگو و ...، بعدش میگه دو روز دیگه زنگ بزن اگر تخلیه نکردن... فرداش زنگ زدم MDF، میگم برای شماره فلان درخواست تخلیه دادم، نرسیده اونجا، کامپیوتر رو چک کرده میگه: نه هنوز چیزی نرسیده. بعدش زنگ زدم به طرف میگمش: پس چی شد؟ دو روز الکی علاف بودیم؟ میگه تازه فرستادم برای خانم خورنگ(یا چنین چیزی) زنگ بزن داخلی 107 زنگ زدم بعد از نیم ساعت دوباره گرفتن و ... برداشته، میگه: چیه هی زنگ میزنید به اینجا؟ خو آدم ... وقتی کاری رو بلد نیستی انجام بدی! چرا میری سر کار پ ف ی و ز بعد از کلی علافی! تازه میگه: شنبه تخلیه نشد زنگ بزن دوباره! یعنی اگر تخلیه نشد! میرم مخابرات رو رو سرشون خراب میکنم آدمای احمق تازه به دوران رسیده بیشعورِ نفهمِ خرِ الاغِ گاومیش بهترتون!

شاید باورت نشه، ولی این ماه بدون دانلود، حدود 100هزار تومن خرج اینترنت شد... حالا که فکرش رو میکنم، نامحدود دو برابر هم بگیرم به صرفه تر هست برام... لعنت بهشون، قیمت گیگ اضافه اینقدر زیاده که نامحدود دو برابر گرون تر هنوز به صرفه تره... تصمیم گرفتم اون خط رو بعد از این ماه نامحدود ببندم.
    بعد از مدتی اومدم سر بزنم . اره واقعا احمقن من یکبار که از بس مشکل داشتم سر تنظیمات خط رفتم پیش منشی بخش فروش با اینکه کاره ای نبود صدامم رفت بالا یه کاغذ نوشت داد به پشتیبانی تا درست کردن . باز چند وقت پیش گفتم مشکل قطعی دارم ولی نویز ندارم دست به تنظیمات خط نزن خواهشا پدر ما سر این تنظیمات درومده تا تلفن رو قطع کردم دیدم خط رو گذاشته رو 128 .
    بعدشم با کلی جر و بحث و خواهش و دعوا و چپ و راست هرچی توضیح دادم که سرعت با آی بی اس تنظیم میشه نه با تنظیمات خط نمیفهمید اپراتور برام بالا نبرد . آخرشم با وجود اینکه نزدیک به سکته بودم درست شد خط .
    الانم هنوز 512 نامحدود دارم سابقا هم 128 و 1024 نامحدود داشتم . هیچ جای دیگه هم نمیتونم برم چون خونمون روزانه دانلودر داره !!!! منم سر میزنم به یوتوب , دانلود شب به هیچ دردم نمیخوره محدودیت دار هم بگیرم باید 30 گیگ باشه ! قیمتای جدید هم با اینکه 2 و خورده ای برابر هستن اما اونطور که از شواهد پیداست چاره ای جز پرداختش ندارم چون هیچ جای دیگه نامحدود اینطوری نمیده مگر وایرلسی یا آی اس پی پرتی باشه که اونا هم یا نداریم یا باشن کاملا شوتن یا قیمتاشون بالاست . Ghost Recon Online هم هر از گاهی میتونم بازی کنم همینش هم خوبه . خلاصه همه آی اس پی ها مشکل دارن راه حل با انتقال واسه خیلیا حل نمیشه باید تحمل کرد .

12. 2 کاربر از krasusmh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دو سه ساعت پیش به مدت یک ساعت اینجوری بود اوضاع : سرعت 256 نامحدود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 3 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ما که رفتیم رو دانلود ibs از کار افتاد

16. 2 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •