واقعا کسایی که در 01 آموزشی هستند خیلی بهشون سخت میگذره
این دیگه اسمش آموزشی نیست
واقعا کسایی که در 01 آموزشی هستند خیلی بهشون سخت میگذره
این دیگه اسمش آموزشی نیست
ممنون دوست من اره میدون گمرک رو می شناسم کجاست . این مغازه هایی که میگین دقیقا دور میدون هستش ؟ یا تو خیابون های اطراف میدون گمرک .
و اینکه اگر بخوایم بریم اونجا میشه با بی ارتی از راه هان سوار شیم و مولوی پیدا شیم و از اونجا پیدا بندازیم تا گمرک ؟
هم دور میدون مغازه هست و هم تو خیابون های منتهی به میدون
از راه آهن تا مولوی اگر اشتباه نکنم یه ایستگاه اتوبوس بیشتر راه نیست پیاده میشه رفت ولی آره با اتوبوس هم می تونید .
حسن اباد و میدان امام حسین هم همونطور که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن هم این جور وسایل رو میفروشن اما به اندازه گمرک مغازه نداره .
دمت گرم دوست من . ممنون بابت راهنمایی خوب و مفیدتون .
سپاه هاشمی نژاد نیشابور اول دی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول اینکه فوق لیسانس تا جایی که من میدونم دوره کد نداره
و اما فلسفه دوره کد !
اینکه ارتش دلش به حال کسی نسوخته و الکه بهش آموزش بیشتر نمیده رو در نظر داشته باشید ! پس قضیه این دوره کد چیه که بعضیا میخورن بعضیا نمیخورن !
دوره کد برای افرادی در نظر گرفته میشه که رشته تحصیلی شون کاربرد چندانی برای ارتش و تشکیلاتش نداشته باشه ، بنابراین 2 ماه اضافه تر شما رو آموزش تخصصی میده که تو رسته و تخصص مورد نظرش از شما استفاده کنه
یعنی تخصص قبلی تون رو تو خدمت در نظر نمیگیره ، به عنوان مثال یه سری رشته ها میفتن مرکز آموزش پشتیبانی ( مراپش ) و رسته اداری پرسنلی میخورن ، میرن تو اجودانی پوستشون از کار سنگین اداری کنده میشه
یا میفتن اصفهان مرکز آموزش توپخانه ( مراتو ) یا مرکز آموزش مخابرات ( مرامخ ) و ...
یه سری ها هم مثل ما که کامپیوتر بودن به هیچ وجه دوره کد نمیخورن عوض اش میخورن و میخوابن
دیپلمه ها و بعضی از افرادی که انصرافی از دانشگاه بودن هم بسته به شانس دوره کد میخورن و گروهباندوم یا گروهبانسوم میشن و آجر نمیچسبونن !
بیشترین نیرو رو ناجا میگیره
بعد ارتش
بعد سپاه و بقیه ارگانهای وابسته ش
معمولا یکی در میون کد میخورن ( بسته به نیازی که ارتش داره )
ستوانسوم میشید در ارتش ( لیسانس )
ارتش اینروزا خیلی فوق میگرفت
بله تقی به توقی میخوره و وضع خراب میشه از جیره و زمان خدمت سربازان کم میکنن تا بودجه برسه
اتفاقا بهتر ! کی بدش میاد ؟!
میدون گمرک بورس اینچیزا هست ، یه سری تجهیزات سربازای آمریکایی اونجا پیدا کردم خداوکیلی ارتش آمریکا بفهمه اینا اینجا پیدا میشه بیخیال تحریم میشه !
همه چیز منصفانه نیست دوست عزیز ، حتی تو خدمت هم باید تبعیض وجود داشته باشه ( دلیل داره )
من یدونه از این اورکت های سبز چند سال پیش از عموم گرفتم که می گفت آمریکاییه ولی برچسبی چیزی روش نیست . انصافا هم خیلی خوب گرم می کنه . کلایی که میره داخل خود کاپشن خیلی نازکه ولی وقتی میذارم سرم اندازه 2 تا کلاه کاموایی گرمم می کنه .میدون گمرک بورس اینچیزا هست ، یه سری تجهیزات سربازای آمریکایی اونجا پیدا کردم خداوکیلی ارتش آمریکا بفهمه اینا اینجا پیدا میشه بیخیال تحریم میشه !
یه سوال از کجا میشه فهمید که جنسی که از گمرک می خریم آمریکایی یا قلابیه ؟ نشونه خاصی داره (اگر آره رو این کاپشن خودم هم باید چکش کنم ) .
از جنس و کیفیتش میشه فهمید ، یه پلیور ایرانی با آمریکایی خیلی دوخت و جنسش فرق میکنه احتیاجی به لیبل و الزاما made in usa نیست !
اقا راسته كه هركي بيوفته سيستان تو خدمت ميتونه باره خودش رو ببنده؟!(البته اكه زنده بركرده!)
شهيد دستغيب جهرم نبود؟١ دي.
سلام دادااااش تا حالا کجا بوودییییی[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمار پادگانو دارم همه جوره هماهنگ کنیم با هم بریم البته اگه موافق باشی
آهاا منم یک دی هاشمی نژاد نیشابورم![]()
![]()
هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)