تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1180 از 4105 اولاول ... 18068010801130117011761177117811791180118111821183118411901230128016802180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,791 به 11,800 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

بله دوست عزیز مرکز 01 روزبرگ مرخصی میدن

sent from my open source device
    واقعا کسایی که در 01 آموزشی هستند خیلی بهشون سخت میگذره
    این دیگه اسمش آموزشی نیست

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آره نزدیک میدون راه آهنه .
    میدون راه آهن رو که به سمت شمال شهر بری (خیابان ولیعصر) می رسی به یه چهار راه که یه پمپ بنزین هم سمت چپش هست ( تقاطع ولیعصر و خیابان مولوی )
    خیابون مولوی رو برید سمت چپ می رسی میدون رازی یا همون گمرک
    راه زیادی نیست پیاده هم میشه خیلی راحت رفت
    اینم محل دقیقش رو نقشه
    ممنون دوست من اره میدون گمرک رو می شناسم کجاست . این مغازه هایی که میگین دقیقا دور میدون هستش ؟ یا تو خیابون های اطراف میدون گمرک .

و اینکه اگر بخوایم بریم اونجا میشه با بی ارتی از راه هان سوار شیم و مولوی پیدا شیم و از اونجا پیدا بندازیم تا گمرک ؟

داره خودمونی میشه r00t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    هر کجای این کره خاکی که شد

پيش فرض

ممنون دوست من اره میدون گمرک رو می شناسم کجاست . این مغازه هایی که میگین دقیقا دور میدون هستش ؟ یا تو خیابون های اطراف میدون گمرک .

و اینکه اگر بخوایم بریم اونجا میشه با بی ارتی از راه هان سوار شیم و مولوی پیدا شیم و از اونجا پیدا بندازیم تا گمرک ؟
    هم دور میدون مغازه هست و هم تو خیابون های منتهی به میدون
    از راه آهن تا مولوی اگر اشتباه نکنم یه ایستگاه اتوبوس بیشتر راه نیست پیاده میشه رفت ولی آره با اتوبوس هم می تونید .
    حسن اباد و میدان امام حسین هم همونطور که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن هم این جور وسایل رو میفروشن اما به اندازه گمرک مغازه نداره .

4. این کاربر از r00t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

هم دور میدون مغازه هست و هم تو خیابون های منتهی به میدون
    از راه آهن تا مولوی اگر اشتباه نکنم یه ایستگاه اتوبوس بیشتر راه نیست پیاده میشه رفت ولی آره با اتوبوس هم می تونید .
    حسن اباد و میدان امام حسین هم همونطور که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن هم این جور وسایل رو میفروشن اما به اندازه گمرک مغازه نداره .
    دمت گرم دوست من . ممنون بابت راهنمایی خوب و مفیدتون .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سپاه هاشمی نژاد نیشابور اول دی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها منم سوالی در مورد دوره کد دارم . من که با فوق لیسانس اقتصاد دارم میرم اموزشی و به احتمال زیاد 01 تهران خواهم بود ایا منم دوره کد خواهم خورد یا خیر ؟ اصلا این دوره کد چیه ؟
    اول اینکه فوق لیسانس تا جایی که من میدونم دوره کد نداره
    و اما فلسفه دوره کد !
    اینکه ارتش دلش به حال کسی نسوخته و الکه بهش آموزش بیشتر نمیده رو در نظر داشته باشید ! پس قضیه این دوره کد چیه که بعضیا میخورن بعضیا نمیخورن !
    دوره کد برای افرادی در نظر گرفته میشه که رشته تحصیلی شون کاربرد چندانی برای ارتش و تشکیلاتش نداشته باشه ، بنابراین 2 ماه اضافه تر شما رو آموزش تخصصی میده که تو رسته و تخصص مورد نظرش از شما استفاده کنه
    یعنی تخصص قبلی تون رو تو خدمت در نظر نمیگیره ، به عنوان مثال یه سری رشته ها میفتن مرکز آموزش پشتیبانی ( مراپش ) و رسته اداری پرسنلی میخورن ، میرن تو اجودانی پوستشون از کار سنگین اداری کنده میشه
    یا میفتن اصفهان مرکز آموزش توپخانه ( مراتو ) یا مرکز آموزش مخابرات ( مرامخ ) و ...
    یه سری ها هم مثل ما که کامپیوتر بودن به هیچ وجه دوره کد نمیخورن عوض اش میخورن و میخوابن
    دیپلمه ها و بعضی از افرادی که انصرافی از دانشگاه بودن هم بسته به شانس دوره کد میخورن و گروهباندوم یا گروهبانسوم میشن و آجر نمیچسبونن !

