دیشب مشکلی نداشت ولی امروز ظهر به اینور افت سرعت تو سرویس های مخابرات بود
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیشب مشکلی نداشت ولی امروز ظهر به اینور افت سرعت تو سرویس های مخابرات بود
راستی آقا امین از این لحظه به بعد اونایی که میخوان سرویس خودشون رو تمدید کنند ، آیا با تعرفه های جدید ، قیمتا براشون اعمال میشه و همینطور برای سرویسهای محدود دانلود رایگان هنوز وجود داره یا نه . ممنون![]()
Last edited by smrbh; 01-03-2013 at 21:06.
از فردا تعرفه های جدید فقط قابل سفارش هست و این تعرفه های قدیمی حذف میشن از طریق 2020 هم میشه خرید کرد این سرویس ها رو همشونم دانلود شبانه رایگان دارن
اونایی هم که مثلا الان سرویس دارن تا وقتی که این سرویسشون تموم نشه و از سرویس های جدید تمدید نکنن مبلغ شارژ همون 5تومن واسشون محاسبه میشه ولی قابل انتقال هست به ماه بعدش
سلام به دوستان و امیر عزیز![]()
آقا جریان این تعرفه های جدید چیه ؟! من بلاخره نفهمیدم به نفع ماست یا به ضرر ؟!میشه شفاف سازی کنید ؟!
سلام داش مهدی گل نمیگم پس اینجا شمارو پیدا کنیم
قیمتا زیاد شده به نسبت
فقط یه بحثی هست اگر %100 قطعی بشه خوب میشه
سرویس 128 نامحدود تا سقف 5 گیگ در ماه با سرعت 50 کیلو سرعت میده بعد از اینکه 5 گیگ مصرف بشه سرعت واقعی 128 که همون 16 20 هست
البته هنوز قطعی نیست قطعی بشه اعلام میشه
حجم های بالای 3 گیگ هم قیمتشون زیاد شده
قیمتارو یکم بالا ببرن مشکل نیست ، امیدوارم کیفیتو تو راستای اون پایین نیارن
یک تست از سرورهای بازی : اولی مال آلمان هست - دومی یک سرور شخصی تو فرانسه هست - سومی هم مال آمریکا هست.
![]()
امروز ماکسنت تمدید کردم سرویس 512 برنزی انلاین تمدید کردم اومدم دیدم سرعتم همون هست تو پنل نگاه کردم دیدم زده 256 زنگ زدم واحد مکس نت میگه حتما 256 رو تمدید کردی گفتم اخه مگه مرض دارم سرویس 128 نامحدود رو ول کنم بیام هم پول بیشتر بدم هم همون سرعت دانلود رو داشته باشم در ضمن من 22550 تومن پرداخت کردم میگه سیستم کامپیوتر هست اشتباه نمیکنه حالا من موندم چیکار کنم...![]()
سلام.
لطفا کمی در مورد شرایط جدید تعرفه ها ی همارا سیستم توضیح بدین.
آیا دانلود شبانه همچنان پابرجا خواهد بود؟در ساعات شبانه سرعت رو نصف نمیکنن که؟
راجع به این تصویر و همچنین شرایط انتقال حجم هم شفاف سازی کنین لطفا،آدم سرگیجه میگره این نوشته ها رو که میخونه
![]()
سلام
دانلود شبانه برای همه سرویس ها هستش که بترتیب :
کلاسیک معمولی مخابرات روزانه 192 شبانه 192
کلاسیک معمولی همارا روزانه 144 شبانه 72
کلاسیک پلاس مخابرات روزانه و شبانه 224
توربو مخابرات روزانه 256 شبانه 256
توربو همارا روزانه 192 شبانه 106
مگا مخابرات روزانه و شبانه 320
مگا همارا روزانه 256 شبانه 106
اولترا مخابرات شبانه و روزانه 576
---------------------------------------
در مورد حجم
شما مثلا 8 گیگ بخوای بخری 5 گیگ اول با 4200 حساب میشه و 3 گیگ بعدی با 3100
نیازی نیست محاسبه کنید سیستم جدید خودش جمع و تفریقشو انجام میده
شما با نرخ قبلی اگر میخواستی 20 گیگ بخری باید 4 تا 18000 تومن میخریدی که میشد 72000 تومن با این نرخ میشه 57700
-------------------------------------
حجم هم در پایان دوره اگه از 2 گیگ کمتر مونده باشه کلش به ماه بعد انتقال پیدا میکنه
اگر بیشتر از 2 گیگ مونده باشه فقط 2 گیگش انتقال پیدا میکنه
آقا من فردا حتما" باید یه سری به همارا بزنم!
خبرا تازس برام!
الان یعنی من که کلاسیک 29500 تومنی دوره ی قبلو استفاده میکنم الان کلاسیک پلاس باید تمدید کنم یا کلاسیک معمولی؟یعنی الان 6 گیگ کلاسیک معمولی برا 3 ماه میشه 28 تومن تقریبا"! کلاسیک پلاس میشه 35 تومن تقریبا"؟البته توربو ها هم 10 تومن تقریبا" ارزون تر میوفتن!
الان یعنی کلاسیک سرعت دانلود 200 رو دیگه نمیده؟!
اگه این طوری باشه که من فردا بنویسم بزنم به شیشه!
استقبالی میشه ازش!
منم شاید از تابستون بیام تو پشتیبانی!
ساعات کاریتون چه طوریه؟
اون میز کنار پنجره و گوشه ی اتاقو حتما" خودم برمیدارم!(اون جوون هم که با یه لپ تاپ کار میکنه رو میندازم بیرون!)
Last edited by Altairezio; 03-03-2013 at 22:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)