تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1180 از 1746 اولاول ... 1806801080113011701176117711781179118011811182118311841190123012801680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,791 به 11,800 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام
    آقا يه امتحان كنيد ببينيد وضعش اوكي هست؟
    من ديروز هر ٢ ثانيه دي سي بودم. :|

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

الان شده هر ١ دقيقه يك بار recconect فاجعست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کلا پرتی از ماجرا... دارن پورتایه udp و دست کاری میکنن عین *** تو خودشون موندن 2 ماهه انگار تو فضا سیر میکنی شما یه سر به سایتای دیگه بزن... open vpn kerio https و... رو دارن میبندن ولی هنوز توش گیرن شما کانکت کنی بعد از 5-6 مین دی سی میشی باید مودمو ریس بدی بره 5 6 دقیقه دیگه سره همین یه سری از بازیای آنلاین که از این پورت استفاده میکنن
      محتوای مخفی: خیلی بیشتر از ایناس 

BattleField 4
    FIFA 2014
    WARTHUNDER
    CounterStrike:Source
    League Of Legends
    StarCraft II
    DOTA 2
    CALL OF DUTY 4
    CALL OF DUTY: GHOSTS
    PLANET VS ZOMBIE
    DayZ
    TITANFALL
    Team Fortress 2
    Left 4 Dead 2
    Crysis 3
    Battlefield Heroes

نمیشه بازی کرد , هیچ ربطی ام به تحریم گیم برای ایران نداره چون خیلی گیما اینجورین داخلی هست این داستان اینقدم سفسطه نکنین که از riot و نمیدونم کوسه و... هست.
    هنوز مین 7 بره من dc. هر روز بدتر میشه
    متاسفانه شعورت در حد جواب دادنته
    اول بفهم طرف مقابلت کیه چند سالشه چیکارس بعد از کلمه پرت استفاده کن بدی اینترنت اینه کی هرکسی بخودش اجازه میده راحت هر حرفی بزنه
    دوما تحریم گیم نیست مهندس بیکار نیستن گیم مارو ببندن بخاطر عملیات بانکی و خرابکاری های هکرها پورت هارو واسه ایرانی ها محدود کردن
    ضمنا اینم یک نظریه است مثل نظراتی که شما هر روز میدین و هیچکدوم هم سندی نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه egorlord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    In dark side of my mind

پيش فرض

متاسفانه شعورت در حد جواب دادنته
    اول بفهم طرف مقابلت کیه چند سالشه چیکارس بعد از کلمه پرت استفاده کن بدی اینترنت اینه کی هرکسی بخودش اجازه میده راحت هر حرفی بزنه
    دوما تحریم گیم نیست مهندس بیکار نیستن گیم مارو ببندن بخاطر عملیات بانکی و خرابکاری های هکرها پورت هارو واسه ایرانی ها محدود کردن
    ضمنا اینم یک نظریه است مثل نظراتی که شما هر روز میدین و هیچکدوم هم سندی نداره
    خودت گفتی
    دوستان یکی از بچه ها کافی نت داره خیلی پیگیر قضیه بود چون درآمدش از این راهه گفت بعد کلی پیگیری فهمیده که اصن مشکل از داخل نیست از خارج بخاطر تحریم ها و هکرهای داخلی که تو سایت های خارجی اختلال بوجود می آوردن پورت های ایرانو محدود کردن
    خودت میگی داخلی نیست پست قبیلتو بخون واسه اینکه واقعا پرتی من اصن مهم نیست طرف مقابلم وزیر باشه 40 سالش باشه دکترای it داشته باشه وقتی حرفش منطقی نیست فقط داره سفسطه میکنه هرسری یه چیز میگه با منطق باهاش برخورد میکنم...اینجا شما هستی که بی احترامی داری میکنی ما که چیزی نگفتیم (بی شعورم خودتی ) موضوع مشکلو نمیدونستی گفتم نمیدونی (شاید بره شما معنی پرتی از ماجرا یه فحشه دیگه اون به خودتون ربط داره)
    سند واضح تر از این دیگه زدن udp بستن بازی هارو خراب کردن من نظریه ندادم(کلاس شیمی نی که همه جا پر شده 2 ماهه udp بستن.) واقعیتو گفتم.
    ----------------------
    ای پیر مرد فروم( حال پست جدید ندارم . بابا از قضیه پرتی توهین نیست...اَنگ به مردم زدن توهینه. من که اینقد پرتم که دیگه به گرانش زمین گفتم هِکی
    |
    |
    |
    V
    Last edited by egorlord; 05-05-2014 at 13:50.

