چند روزه نمیتونم توی سایت مخابرات برای چک کردن شارژ لوگین کنم! کسی شکل مشابه من داره???
شما از چه ادرسی برای لوگین استفاده میکنید???!!!!
چند روزه نمیتونم توی سایت مخابرات برای چک کردن شارژ لوگین کنم! کسی شکل مشابه من داره???
شما از چه ادرسی برای لوگین استفاده میکنید???!!!!
2020.Tci-khorasan.ir
آواتارت حالمو گرفت باز !
عجب بیماری هست این ای ال اس
چی میکشه جیسون !
نت یکم اوضاش بهتر شد پینگ خارجی
![]()
دوستان طبق صحبت این دوستمون، رفتم پنل کاربری و قسمت ریزکارکرد ها ومی بینم که در آماری که برای روز ها و ساعات مختلف می ده گاهی میزنه که 4 روز متوالی وصله، گاهی یک دقه و گاهی دو روز و الی اخر- - سوالم اینه اون وقت هایی که در جدول میزنه دو روز یا چند روز،خوب مسلما من که سیستمم 4 رروز پیوسته روشن نبوده که !!! حداقل شبا که می خوابم !! پس چرا زده 4 روز متوالی ????،کلا این روش اش در تعیین قطعی و وصلی چگونه هست?? یعنی هرگاه نت از سمت مخابرات قطع باشد ، در جدول مشخص می شود و???? یا کسی مدام از نت ما استفاده می کنه???? یا ...???? لطفا راهنمایی کنیدد
![]()
Last edited by sky1sky; 23-05-2014 at 17:24.
شما مودم رو خاموش کنید دوباره روشن کنید از موقعی که روشن کنید ریزکارکرد حساب میشه روالش باید اینطوری باشه
درسته .. روالش همینه ..
چون مودمتون در حالت PPPOE هست اتصال ( کانکت ) خودکار هست .. و تا زمانی که قطع نشه ( یا خاموش بشه مدم ) این شمارش پیوسته است .
خیلی تشکر- بله- روی PPPOE تنظیم هست -پس با این توضیحات اون فواصلی که مودم میندازه فواصلی هست که ازسمت ISP قطع و وصل میشه- پس باید مال شما دوستان هم دقیقا در همین ساعاتی که در جدول هست?? درسته????!!! و شما هم باید شاهد و قطعی بوده باشید دیگه-0 تاریخ و ساعت اش هم که واضح هست.
حاالا سوال دوم: اگر مودم روشن باشد و همه چی اوکی تنظیم اما هیج دستگاهی از طریق وای فای یا کابل به ان متصل نباشد ، ایا از حجم اینترنت کم می شود??
ایا اصلا منطقی هست که صرف روشن بودن مودم، ازحجم نت کم شود???? مرسی
برای هر منطقه فرق میکنه تعداد قطعی.
نه کم نمیشه از حجم ولی استفاده نمیکنید مودم رو خاموش کنید که وقتی روشن میکنید سرعت بهتری داشته باشید البته اینو خودشون گفتن مودم من شبانه روز روشنه.
Last edited by fight12; 24-05-2014 at 08:30.
دوستان من اطلاعاتی زیادی ندار ولی الان 3 روزکه اینترنتم درساعت شبانه بین 1ونیم قطع میشه
واین اتفاق از موقعی افتاده که میرم تو ریزکارکردم و پورت DSLAM به این شکل اطلاعاتش و مدلش
تغییر کرده تو عکس ببینید؟؟ نمی دونم حالا قطی ارتباطی داره با این یانه ؟؟
چرا پورت DSLAM من 3 روزه این مدلی شده اطلاعاتی که میده ؟؟ دوستان خواهشا کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
Last edited by AshkeMahtab; 24-05-2014 at 12:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)