مش حسن باید نامحدودتو روو خطی بگیری که نویز داره .... بعد هم چون میدونی نامحدودت حداکثر تا 1 مگ ( تازه اونم نمیرسه ) بگی خطو ببندن روو همون 1 مگ که دیگه حداقل پرش لینک نداشته باشه .. محدودت هم روو همون خط خوبه باشه که تا 4 مگ ساپورت کنه ...
مش حسن باید نامحدودتو روو خطی بگیری که نویز داره .... بعد هم چون میدونی نامحدودت حداکثر تا 1 مگ ( تازه اونم نمیرسه ) بگی خطو ببندن روو همون 1 مگ که دیگه حداقل پرش لینک نداشته باشه .. محدودت هم روو همون خط خوبه باشه که تا 4 مگ ساپورت کنه ...
میدونم !!!
ولی چون هر 2 تا مخابراتن و پورت مخابرات کشوری بسته میشه من با 1 خط از هر 2 تا اینترنت استفاده میکنم !!!
اون یکی خط رو گهگاه تست میکنم و نا امید میشم که همچین خط تلفنی دارم
در ضمن نیازی نیست که دم به دقیقه به پشتیبانی بزنگی که برات دان استریم رو تغیر بده !!!
موود G.lite رو برای همین منظور تو مودم تعبیه کردن!!!
تو این مود مودم با یه مقدار کمتر اپ میشه تا اثر نویز زیاد رو برطرف کنه
در ضمن اگه مخابرات بود منم میتونستم از سرویس تو استفاده کنم!!! ولی حیف که مخابرات نیست![]()
این mod این چیزا رو توو مودم دی لینک از کجا عوض کنم مش حسین ... کلا آموزش همینو بزار .. من زیاد آپ احتیاج ندارم .. دمت جیز ...
------------------
توو کمتر از یه ساعت 1 گیگ و 235 مگ گرفتم ....
![]()
512 نامحدود مخابرات قزوین
![]()
نت 16تومنی مخابرات
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم تست با سرور فرانکفورت :-(
معمولا از قسمت WAN و از ADSL Modulation میتونی تنظیم کنی!!!
در حالت بهتر اینه که روی +adsl2 تنظیم کنی
ولی اگر خطت مثل من نویز زیادی داره و سرعت بیشتر از 200 نیاز نداری میتونی روی G.lite تنظیم کنی!!
اینطوری:
DSL mode G.Lite DSL Status G.Lite, SHOWTIME. Upstream Speed 512 kbps Downstream Speed 1536 kbps Upstream SNR 19.0dB Downstream SNR 21.8dB
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)