5. این کاربر از egorlord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Crawling In MySkin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    - - - - - - - -

پيش فرض

شما به چه حقی به این آقای پرت توهین کردی؟ بدم پدرتو در بیارن ؟ حالا بنده خدا یکم پرته...یعنی که چی ...یکم شعور داشته باشید اینقدر به پرتی مردم گیر ندید...اه اه از دست این بچه های تازه وارد فروم پرت

7. این کاربر از Crawling In MySkin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

یخ ورده توی اینترنت سرچ کنید متوجه مشیید که هر اتفاقی که برای این اینترنت میوفته ی دلیلی داره پینگ و تایم به tcp ربط داره که هم محدود کردنش و هم دارن روش کرم میریزن
    پورت udp هم دستکاری میکنن که هر چند دقیقه از سرور خارجی بپره بیرون و ارتباط با بیرون قطع بشه
    فکر نکنم درست بشه غیر از اینکه آدم بشن
    و ی راه هست که هنوز تست نکردم و اگه کسی میتونه تستش کنه
    توی تنظیمات مودم ی قسمت هست بنام dns و ی قسمت دیگه هست بنام dns داینامیک و باید dns داینامیک رو تنظیم کنید که به این صورت است اول باید برین توی سایت مربوطه که میده ثبت نام کنید و بعد ی سری هاست سازی و ی سری dns و یوزر پس بهتون میده که باهاش از داخل تنظیمات مودم لوگین میکنید و فکر کنم بعد مشکل رفع بشه که من زیادی چیزی ازش سر در نیوردم
    ااگه کسی میده کمک کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

حالا یه بنده خدایی اومده یه نظر داده، خب نظرش بوده حالا چرا اینقدر باهاش بد صحبت می کنید؟
    اتفاقا این نظری که داده غیر ممکن نیست اما غیر قابل باوره!
    ببینید اینکه بگیم اومدن خارجی ها پورت های UDP رو بستن خیلی دقیق نیست. ما از 0 تا 50009 پورت UDP داریم که Register شده، یعنی متعلق به شرکت های مختلف هست که مردم میتونن با IP های مختلف به این port ها وصل بشن. اگر بگیم پورت UDP رو بستن منظورمون کدوم یکی از این شرکت هاس؟ چند تا پورت بسته شده؟ پورتی که به قول شما مربوط به بانک ها بوده و به دلیل دزدی و سوءاستفاده بسته شده چه ربطی به پورت League of Legends یا پورت ها اتوماتیک داره که شمارشون از 50009 به بالاست؟ مثلا پورت های UDP مربوط به چیز پی ان ها.
    فقط یه راه ممکنه وجود داشته باشه اونم اینه که خود دولت آمریکا بیاد تمام پورت های UDP رو ببنده. واقعا فکر می کنید میشه باور کرد که دولت آمریکا همچین کاری بکنه؟ و البته به نظر من اینم غیر ممکنه چون مثلا فرض کنید یه بنده خدایی تو کشور آلمان سرور زده و چیز پی ان میفروشه، یعنی دولت آلمان هم UDP هارو بسته؟ چیز پی ان بقیه کشور ها چی؟ همه دنیا UDP هاشونو به ایران بستن...
    از اون طرف راه دیگه اینه که زیر ساخت اومده همچین کاری کرده و راه ارتباطی تمام پورت های UDP رو مختل کرده.
    به نظر شما کدومش باور کردنی تره؟ به نظر من راه دوم...

10. 2 کاربر از mnime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lordrun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Summoner's Rift

پيش فرض

حالا یه بنده خدایی اومده یه نظر داده، خب نظرش بوده حالا چرا اینقدر باهاش بد صحبت می کنید؟
    اتفاقا این نظری که داده غیر ممکن نیست اما غیر قابل باوره!
    ببینید اینکه بگیم اومدن خارجی ها پورت های UDP رو بستن خیلی دقیق نیست. ما از 0 تا 50009 پورت UDP داریم که Register شده، یعنی متعلق به شرکت های مختلف هست که مردم میتونن با IP های مختلف به این port ها وصل بشن. اگر بگیم پورت UDP رو بستن منظورمون کدوم یکی از این شرکت هاس؟ چند تا پورت بسته شده؟ پورتی که به قول شما مربوط به بانک ها بوده و به دلیل دزدی و سوءاستفاده بسته شده چه ربطی به پورت League of Legends یا پورت ها اتوماتیک داره که شمارشون از 50009 به بالاست؟ مثلا پورت های UDP مربوط به چیز پی ان ها.
    فقط یه راه ممکنه وجود داشته باشه اونم اینه که خود دولت آمریکا بیاد تمام پورت های UDP رو ببنده. واقعا فکر می کنید میشه باور کرد که دولت آمریکا همچین کاری بکنه؟ و البته به نظر من اینم غیر ممکنه چون مثلا فرض کنید یه بنده خدایی تو کشور آلمان سرور زده و چیز پی ان میفروشه، یعنی دولت آلمان هم UDP هارو بسته؟ چیز پی ان بقیه کشور ها چی؟ همه دنیا UDP هاشونو به ایران بستن...
    از اون طرف راه دیگه اینه که زیر ساخت اومده همچین کاری کرده و راه ارتباطی تمام پورت های UDP رو مختل کرده.
    به نظر شما کدومش باور کردنی تره؟ به نظر من راه دوم...
    ازطرفی اگه مشکل ازخارج بوده باشه خیلی راحت میان اعلام میکنن هم خود خارجی ها هم ایرانی ها وقتی اونا حرفی نمیزنن تو ایران هم هیچگونه خبر رسمی دراین مورد منتشر نمیشه تابلوئه کار خودشونه دیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

با چه برنامه ای میشه packet data lost رو فهمید؟

داره خودمونی میشه geshani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

nazaret khili khobe vali ma irania kolan koshtigirim na fotbalist hichvaght motahed nashodim ke bedonin ba motahed shodan harchi ke bekhiano bedast miarin

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •