رفیق مثل اینکه دویتان میگن 6965S اومده با قیمت 104 تومن حتما باید تاقچه فابریکی رو ببرن ؟ اگه تاقچه غیر فابریکی بخواهم برای ماشین بگیرم میدونید حدودا چقدر هزینشه ؟
و مهم تر اینکه با این رنج قیمت شما همینو پیشنهاد میکنید ؟
رفیق مثل اینکه دویتان میگن 6965S اومده با قیمت 104 تومن حتما باید تاقچه فابریکی رو ببرن ؟ اگه تاقچه غیر فابریکی بخواهم برای ماشین بگیرم میدونید حدودا چقدر هزینشه ؟
و مهم تر اینکه با این رنج قیمت شما همینو پیشنهاد میکنید ؟
Last edited by Silent TR; 06-08-2013 at 00:17.
دوستان نظری ندارید؟
6964 بود 120 بعد 6965 بود 135 الان که 6965 شده 104 پس حتما باید 6964 ارزون تر شده باشه 6965 که 60 واتی هست پس بدون آمپ 6964 بهتر از 6965 هستش
گفتم من دیدم برا پارس اگه طاقچه mdf بزارن بین 25 تا 50 هزینه بر میداره برش هم 10 تومن
خب اره پایونیر از 2012 به بعد یه جوری شده به خصوص 2013
مورد دیگه هم 456 بود که اونم پیدا نکردم!!
شما چیرو پیشنهاد میدین؟؟ اگه بگم از تهران هم بیاد چقدر میگیرن برا نصبش؟؟؟ آخه میتونم اعتماد کنم؟؟
پخشو موندم چیکار کنم؟!![]()
این پایونیر حالش خوبه ؟؟؟چجوریه این مدل بالاتره کیفیتش پایینتره !؟!؟
یکجا دیدم با قیمت های قبل 6975s رو گذاشته بود 140 !! این قضیش چیه ؟ اصلا من نمیدونستم مدلی از 6975 به اسم s وجود داره با این قیمت !!
Last edited by Silent TR; 06-08-2013 at 00:36.
دوست عزیز شما باید یه پخشی برداری که سه تا خروجی داشته باشه دیگه حالا سه تا خروجی های ولت نشد حداقل سه تا دو ولت بهت بده تنها دلیلی هم که من اون روز این مدل رو از بقیه متمایز دونستم همین مزیتش بود چون بعضی وقتا شما یه دفه دلت یه صدای تمیز برای جلو میخواد انوقته که به فکر خرید کامپوننت میفتی توی این شرایط ادم شاید امپش جوره کامپشم جوره فقط به خاطر به خروجی امپ که پخشش نداره دستش میمونه توی پوست گردو و باید پخش رو بده بره ولی شما تا قبل اینکه نخریدی دستت بازه
در ضمن اگه اونو پیدا نکردی میتونی دنبال u456 که خودت گفتی یا u6049 بگردی این دو مدل هم خوبن
Sent from my HTC One X
Last edited by BIG-BANG; 06-08-2013 at 04:17.
سلام
دوستان و اساتید از این دوتا کدوم بهتره ؟
Pioneer DEH-6450BT
Kenwood kdc-x8019BT
سلام.
اگه قديميش باشه عاليه.
آلپاين و هم خيلي دوست دارم.مدل 1042 رو شركت داره 415 تومنه.
كلا آلپاين تقلبي نداره و انحصاري وارد ميشه تو سط شركت موج نيكان.
اگر تميزه و كم كاركرد بگير.
احتمالا بوقي هست كه بعد از خاموش كردن خودرو پخش ميشه جهت يادآوري اينكه پنل رو فراموش نكني آقا دزده ببره
گلم هر كدوم رو خواستيد بفرمائيد خدمتتون توضيح بدم.
PRE كه عرض كردم منظورم خروجي Pre Out پخش هست كه براي اتصال به امپليفاير توسط كابلهاي RCA ازش استفاده ميشه.
كواكسيالها خيلي كيفيت خوبي ندارن.بهتره كامپوننت ببنديد.
بله از آلپاين هم ميتونيد استفاده نمائيد.
بودجه چقدر هست؟
u456 بگيريد قيمتش تهران 298 هست.
سلام.
فكر كنم نقشه باكس پورتد و سيلد رو كه قبلا براي بچه ها طراحي و كشيده بودم منزل داشته باشم. عصر برم منزل براتون ميگردم اگر بود ارسال ميكنم.
بهتره توان آمپليفايرتون درصدي از توان سابتون قويتر باشه.
بستگي داره چه ميزان هزينه نمائيد.ولي بهتره براي جلو و عقب از يه برند استفاده كنيد.
من نظرم روي 8019 هست.
اون تقلبیشه 6975 سه جور قیمت دارن یکی 400 به بالاست درجه یکی یا همون اصلی چینه که میگن با گارانتی پایونیران هستش یکی 190 تومنه درجه دو چین هست
یکی هم 120 تومنه درجه سه چین هست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)