با سلام
    درصد گرفتن سرباز برای ناجاارتش و سپاه چند درصده؟
    بیشترین نیرو رو ناجا میگیره
    بعد ارتش
    بعد سپاه و بقیه ارگانهای وابسته ش

من رشتم عمرانه کد نمی خورم خویه یا بده کد؟

لیسانس ستوان دوم میشم 06 ؟
    معمولا یکی در میون کد میخورن ( بسته به نیازی که ارتش داره )
    ستوانسوم میشید در ارتش ( لیسانس )

با فوق لیسانس احتمال اینکه کدوم ارگان بیفتی بیشتره؟
    ارتش اینروزا خیلی فوق میگرفت

دوستان کسی خبر داره تعداد سربازا الان چجوریاس؟ فکر میکنید سرباز کمتر شده الان؟
    خبرهایی شنیدم که گویا جیره سربازا کم شده (ارتش) و حتی تو پادگان ما دارن سربازارو ساعت 12-13 میفرستن مرخصی که نهار بشون ندن. ضمن اینکه کلا استحقاق ها هم کمتر شده و جیره کلی کمتر شده. دسرهای ارتش هم گویا یه سریش میخواد حذف شه.
    موفق باشید.
    _رومون هم نمیشه نبود 7 ماه بکشیم!_
    بله تقی به توقی میخوره و وضع خراب میشه از جیره و زمان خدمت سربازان کم میکنن تا بودجه برسه
    اتفاقا بهتر ! کی بدش میاد ؟!

بچه ها ادرس دقیق اون محلی که تو تهران بورس قروش لوازم سرابزی مثل لباس و پوتین و ... هستش رو اگه لطف کنید ممنون میشم .
    میدون گمرک بورس اینچیزا هست ، یه سری تجهیزات سربازای آمریکایی اونجا پیدا کردم خداوکیلی ارتش آمریکا بفهمه اینا اینجا پیدا میشه بیخیال تحریم میشه !

واقعا کسایی که در 01 آموزشی هستند خیلی بهشون سخت میگذره
    این دیگه اسمش آموزشی نیست
    همه چیز منصفانه نیست دوست عزیز ، حتی تو خدمت هم باید تبعیض وجود داشته باشه ( دلیل داره )

8. 4 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه r00t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    هر کجای این کره خاکی که شد

پيش فرض

میدون گمرک بورس اینچیزا هست ، یه سری تجهیزات سربازای آمریکایی اونجا پیدا کردم خداوکیلی ارتش آمریکا بفهمه اینا اینجا پیدا میشه بیخیال تحریم میشه !
    من یدونه از این اورکت های سبز چند سال پیش از عموم گرفتم که می گفت آمریکاییه ولی برچسبی چیزی روش نیست . انصافا هم خیلی خوب گرم می کنه . کلایی که میره داخل خود کاپشن خیلی نازکه ولی وقتی میذارم سرم اندازه 2 تا کلاه کاموایی گرمم می کنه .
    یه سوال از کجا میشه فهمید که جنسی که از گمرک می خریم آمریکایی یا قلابیه ؟ نشونه خاصی داره (اگر آره رو این کاپشن خودم هم باید چکش کنم ) .

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از جنس و کیفیتش میشه فهمید ، یه پلیور ایرانی با آمریکایی خیلی دوخت و جنسش فرق میکنه احتیاجی به لیبل و الزاما made in usa نیست !

11. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hatef70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اقا راسته كه هركي بيوفته سيستان تو خدمت ميتونه باره خودش رو ببنده؟!(البته اكه زنده بركرده!)
    شهيد دستغيب جهرم نبود؟١ دي.

13. این کاربر از hatef70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دادااااش تا حالا کجا بوودییییی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آمار پادگانو دارم همه جوره هماهنگ کنیم با هم بریم البته اگه موافق باشی
    آهاا منم یک دی هاشمی نژاد نیشابورم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •