سرعت شما خیلی خوبه.من یک مگ دارم در روز 130-140 دارم.شب هم 6 به بعد خوبه.قبلش زیر 64 هست.
سرعت شما خیلی خوبه.من یک مگ دارم در روز 130-140 دارم.شب هم 6 به بعد خوبه.قبلش زیر 64 هست.
دوستان اینترنت منو -- کردن!!!!!!
چند وقت پیش اومدم اینجا گفتم اینترنتم قطع شده و. بدم نمایندگی و زنگ زدم پشتیبانی مبین نت ولی وصل نشد الان رفتم صفحه مشترکین دیدم همه ترافیکم مصرف شده .!!!!!!!!!
در حالی من وقتی تعرفه جدید رو وصل کردم اصلا ازش استفاده نکرده بودم و قطع بود !!!!!
حالا من چی کار کنم !!!!![]()
تا اونجا كه يادمه شما مودم اوت دور داشتيد. چطور ممكنه؟
شايد مدت زمان طرحتون تموم شده؟ ريز اتصالات خودتون رو نگاه كنيد.
من مبين نت استفاده ميكنم..
1 مگ گرفتم با مودم داخلی.. خوبه.. من كه راضيم.. با اينكه اينجاييكه من هستم سه خط آنتنش هم پر نيس..
تو خود سایتش گفته که ترافیک به دوره بعد منتقل نمیشه، باید دقت میکردید
والا خوبه كه بعضي ها گيگ اضافه ميارن
من كه هرچي سعي مي كنم كمتر خرج كنم نميشه![]()
دوستان به نظر میاد حجم کم نمیکنه من تو حسابم 1400 تومن بیشتر ندارم ولی تا حالا نزدیک یه گیگ دانلود کردم!!
اون پول كه تو حساب تون هست؛ اعتبار ذخيره حساب است و ربطي به مصرف شما نداره
مقدار كم شدن از حساب تون رو بايد از حجم گيگ مصرف شده و باقي مونده چك كنيد.
دوستان امشب سرعت من به شدت افت کرده، کسی این مشکل رو نداره؟
از حدود ساعت 10 شب به بعد، تهران
باز خوبه مال شما فقط الان اینطوری شده. من که امروز (دقیقتر جمعه) دو بار صبح و بعد از ظهر خواستم از اینترنت استفاده کنم و هر بار هم دیدم که کار نمیکنه. یعنی آنتن هست و تماس با شرکت برقرار هست، اما برنامه رفع اشکال ویندوز خطا میگیره که سیستم DNS سرور کار نمیکنه. به زبون ساده اتصال هست اما اینترنت رو خودشون از طرف شرکت قطع کردن. مثل اینکه لولهکشی آب انجام شده باشه، اما آبی توی لولهها نباشه و نهایت هر از گاهی یه کم آب گلآلود زنگزده بیاد بیرون.
نمیدونم واقعاً دارن چیکار میکنن. آیا جداً دارن کار مثبت انجام میدن یا هدف اذیت کردن و به قولی دلسرد کردن کاربران هست.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)